smileyzulu Postat Februarie 14, 2005 Share Postat Februarie 14, 2005 revenim la problema baniloram o idee mai bine bagam din top la mp3 si din banii pe care ii avetzi datzi de baut gratis motociclistilor bag mana in foc ca vetzi fii mai bine apreciati decat daca ati aduce formatie lu peste cine voteaza pentru ? Putem sa facem un topic nou cu lista de " alte placeri " pe care le doriti la MOTORROCK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 COLT 44 AJUNG ACOLO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 Vad ca se cauta trupe..daca e cu cine vorbesc..sunt cativa baieti care ar canta cu cea mai mare placere :LUNA AMARA ;ZEBRE;EMIL ;NOCIV;H8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Vorbeste cu Varu de la H8! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 AC/DC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 Zdob & Zdub.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 Zdob & Zdub.... Ei au fost o optiune de la inceput dar trebuie selectate doua capete de afish pentru fiecare seara, unul ar fi Timpuri Noi iar celalalt Zdob si Zdub sau (poate apare vreo surpriza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Betrayal Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Doamne ce-as vrea sa fie surpriza aia ce cred eu........ Dar ma indoiesc.... Oricum, strig prezent la intrunirea voastra! Sa fie veselie, si sa iasa cat mai bine cu putinta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 (editat) IRIS AB4 AB4 AB4 CARGO PIO VAMA VECHE ETC Editat Februarie 25, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Va limitati la aceleasi trupe romanesti de anul trecut....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 cam limitati la gusturimai sunt si alte cateva zeci de trupe care merita ascultate sau vazute mai incercati Vezi ca sunt cativa oameni pe topicul asta care cunosc trupa h8 si nu stiu cu cine sa vorbeasca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 tarafu din clejani dfect k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 IRIS CARGO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 ... silverpistons ... pana la urma ce s-a decis ???... Secret......si .......Surpriza........astea sunt capetele de afis...... ....in rest, trupe alese dupa preferintele voastre..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Am fost de curand la un concert cu Vokodlok. Eu nu prea gust black (citeste: nu-nteleg nimic din genu' asta) dar baietii sunt destul de tari. In special daca sunetul e bun. Dat fiind ca nu canta asa de mult incat sa devina obositori , ii recomand pentru neshte headbanging Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 nu stiu daca a postat careva da acum ascult Nightwish si e absolut beton scot kawa la inchirieri cu ora numai sa facem rost de banii sa-i aducem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Iris,Iris,Iris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 stiti care e faza bai lume (parerea mea) voi cei de la SilverPistons ati fost inspirati si anu trecut deci anu asta nu mai are rost sa va zicem pe cine sa chemati!!! faza e ca o sa venim indiferent de formatii se merita si se casita si destula bere pe la voi k premiu de dupa cum am mai zis si mai devreme sa vina : Implant pentru refuz h8 ab4 RAMMSTEIN coMA etc........ deci lumea de la Azuga se lasa pe mana voastre!! bafta si numa` bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 sorry de ortografie si de cailgrafie din nou dar sunt iar la munca si sunt iar bau!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 stiu si eu o trupa care ar putea concerta,se cheama ,, floarea soarelui"eu sunt basistul,tel 0744565274,pentru amanunte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 offtopic: @jethro tull voi nu cantati marti in Club A ? parca asa am vazut pe undeva! Hai ca vin sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 stiti care e faza bai lume (parerea mea) voi cei de la SilverPistons ati fost inspirati si anu trecut deci anu asta nu mai are rost sa va zicem pe cine sa chemati!!!faza e ca o sa venim indiferent de formatii se merita si se casita si destula bere pe la voi k premiu de dupa cum am mai zis si mai devreme sa vina : Implant pentru refuz h8 ab4 RAMMSTEIN coMA etc........ deci lumea de la Azuga se lasa pe mana voastre!! bafta si numa` bine!! multumim pentru aprecieri si incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 SLIPKNOT sau SLAYER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Dragi copii, si visatori!! In primul rand ash vrea sa accentuez ca este vorba de festivalul MotoRRock!!!! (Deci nu festivalul visat de mult, sau un prilej pt a aduce formatia preferata in tara) Parerea mea personala, este ca mai mult ar merge formatii de Heavy Metal si Hard Rock, respectiv Glam. Cred ca din formatiile autohtone ar merge Trooper, CASH, MSsi o formatie mai noua(Cluj), hard rock: Oceanic(contact:0745596701) Adica ma gandesc la formatii care nu cer mult... presupun ca organizatorii nu vor sa ridice pretul unui bilet(sau invitatii)la preturi astronomice...SPER sper sa ne vedem pe acolo, Robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Dragi copii, si visatori!!In primul rand ash vrea sa accentuez ca este vorba de festivalul MotoRRock!!!! (Deci nu festivalul visat de mult, sau un prilej pt a aduce formatia preferata in tara) Parerea mea personala, este ca mai mult ar merge formatii de Heavy Metal si Hard Rock, respectiv Glam. Cred ca din formatiile autohtone ar merge Trooper, CASH, MSsi o formatie mai noua(Cluj), hard rock: Oceanic(contact:0745596701) Adica ma gandesc la formatii care nu cer mult... presupun ca organizatorii nu vor sa ridice pretul unui bilet(sau invitatii)la preturi astronomice...SPER sper sa ne vedem pe acolo, Robi intrarea, va fi, ca si anul trecut, o jucarie pentru un copil........ nu cred ca asta o sa va dea bugetul peste cap!....jucariile nu trebuie sa fie neaparat noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate