DLA Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Numai moralisti de doi bani pe aici Numai sfaturi de la motociclisti de tastatura care viseaza sa faca ce fac altii dar in public ii dezaproba cat pot de tare In filmulet e doar un incepator de pe la ei care si-a facut curaj sa faca si el slalom si a facut buf....pentru cei care cunosc cum se face slalom la viteza mare ....si ma refer la viteze de peste 250 uitati-va la trasele pe care le alege el ...pozitia din sa...momentele de franare.... In general pe autostrada cand se merge foarte tare, frana este ultima optiune intotdeauna....numai manevre de evitare si atat.... Masinile au si ele o viteza mai ridicata si la orice schimbare de directie a masinii din fata poti pleca cu ea odata .....(a trebuit pe autoastrada soarelui sa ma lipesc de una )... Diferenta fata de noi pe care am vazut-o in film e ca la americani au foarte multe benzi de iesire din autostrada...iar acolo inseamna automat pericol pentru o motocicleta in viteza...iar asta a fost exact motivul pentru care s-a dat peste cap....nu a prevazut o iesire blocata sau cu masini care abia mai mergeau... Numai bine corect! hai sa ne dam si noi cu parerea aiurea-n tramvai!intai sa stim sa stam pe 2 roti si mai vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 respect 4 the dude! e talentat dar se pare ca se credea prea zmeu, la noi poate scapa de politzie, dar acolo daca cumva vede ca nu te opresti imediat cheama elecopterul si de ala.... nu prea vad cum scapi! Are cineva o ideie cam cu cat ruleaza la ora motociclistu? Si ce motor e ala? (e bine de stiu, pt ca vad ca, chiar potzi fuge de politzie cu asa o scula )))) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 respect 4 the dude! e talentat dar se pare ca se credea prea zmeu, la noi poate scapa de politzie, dar acolo daca cumva vede ca nu te opresti imediat cheama elecopterul si de ala.... nu prea vad cum scapi! Are cineva o ideie cam cu cat ruleaza la ora motociclistu? Si ce motor e ala? (e bine de stiu, pt ca vad ca, chiar potzi fuge de politzie cu asa o scula )))) ) Stai linistit, omul nu e mai talentat decat tine ... Cat despre motocicleta .. e o Honda .. cea mai tare, cea mai fiabila, cea mai rapida. Daca e neagra am auzit ca fuge mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Stai linistit, omul nu e mai talentat decat tine ... Cat despre motocicleta .. e o Honda .. cea mai tare, cea mai fiabila, cea mai rapida. Daca e neagra am auzit ca fuge mai tare adica ce ai vrut sa subliniezi can ai zis "Stai linistit, omul nu e mai talentat decat tine ..." nu te inteleg... team deranjat cu ceva? Si dc te iei de brandul HONDA... pt ca asa am eu o parere buna despre el? nu te inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 respect 4 the dude! e talentat dar se pare ca se credea prea zmeu, la noi poate scapa de politzie, dar acolo daca cumva vede ca nu te opresti imediat cheama elecopterul si de ala.... nu prea vad cum scapi! Are cineva o ideie cam cu cat ruleaza la ora motociclistu? Si ce motor e ala? (e bine de stiu, pt ca vad ca, chiar potzi fuge de politzie cu asa o scula )))) ) Este un R6 model 2006, am impresia ca merge cu viteza maxima, adica undeva pe la 270-280 daca gresesc corectati-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 adica ce ai vrut sa subliniezi can ai zis "Stai linistit, omul nu e mai talentat decat tine ..." nu te inteleg... team deranjat cu ceva? Si dc te iei de brandul HONDA... pt ca asa am eu o parere buna despre el? nu te inteleg N-ai inteles nimic ... Mai intai ia-ti buletinul de vot, motocicleta care sa ia 120 in mai putin de 2 hectare de linie dreapta, si apoi mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 N-ai inteles nimic ... Mai intai ia-ti buletinul de vot, motocicleta care sa ia 120 in mai putin de 2 hectare de linie dreapta, si apoi mai vorbim. ultimul off topic: daca tu crezi ca cc=respect iti spun ca te inseli, si tare departe de a vota nu sunt am 17 ani jumate! dar macar stiu sa am respect pt cei care sunt aici, deoarece stiu ca cei care ii respect eu "au aceiasi pasiune ca mine, sa calareasca 2 rotzi" nu ii respect pt ca au mai multzi cc! Stop! sa ne oprim cu discutzia deoarece ceri respect si nu oferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Este un R6 model 2006, am impresia ca merge cu viteza maxima, adica undeva pe la 270-280 daca gresesc corectati-ma! E un R6 2006 dar nu cred ca a trecut de 200 pe toata perioada filmuletzului. Limita la aia pe autostrada e undeva la 60-70 de mile iar masinile mergeau destul de incet.La 270 trecea ca naluca pe langa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 E un R6 2006 dar nu cred ca a trecut de 200 pe toata perioada filmuletzului. Limita la aia pe autostrada e undeva la 60-70 de mile iar masinile mergeau destul de incet.La 270 trecea ca naluca pe langa ei Eu sunt de parere ca omu` a mers cu viteza maxima in anumite locuri, si in niciun caz ca nu a trecut de 200.Acest lucru il arata si pozitia lui pe motor, a stat mai tot timpul lipit cu burta de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Eu sunt de parere ca omu` a mers cu viteza maxima in anumite locuri, si in niciun caz ca nu a trecut de 200.Acest lucru il arata si pozitia lui pe motor, a stat mai tot timpul lipit cu burta de rezervor. Poti sa mergi lipit de rezervor si la 50 la ora ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Poti sa mergi lipit de rezervor si la 50 la ora ... Stiu... E bine ca a scapat asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Eu sunt de parere ca omu` a mers cu viteza maxima in anumite locuri, si in niciun caz ca nu a trecut de 200.Acest lucru il arata si pozitia lui pe motor, a stat mai tot timpul lipit cu burta de rezervor. Sa inteleg ca ai mers destul de mult cu cel putin 250 ca sa stii care e diferenta de la 200 la 270 Cu burta pe rezervor stai si la 150 nu neaparat la viteza maxima. Ti-am raspuns din politete,dar pe viitor incearca sa-ti dai cu parerea despre lucruri pe care le-ai facut si nu din vazute sau auzite!!! Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 respect 4 the dude! e talentat dar se pare ca se credea prea zmeu, la noi poate scapa de politzie, dar acolo daca cumva vede ca nu te opresti imediat cheama elecopterul si de ala.... nu prea vad cum scapi! Are cineva o ideie cam cu cat ruleaza la ora motociclistu? Si ce motor e ala? (e bine de stiu, pt ca vad ca, chiar potzi fuge de politzie cu asa o scula )))) ) 1. Nu poti fugi la aia de politie cu nici o scula ca daca te urmareste elicopterul te asteapta pana cazi si dupa aia vine echipajul de politie sa te umfle si sa culeaga cioburile (ei nu risca urmariri periculoase ca sa nu puna in pericol alti participanti la trafic decat cand urmaresc un criminal deosebit de periculos si nu au elicopter); 2. Relativ la viteza filmul e destul de derutant pentru ca e facut in miscare dintr-un elicopter care se misca aproximativ la fel de repede ca motocicleta sau macar ca masinile. Cand stai in fotoliu la calculator lucrurile pot fi diferite decat cand te tii de ghidon, dar comparand felul cum se misca obstacolele fixe fata de masini eu as zice ca masinile merg cu circa 100-110km/h (din cate am inteles din niste raspunsuri anterioare limita de viteza pe autostrada e de 60mph, ceea ce inseamna cam 100km/h). Mie motociclistul mi se pare ca doar de vreo doua ori ar merge cu mai mult de 50% mai tare decat masinile, asa ca probabil a depasit de vreo doua ori 150-160km/h, in rest merge mai degraba cam cu 130-140km/h. Inainte de accident vede ca sunt probleme de trafic, franeaza din timp, dar fie datorita lipsei de experienta fie datorita oboselii si emotiilor blocheaza roata spate si rateaza in final frana, astfel incat face un impact care mie mi s-a parut pe la o viteza ridicola intre 30 si 60km/h, viteza la care scapi cam intotdeauna daca porti macar casca si daca motorul nu pica peste tine sa-ti rupa spinarea. 3. Daca tipul nu era pe vitezana si nu fugea de politie cred ca accidentul lui nici nu se punea la capitolul spectaculozitate, ca poti sa zbori asa si de pe un scuter de 50cc daca tragi destul de tare de gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 mie imi plac pantalonii...sunt genu ala: fal'fall...fal'fall si-apoi saracu, pe mine m-ar fi durut degetul de la atata semnalizare de schimbare banda... deplorabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 ce noroc au unii ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 nu ai pomenit ba frate cat de ai dreaq sunt unii. il judeca pe ala ca mergea cu 150 pe autostrada cand in romania se merge cu 100 in bucuresti la ora de varf. mare belea ce a facut ala. sa vina aici pe A2 sa vada viteza ,trec astia pe langa el de-i invart casca pe cap.mamaaaa ce m-am ofticat , auzi stimabile , 150 km/h k lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 dar oare furase motorul de era in blugi si adidasi si d-aia il urmareau cu elicopterul ?!!Sau asa i-a venit lui sa-si puna doar casca si sa dea o tura si-l urmareau pt depasirea vitezei.oricum eu zic ca boul ala cu masina e de vina care a schimbat aiurea banda.e doar parerea mea...oricum viteza nu a fost asa mare in momentul impactului.bine ca a scapat...iar politistilor aia... pt modul in care s-au purtat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Mda, am vazut si eu filmuletul, am si citit din scoarta-n scoarta ce s-a scris pe aici... Concluzia ? Mda, si eu sunt de parere... Asta... desigur, daca intelegeti ce vreau sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Un alt accident fara urmari grave, http://www.trilulilu.ro/teedy/49593b0faad987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Asta chiar e stupid.....soferul merita numai bocanci in bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 NU are voie sa schimbe directzia decat de pe o banda pe alta, el a schimbat 2 benzi dintr-un FOC! Daca eram eu cred ca il castram dupa ce imi reveneam si ii dadeam foc la rabla aia de conserva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Ma intreb cat de cretinoid trebuie sa fii ca sa mergi asa... si imi aduc aminte cum ma depasesc "vitejii" de la noi vara pe autostrada sau DN1... si cate accidente sunt anual din cauza vitezei... si cata lume moare... si cate familii sufera... si atunci nu pot decat sa oftez... Cine are minte invata ceva din asta, cine nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 IDIOTU' dracului!!!!!!!!!! bine ca nu a patit nimic, dar astia merita sa fie prinsi si confiscat si motoru' si carnetu pe viata....! pericol public --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 07:37 ------------- pe astia nu le pot considera motociclist adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 sa ma iertati k ma bag si eu in seama dar cred k tipul avea(are) suficienta experienta, nu era la "prima abatere" si mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample, Dzeu stie ce l-a manat asa, modul in care a incercat sa evite si cum a cazut ma face sa cred k are ceva km pe 2 roti, viteza si manevra autoturismului sunt motivele esentiale ale accidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savubv Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 parca mai bine cu politia de la noi...si nici vorba de ambulanta...asta apropo de America...tara tuturor posibilitatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate