Kumuya Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 mda s-a trezit un comunist sa spuna ca vin roacherii satanisti la arc acolo unde doar ei are voie sa parcheshte de 1 decembrie ... asta e .... deci sa inteleg ca la vicoriei se termina tot, oricum alesii neamului sunt de mult plecati acasa .... noroc cu dan-direct-diaconescu - o sa aiba senzational-in direct emisiune traim in romania ..... oricum era cam lung traseul ... chiar ma miram sa fie ei pana la capat bajetzi cu obraz fin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 O sa incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 cred oricum k ar trebui sa mergem pana la arc , k doar nu parcam pe strada sau sub arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Ne-or lasa sa parcam in centrul Pietii Victoriei? Ca in parcarea aceea de data trecut tare cred ca nu incapem. Si, m-ar mira sa o goleasca ei pt noi. La dreq, am fi avut loc berechet la Arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 19, 2007 Autor Share Postat Septembrie 19, 2007 In prima varianta se transfera toata actiunea de sub arcul de triumf (unde in mod normal se aduc omagii eroilor namului - un pic aiurea) in piata victoriei. Oricum in piata victoriei vom stationa in jur de 20 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) sa ma omori daca stiu ce date nu am completat (daca te referi la nr moto, aici m-ai prins ) ceva serios o sa propun dupa ce trece nebunia de joi si dupa ce vad cat de mare e bulgarele. am zis ca am idei. nu zic mai mult acum oricum ar fi, ceva MARE nu se poate face ascuns dupa un nik pe forum; cu riscul sa ma repet, (am mai spus asta pe un alt topic) trebuie un club/asociatie implicate. cum deocamdata asociatia motociclistilor nu mi se pare o optiune (imi doresc sa gresesc), optiunea logica este un club. ceva mare se face cu acte in regula, nu la coltul strazii cu banii in sacosa la profesie nu m-ai nimerit si cum deja ai ratat din 3 incercari nu te mai las sa te chinui: economist (ASE); de fapt ai gresit fundamental: patron - vedeam profitul si va aruncam un scor sa imi iasa si mie ceva, avocat - nu luam o initiativa care se putea lasa cu raspundere de orice fel (in general nu imi asumam nici o responsabilitate, inclusiv pe aceea de a face ceva), politician - faceam gargara ce ar trebui sa faceti, de ce nu merge, oricum, exclus sa fi fost pe banii mei (am auzit ca astia iau, nu dau, stii tu altfel ?) one step at a time, hai sa facem 100 stikere si sa ajunga cat mai multe pe poponete de masini si mai vedem * Excelent! am mai vazut stickere, dar numai pe castile motociclistilor, ..care oricum nu se "citesc" de catre soferii auto, ca ei nu bat pana acolo... Multumesc ca ai avut o astfel de initiativa!... Implicit imi va afecta viata, chiar daca nu se va vedea din prima zi, e chestie de timp... Ma bucur ca existi! ...fara alte comentarii. succes in tot ce ti-ai propus si cat mai multe "influente bune"! Editat Septembrie 19, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) Eu vin cu circel, voi fi pasager pe intruderul lui julit. Ne facem azi tricouri cu VICTIMĂ si iau un brat de lumanari cu mine. La fiecare semafor o sa impart lumanari trecatorilor si celorlalti participanti la trafic. Editat Septembrie 19, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Asta lasand la o parte ura mea pt ATV-isti pe care ii displac chiar mai tare decat scuteristi, e un lucru bun ca nu-i primiti. Parerea mea. M-am staurat de ciulinistii astia galagiosi si agresivi. <small>--- Mesaj completat în 19 Sep 2007 09:49 -------------</small><br/>In alta ordine de idei, nu pot sa ajung, dar daca punctul d intoarcere e la Arc, va astept acolo. Corect! Fara ATV! Alea-s pentru munte, bolovani, zapada, nisip, etc. Nu ca sa fie conduse prin oras de unii care n-au fost in stare sa ia examenul de A sau mai grav, n-au avut "balls" sa stea pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 ati terminat cu "ciori-pe-scuter" si incepeti cu atv-istii? pina nu va certati nu misca nimic acolo jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 19, 2007 Autor Share Postat Septembrie 19, 2007 Ura fata de posesorii altor tipuri de vehicole nu o inteleg.Trebuie sa ne respectam in trafic. Dar intrucat in acest mars sustinem cauza celor de pe doua roti subliniand riscurile cu care se confrunta acestia si dorind ca mesajul sa fie coerent nu putem sa introducem in mars vehicole cu mai mult de 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
printart Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 I-AM SPUS PRESEDINTELUI BASESCU DESPRE MEETINGUL DE JOI. NU STIA NIMIC DESPRE EL, A FOST INTERESAT, M-A INTREBAT DACA ESTE AUTORIZAT LEGAL, LA CE ORA INCEPE SI DE UNDE SE PLEACA. Daca are timp, SPER SA NE FACA O VIZITA SCURTA. DRAGOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lety Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Oameni buni, in Piata Constitutiei se pregateste ceva...Deja au incercuit zona, vad o macara, nu mai sunt masini parcate.....Ma indoiesc ca se pregatesc pentru maine..... PS. Opinia mea este ca odata cu schimbarea traseului ar trebui dat un nou comunicat de presa in media, cu specificatia respectiva. Bafta mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Ura fata de posesorii altor tipuri de vehicole nu o inteleg.Trebuie sa ne respectam in trafic. Sunt de acord si merg si eu pe acelasi principiu. Dar mi-am spus parerea despre ATV-istii gelati cu ochelari de soare si fara casca, ce se cred mai vedete ca Florin Salam si au impresia ca se dau cu Hummer-ul prin Palm Beach... Si ca sa nu fiu 100% off topic, cred ca ar trebui facut ceva cu scuteristii (cei <50cmc). Nu neaparat permis A1, pentru ca e scump si deja le tai pofta de doua roti, dar macar niste cursuri obligatorii, sa stie si ei ceva reguli elementare de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 19, 2007 Autor Share Postat Septembrie 19, 2007 Oameni buni, in Piata Constitutiei se pregateste ceva...Deja au incercuit zona, vad o macara, nu mai sunt masini parcate.....Ma indoiesc ca se pregatesc pentru maine..... PS. Opinia mea este ca odata cu schimbarea traseului ar trebui dat un nou comunicat de presa in media, cu specificatia respectiva. Bafta mai departe Se pregateste un concert organizat de primarie. Pe de alta aprte politia ne-a asigurat de parcarea goala (adik fara masini). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Wednesday Afternoon, September 19 10am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 22° C Sunny 11am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 21° C Mostly Cloudy Noon BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 23° C T-Storms 1pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 25° C Cloudy 2pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 26° C Cloudy 3pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C Cloudy 4pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C Cloudy 5pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C T-Storms Wednesday Evening, September 19 6pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 26° C T-Storms 7pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 25° C Cloudy 8pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 23° C T-Storms 9pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 21° C Cloudy 10pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 20° C Cloudy 11pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 18° C Cloudy 12am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 17° C T-Storms 1am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 16° C Cloudy o sa ne cam picure .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blacky Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Wednesday Afternoon, September 19 10am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 22° C Sunny 11am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 21° C Mostly Cloudy Noon BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 23° C T-Storms 1pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 25° C Cloudy 2pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 26° C Cloudy 3pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C Cloudy 4pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C Cloudy 5pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 27° C T-Storms Wednesday Evening, September 19 6pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 26° C T-Storms 7pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 25° C Cloudy 8pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 23° C T-Storms 9pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 21° C Cloudy 10pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 20° C Cloudy 11pm BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 18° C Cloudy 12am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 17° C T-Storms 1am BUCURESTI, ROMANIA Hourly Weather 16° C Cloudy o sa ne cam picure .... Adaugam vasle la echipamentul din dotare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 la comemorare ne-a plouat torential, asa ca nu vad care e problema! in afara de faptul ca ne incurca la impartirea fluturasilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 ploaia nu picura, doar uda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 am numar rosu ,care clar e indoit... sa vin si eu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 mai bine nu. O sa fie piatra cubica, ploaie, politie, ......mai bine stai acasa decit sa vi degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 ... bine domnule o sa stau acasa xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 19, 2007 Autor Share Postat Septembrie 19, 2007 Am discutat problemele numerelor rosii indoite si cu prefectul. Aceste numere din start trebuie indoite daca acopera semnalele sau evacuarile asa ca opinia mea este ca numerele rosii formatul pentru masini nu este o problema pentru acest mars. Astazi se va discuta exact ce si cum facem cu Arcul de Triumf. Maine dimineata o sa aveti postat discutia de astazi si concluziile trase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 eeeeee, daca a zis prefectul...... te asteptam!! VA asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 am luat stikerele, si deja am unul nou pe masina (bonus de la producator) si restul de 100 de bucati, luate cu acte in regula (am sters ce era de sters, sa nu se zica ca fac reclama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 si Orestte stie? le: poate ca ma agit degeaba. /index.php?...st&p=786381 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate