Trotinel Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 (editat) Poza din al doilea link postat de CobraArt este reala. Prima este un fake mai vechi. La esapamentul undertail au renuntat sigur deoarece au publicat pe internet schema esapamentului cu ceva timp in urma. P.S. Urata rau de tot bai frate... Editat Septembrie 28, 2007 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 cu oglinzile alea de gixxer care mai e treaba?eu zic totusi sa asteptam pana la salonul de la milano sa vedem modelele noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Io zic ca destule reviste mari au postat pozele astea, zic ca asta va fi noul model! Sucks big time!Urata ca porcu... P.S. Modelul pe care-l inlocuieste arata super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 (editat) poze cate vreti http://www.fireblade.it/fireblade2008/cbr2...ite/Photos.html si un 360 view http://www.hondaitalia.com/moto/uff_stampa...lade/index.html nujtu de ce dar ultimele modele de la japonezi sunt tot mai urate ..de'ar lua o lectie de la italieni in design ar fi ceva.. Editat Septembrie 28, 2007 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Zici ca e VTR de 800 din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 (editat) Zici ca e VTR de 800 din fata. Mai degraba un VFR cu oglinzi de gixxer si aerisirile alea de sub faruri tip R1 2007 plus ca mai era o poza in care avea toba tot de suzuki numai nickelata...Photoshop clar dupa parerea mea. In concluzie:E HIDOASA! Editat Septembrie 28, 2007 de Slice&Dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Nu e Photoshop.... e chiar......Fireblade 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Si in final este real Uratenia in persoana http://www.moto-net.com/actualites-motos-1...dial-!.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Iete filmata la Paris Show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 ce urata.... ce porcarie de carene.... fatza de cour pansat... si oare de ce trebuia "intins" suportul ala de numar in halul ala?! fatza e total dezechilibrata in raport cu spatele... aerodinamica?! uitati-va la noua HAYABUSA ...nu la turta aia de carena frontala ...... urata RAU ... CHIAR DE NU MI-O PERMIT... au sfeclit-o rau cu modelul asta... de la distanta se vede ca e facuta in graba.... poate aia din 2009 o sa fie mai reusita ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 29, 2007 Autor Share Postat Septembrie 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=2Ivq10atGR8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Si eu tot la vtr m-am gandit cand am vaz.dupa ce o vad in realitate o sa imi fac o impresie.....parca imi place parca nu imi place.Mi se pare urata din fata , da sa o vad in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 e honda ....urata cu spume....bleax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Poate in realitatea o sa arate mai bine,dar nu cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Poate in realitatea o sa arate mai bine,dar nu cred.... haideti sa nu fim carcotasi. din lateral nu arata rau. am vazut si poze cu fata. cam "tocita". farurile seamana cu cele de honda integra 2001, uratele. nu este chiar "ceasca mea de ceai" dar pot vedea o evolutie fata de 2005-ul meu. 2008 2005 fata noua insa e slabuta, nu e agresiva ca precedenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 din lateral nu arata asa rau,arata oribil.uita-te si tu la carena laterala.parca e turtita.2005-ul tau arata mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 din lateral nu arata asa rau,arata oribil.uita-te si tu la carena laterala.parca e turtita.2005-ul tau arata mult mai bine. stii cum e cu gusturile super sportul arata bine cat timp modelul nu se invecheste prea tare. un chooper e frumos si dupa 20 de ani, sportivele se "ofilesc". ideea e ca le luam ca sa ne dam foarte foarte tare un harley e doar confortabil si frumos pe cand un miar... parerea mea, nu neaparat valabila in general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtrazvan Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 haideti sa nu fim carcotasi. din lateral nu arata rau. am vazut si poze cu fata. cam "tocita". farurile seamana cu cele de honda integra 2001, uratele. nu este chiar "ceasca mea de ceai" dar pot vedea o evolutie fata de 2005-ul meu. 2008 2005 fata noua insa e slabuta, nu e agresiva ca precedenta. Parerea mea este ca e motocicleta ta dupa ce a lovit un zid. Cred ca din criza de personalitate in design din ultimii ani i-au facut sa scoata o motocicleta urata dar cu personalitate puternica. Este un fel de Belmondo (actorul francez), urata, cu sharm si peronalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Parerea mea este ca e motocicleta ta dupa ce a lovit un zid. Cred ca din criza de personalitate in design din ultimii ani i-au facut sa scoata o motocicleta urata dar cu personalitate puternica. Este un fel de Belmondo (actorul francez), urata, cu sharm si peronalitate. Nu stiu de tine dar mie mi se pare tot fara personalitate si fara sharm dar acum e extraordinar de urata...Mai bine ar scoate dinou 2005 =)) Au schimbat si emblema de pe rezervor,e gen yamaha acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) offf. gusturile astea, cum sa le mai multumesti? fata era unul din punctele tari pt mine la 2004-2007. asta noua e bocciuta. spatele pana la rezervor arata mai stilat decat inainte. daca ar fi avut o fata si faruri mult mai agresive si o toba mai finuta gen suzuki ar fi fost o motoreta smechera. dar gusturile sunt gusturi. de exemplu mie nu imi place farul de suzuki neam. mi se pare ca seamana cu fata lui ultra-man. yamaha r1 o consider ca pe cea mai frumoasa. am ales honda din motive de ciclistica + calitate de fabricatie. nu e prima honda si stiu ce vorbesc. off topic: in 2008 apare h-d rocker. pe mine ma darama motorul asta. voi face pe dracu in patru sa cumpar asa ceva. asta... ca sa ne lamurim la gusturi Editat Octombrie 3, 2007 de bored Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 cbr din2008 aduce mai mult cu un ciocan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 dupa ce o vezi de mai multe ori incepe sa itzi placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Pare asa de disproportionata ........geeeeez......spatele cred ca are aprox 2 grame. Modelul 2009 sau 2010 cred ca va avea doar o roata fatza si atat. Spatele devine din ce in ce mai subtirel...yuki yuk yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 E foarte ciudata,modelul 2007 eu zic ca a fost cel mai reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stkakos Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 probabil ca merge la fel,sau chiar mai bine ca si modelele antecedente de miari ......insa sincer nu se apropie nici pe departe de modelul 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate