Sari la conținut

Accident Cu Morti, Plevnei, Bucuresti


Purghy
 Share

Postări Recomandate

Nu este un subiect uitat. Nu ai cum sa uiti asa ceva. Putea fi oricare din noi. Multi nu scriu pentru ca nu mai au ce sa spuna. E oricum prea tragic ce sa intamplat. Fiecare si-a manifestat indignarea in felul lui.

Acum nu ne ramane decat sa incercam sa ne aparam cat putem in jungla din tara asta. Vom incerca sa facem campanii impotriva neatentiei pe sosele. Speranta sa reusim ceva in viitorul apropiat este mica. Vor trece multi ani pana vom reusi sa facem un trafic cat mai sigur.

Ideea este sa nu ne oprim aici si sa incercam sa prevenim asemenea tragedii.

Ar fi interesant sa aflam ce sa intamplat cu soferul ucigas. Oare firma de constructii sa gandit la ceva despagubiri. Ar trebui jupuiti putin ca sa aiba grija de angajati pe viitor.

Voi incerca sa ajung pe 20.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 898
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru data de 20 Octombrie, un ultim si scurt drum, in memoria lor, de la casa baiatului pana pe Plevnei unde si-au "luat zborul". Va asteptam in numar cat mai mare! ( Str. Agnita, nr 18- Piata Giulesti)

 

Te rog mult spune-mi ora la care trebuie sa fiu la adresa indicata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pacat, mare pacat :blink: trist...

 

ideea este ca trebuie sa fim foarte atenti cand ne dam cu motorul. noi ne pazim mai intai si pe urma ne mai vad si "meseriasii" pe patru roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost la inmormantare si o sa vin si la parastas. Sper sa fim mai mult de 20. Nu stiu ce se intampla dar din ce in ce mai putina lume citeste rubrica de accidente. Stiu ca e cea mai neplacuta rubrica dar devine cea mai importanta in cazul in care un om moare. Toate accidentele trebuie sa ramana in discutie si trebuie descusute la nesfarsit pentru a reusi sa evitam alte morti sau raniri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate accidentele trebuie sa ramana in discutie si trebuie descusute la nesfarsit pentru a reusi sa evitam alte morti sau raniri.

 

 

NU PI BUNE? descusute la nesfarsit? chiar asa? mie mi se pare ca se lungesc suficient aiurea...si ca saracii morti ar trebui lasati in pace. am io asa o impresie. despicarea asta a firului in 14 e lipsa de respect de la un punct incolo....

 

aaa...si BTW, cand e cineva cunoscut, sau mai rau, vreu prieten, aceasta despicare de care vorbeai e un pic dureroasa...doar un pic

Editat de nuka
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nuka, adica ai prefera sa uitam tot ce s-a intamplat?? Sa uitam si accidentul lui Bogdan de pe DN 1?? Sa scoatem rubrica? Nu stiu daca ai remarcat sau daca ai avut rabdare sa citesti tot ce scrie dar FAMILIA lui Traian si FAMILIA Elei ne cheama la parastas! Ei nu vor sa ne lase sa uitam si fac cel mai bun lucru!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu prefer nimic. nu mai imi racesc gura de pomana. una e sa nu uiti si alta e sa stai pe froum sa injuri camionagii si taximetristi toata ziua buna-ziua. mersul la parastas, mersul la inmormantare, ok, astea sunt gesturi frumoase, daca familiile sunt de acord ... dar sa stai sa descosi la nesfarsit moartea unui om, cum ai zis tu...e lipsa de respect. daca ai sta sa faci asa cu toti mortii din fiecare sezon nu ai mai avea timp sa dormi, mananci, lucrezi....si orice altceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost terminat cand am auzit de accident. Inca refuz sa cred ca se poate asa ceva, dar s-a intamplat. Voi fi la parastas, daca nu calare, in conserva. Vreau sa stiu doar ora.

 

Opinia publica trebuie zguduita grav de un asemenea accident. Si trebuie sa i se reaminteasca permanent de aceasta grozavie! Poate asa o sa ramanem doar cu amintiri dureroase, nu si cu evenimente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu s-ar discuta si daca acest topic s-ar fi inchis atunci nu ar fi fost nici o rugaminte pentru a veni la pomana si totodata nu ar fi existat posibilitatea de a mai arata lumii inca o data ca exista vehicule pe doua roti printre noi... Desi multi , intr-adevar, doar asta fac pe forum, injura pe x si pe y dar iata, ca dupa 49 de pagini am reusit sa punem baza, noi familia si prietenii celor decedati, in aceia cativa care vor veni la pomana si le multumim. Poate ca ar fi bine sa se discute si mai mult, si mai mult ... pe temele astea caci mortii ar sta mai linistiti daca noi, care am ramas in viata, am rezolva ceva pe "seama lor"...nu crezi? Daca am fi inchis topicul "sa ii lasam in pace" ar fi fost cum am mai spus, "un episod trecut", uitat caci ceea ce nu se vede se uita , nu? Iar eu, cunoscandu-l pe Traian, va spun ca asta vrea, sa "luptam", si multi dintre cei care l-au cunoscut ma pot aproba.

 

Legat de ora am sa va anunt indata ce am sa stabilesc cu familiile lor, caci mai sunt si altele de rezolvat in ziua respectiva...biserica, mancarea... si mai sunt 20 zile dar promit ca am sa anunt cat pot din timp.

 

--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 18:45 -------------
... amintiri...doar amintir...

 

--- Mesaj completat în 05 Oct 2007 19:35 -------------
Se pare ca incet incet apune si acest topic dupa cum ziceam...Ultimul din pagina...

Imi pare rau dar nu pot sa il tin singura "up". Este imposibil.

Oricum, pentru cine mai citeste...va asteptam, familia si prietenii lui Traian si Ela, pe 20 Octombrie pe Str. Agnita nr 18 pentru un drum scurt Agnita-Plevnei cu poza lor intr-un format mare si cu alte poze , daca mai aduceti, pentru a le aminti tuturor ca din cauza neatentiei mor oameni nevinovati.

 

Condoleante tuturor rudelor si prietenilor care au persoane decedate in accidente... am vazut ca din ce in ce mai multe topic-uri apar, unii vinovati altii nevinovati...

 

Dumnezeu sa ii ierte pe toti care s-au dus dintre noi!

post-24680-1191339864_thumb.jpg

post-24680-1191339878_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum, pentru cine mai citeste...va asteptam, familia si prietenii lui Traian si Ela, pe 20 Octombrie pe Str. Agnita nr 18 pentru un drum scurt Agnita-Plevnei

 

Spune-mi te rog la ce ora trebuie ajuns la adresa respectiva. Am citit thread-ul dar nu scrie nimic de ora intalnirii (daca am citit eu pe diagonala, imi pare rau).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ora este 13:00 - 13:30 . Astazi am stabilit cu parintii lor. Ei vor termina toata treaba cu biserica si cimitirul iar plecarea am stabilit sa fie in jurul orei 13:30 de la casa lui Traian, de unde au plecat cei doi spre cimitir (Str Agnita nr 18, prima strada la stanga dupa Piata Giulesti). De aceea nu am postat ora pana acum. Imi cer scuze.

Traseul ramane acelasi "Acasa" - Plevnei.

Le multumesc tuturor care ajuta topicul sa fie "up" si celor care au rabdarea de a mai citi atatea pagini scrise...scrise sper cu folos...

Va asteptam sambata viitoare si ma rog la Doamne Doamne sa fie frumos ca sa iasa cat mai multa lume la poarta sa vada mesajul nescris de voi si scris de lacrimile parintilor lor...

 

 

Si inca o rugaminte. Daca am transmite un mesaj care credeti ca ar fi acesta...cel mai reprezentativ pentru momente ca acestea dar si cu un mesaj ascuns.

 

<<Suntem aici, printre voi, asigurati-va!>>

<<Vrem legi ne-ncalcate pentru o viata mai lunga!>>

...

 

Astept si de la voi propuneri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://nicoletatintea.blogspot.com/

 

 

<<Iar moarte

Nu pot să-mi scot de pe retină imaginea ultimului accident pe care l-am văzut. Au trecut patru zile de atunci.

Părea un accident obiÂşnuit. Asta până am ajuns la fața locului. Doi tineri au murit striviți de o basculantă pe Calea Plevnei. Circulau cu motorul Âşi au fost loviți în plin de Âşoferul unei basculante care a ieÂşit din curtea unui Âşantier Âşi nu s-a asigurat.

Nu am văzut niciodată un accident mai îngrozitor. Culmea e, că am văzut destul de multe accidente, unele dintre ele cu mult mai multe victime.

Imaginea de pe Âşosea - cutremurătoare. Creier spulberat, Âşi un corp de om despicat, ca pe masa de autopsie. Am privit Âşi m-am îngrozit. Mă gândeam cum pot să explic lumii, ce am văzut. În astfel de momente nu mai ai cuvinte. Pentru restul, nu e decât un accident. Ca oricare altul...

Prima noapte nu am putut dormi. M-am trezit în zori. Imaginea stăruia agonizant. În ziua aceea am cunoscut familiile victimelor. Povestea - sfâÂşietoare. Aveau 18 ani, erau frumoÂşi Âşi se iubeau. Traian era singur la părinți, iar mama sa a făcut tratamente 16 ani ca să-l aducă pe lume. Motocicleta era cumpărată de o zi. Erau fericiți. Vroiau să se plimbe, să se bucure din plin de ea.

Părinții - dărâmați. Nu voi uita însă puterea pe care am citit-o în ochii lor.

Dintre toți, cea mai puternică a fost mama fetei. Nu Âştiu. AÂşa am simțit eu. A avut puterea să-i dea fiicei ei, binecuvântarea pentru ca tânăra să se ridice, liniÂştită la cer.

Înmormântarea a fost impresionată. Zeci de motocicliÂşti s-au mobilizat Âşi i-au condus pe cei doi tineri pe ultimul drum. Motoarele turate la maxim. Nu voi uita chipul mamei lui Traian. Parcă în fiecare motociclist îl vedea pe fiul ei. Îl încuraja pe fiecare motociclist care depăÂşea cortegiul mortuar.

La groapă - sinistru. Sicriele nu intrau în groapă. Agonia părinților a fost astfel prelungită.

O înmormântare. Două familii pe care le-am simțit însă aproape. Parcă drama lor, a fost pentru câteva clipe Âşi drama mea.

Nici azi noapte nu am putut dormi. Poate mâine. >>

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://nicoletatintea.blogspot.com/

<<Iar moarte

Nu pot să-mi scot de pe retină imaginea ultimului accident pe care l-am văzut. Au trecut patru zile de atunci.

Părea un accident obiÂşnuit. Asta până am ajuns la fața locului. Doi tineri au murit striviți de o basculantă pe Calea Plevnei. Circulau cu motorul Âşi au fost loviți în plin de Âşoferul unei basculante care a ieÂşit din curtea unui Âşantier Âşi nu s-a asigurat.

Nu am văzut niciodată un accident mai îngrozitor. Culmea e, că am văzut destul de multe accidente, unele dintre ele cu mult mai multe victime.

Imaginea de pe Âşosea - cutremurătoare. Creier spulberat, Âşi un corp de om despicat, ca pe masa de autopsie. Am privit Âşi m-am îngrozit. Mă gândeam cum pot să explic lumii, ce am văzut. În astfel de momente nu mai ai cuvinte. Pentru restul, nu e decât un accident. Ca oricare altul...

Prima noapte nu am putut dormi. M-am trezit în zori. Imaginea stăruia agonizant. În ziua aceea am cunoscut familiile victimelor. Povestea - sfâÂşietoare. Aveau 18 ani, erau frumoÂşi Âşi se iubeau. Traian era singur la părinți, iar mama sa a făcut tratamente 16 ani ca să-l aducă pe lume. Motocicleta era cumpărată de o zi. Erau fericiți. Vroiau să se plimbe, să se bucure din plin de ea.

Părinții - dărâmați. Nu voi uita însă puterea pe care am citit-o în ochii lor.

Dintre toți, cea mai puternică a fost mama fetei. Nu Âştiu. AÂşa am simțit eu. A avut puterea să-i dea fiicei ei, binecuvântarea pentru ca tânăra să se ridice, liniÂştită la cer.

Înmormântarea a fost impresionată. Zeci de motocicliÂşti s-au mobilizat Âşi i-au condus pe cei doi tineri pe ultimul drum. Motoarele turate la maxim. Nu voi uita chipul mamei lui Traian. Parcă în fiecare motociclist îl vedea pe fiul ei. Îl încuraja pe fiecare motociclist care depăÂşea cortegiul mortuar.

La groapă - sinistru. Sicriele nu intrau în groapă. Agonia părinților a fost astfel prelungită.

O înmormântare. Două familii pe care le-am simțit însă aproape. Parcă drama lor, a fost pentru câteva clipe Âşi drama mea.

Nici azi noapte nu am putut dormi. Poate mâine. >>

 

Foarte trist...

Dar ai scris frumos ... poate scrii si pe undeva la vreun ziar ca ai talent de a impresiona prin modul in care iti expui impresiile...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am scris eu, ceea ce este scris este chiar scris de o ziarista! Ceea ce vreau eu nu este sa impresionez prin cuvinte ci prin ceea ce inseamna ele de fapt! Vreau sa atrag atentia pe cat posibil asupra acestor victime 100% nevinovate sa nu se uite ceea ce s-a intamplat cu ele si sa chem cati mai multi la pomana. Vrea sa implinesc aceasta dorinta a parintilor lor care isi doresc sa zbiare motoarele in jurul casei lui Traian, deranjand babele (cum isi dorea el) si sa faca un ultim drum aratand lumii ca existati. Vorbesc cu existati pentru ca eu (inca) nu am motor. Am B-ul dar A-ul inca il mai astept. Nu vreau sa se uite atat de usor acest accident si nu vreau sa se incheie totpicul doar cu niste detalii si pareri scrise. Am realizat totusi pana acum ceva. Prin acest topic au aflat multi si au venit la inmormantare dar vreau mai mult pentru prietenii mei care s-au dus...mai vreau inca un drum. De asta lupt! Nu stiu cati ma inteleg sau au rabdarea de a citi dar stiu ca multi care au trecut prin asa ceva stiu cum este!

Si eu, in acea zi, am trecut pe acolo, la jumatate de ora dupa accident. M-am uitat catre sosea si prin multimea de oameni i-am vazut mana plina de praf si crestetul capului si atunci mi-am zis in gand " Doamne cat de greu va fi pentru cei care il cunosc..." . Nu m-am oprit caci lumea din jur mi-a zis "nu te uita ca este ca intr-un film de groaza" si am mers mai departe. Ajungand acasa am primit telefon si am aflat ca era vecinul meu (si prieten) cu prietena lui! Ce a fost in mine in clipa aceea este greu de descris!

 

Dumnezeu sa ii ierte pe toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot mai multe accidente, unii vinovati, altii nevinovati...

In memoria tuturor victimelor , sambata, 20 Octombrie, Str Agnita, orele 13:00 -13:30. Un ultim drum , in special pentru Traian si Ela, dar si pentru toti cunoscutii vostrii care au murit in astfel de accidente, un drum care sa lase o amintire. Nu va cer mult din acea zi. O ora...doua cat va dura cat va strangeti si cat facem pana pe Plevnei. Cu cati sunteti mai multi cu atat impactul va fi mai mare!

Va steptam!

 

Ajutati-ma sa tin topicul sus!

 

Multumesc

Dumnezeu sa ii ierte pe toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sus cu topicul...20 octombrie-str Agnita nr 18,Giulesti,ora 13:00-13:30

 

<small>--- Mesaj completat în 15 Oct 2007 16:20 -------------</small><br/>inca o data...sus si acest topic

 

 

Sper sa pot ajunge sambata. Up-up.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...