rados Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 OK DAR UNDE O PLATESC MAMA EI DE TAXA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Stiam ca pt moto nu trebuie programare daca e vorba de identificare.Cum e pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 270 36 91 270 36 89 interior 234 suni aici ca sa iti faci programare cam o saptamina este durata de programare eu am sunat azi si a vrut sa ma programeze pe 13 am facut programare pe 14 la ora 8 dim asa ca da tel mai bine si fa o programare .... vezi ca o sa cam sune ocupat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rif Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Pana la urma se primeste inapoi doar talonul, civul si numarul, restul de acte ramane la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Pana la urma se primeste inapoi doar talonul, civul si numarul, restul de acte ramane la ei. Aha, si cu numerele de leasing expirate ce fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 270 36 91 270 36 89 interior 234 suni aici ca sa iti faci programare cam o saptamina este durata de programare eu am sunat azi si a vrut sa ma programeze pe 13 am facut programare pe 14 la ora 8 dim asa ca da tel mai bine si fa o programare .... vezi ca o sa cam sune ocupat .... rados, stiam ca programarea se face la nr acela de 4 cifre, un prieten s-a programat chiar a 3-a zi..(tocmai am vorbit cu el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Va salut! Am luat o motocicleta si vreau sa fac doar actul de vanzare-cumparare cu fostul proprietar si acesta sa o radieze in vederea instrainarii. Deocamdata nu ii pot face ITP-ul deoarece motocicleta este in reparatii pentru cel putin o luna. Peste o luna cand reparatiile vor fi gata, vreau sa fac si restul actelor si sa o inscriu. Am aflat ca nu e nevoie de ITP pentru cele doua acte de mai sus(CVC si radiere) dar pe contractul de vanzare cumparare, trebuie completata sectiunea "data la care expira Inspectia Tehnica Periodica". Ce pot face? Completez cu ultima inspectie tehnica, care este deja expirata? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 eu acum 3 ani nu am avut nevoie da programare pt identificare si am auzit de persoane care si-au facut si acum identificarea fara programare, dar moto era din tara si nu era nou ca sa i se faca toate testele la ei .... suna la rar si intreaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 offfffffffffff sunt pe drumul cel bun azi am rezolvat 50% din probleme . am fost la cec am achitat 30 ron taxa ptr certificat de inmatriculare 26 ron taxa de inmatriculare greu a fost la circa financiara ....mare atentie baieti faceti xerox la toate actele carte de identitate , civ la moto , certificatul de atestare fiscala a vinzatorului mare atentie copie si la el , copie si dupa fisa de inmatriculare + ca o sa completati o declaratie de impunere ....impozitul este 9 ron pe an aaaaaaaa ar trebui sa va interesati de ce circa financiara apartineti : de ex sect 6 cei care stau in militari si cringasi apartin de biroul din militari ...... de la blv timisoara la ghencea apartin de orizont simbata vreau sa ma duc la udriste sa rezerv numere siiiiiiiii miercuri la rar pe urma udriste direct si poate simbata viitoare o scot pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 (editat) rif: Am lasat azi actele le politie in Timisoara si corectiile la parcursul de mai sus sunt urmatoarele: - poti sa faci traducerea legalizata dupa RAR - nu trebuie "act intrare in tara" - taxa anuala (impozitul) se poate plati doar de a doua zi incolo dupa ce mergi la primarie - taxa imatriculare 26 RON am platit-o tot la primarie - fara numere preferentiale am platit la politie 7,5 ron In rest ii beton. Nu imi pare rau pentru experienta. Ma astept sa primesc inapoi Talon + CIV + Contract de vanzare cumparare + numere. O sa va spun pe marti sau miercuri ce exact am primit sefu, spune-mi si mie ce acte imi trebuie? am un moto din italia si am carta di circulatione si certificato di proprieta. imi mai trebuie ceva? multumesc. Editat Martie 9, 2007 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rif Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 sefu, spune-mi si mie ce acte imi trebuie? am un moto din italia si am carta di circulatione si certificato di proprieta. imi mai trebuie ceva? multumesc. serifule, eu nu am adus decat un motor si pe asta l-am inmatriculat avand contract de vanzare-cumparare si echivalentul CIV-ului (si poate talonului) romanesc (adica Brief mare + Brief mic). Daca carta di circulatione si certificato di proprieta sunt echivalentul actelor de mai sus, atunci is tot ce ai nevoie ca sa iti inmatriculezi motorul (urmand pasii descrisi). Iti urez multa bafta, sanatate si vesti bune, rif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 am vazut ca aceasta intrebare a mai fost pusa dar nu a dat nimeni nici un raspuns. si anume: Am un motor pe numere noi dar talon vechi (acela albastru nu in 3 culori), vreau sa o radiez , vb cu proprietaru , radiez, si care sunt pasii pe acre ii fac pentru inmatriculare, (mai am ceva de lucru la motor). ITP-ul expirat din 97, se poate sa fac cumva sa nu fac ITP-ul la rar, deoarece moto este un IJ si este un pic modificat. Daca stie cineva as fi foarte recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) am vazut ca aceasta intrebare a mai fost pusa dar nu a dat nimeni nici un raspuns. si anume: Am un motor pe numere noi dar talon vechi (acela albastru nu in 3 culori), vreau sa o radiez , vb cu proprietaru , radiez, si care sunt pasii pe acre ii fac pentru inmatriculare, (mai am ceva de lucru la motor). ITP-ul expirat din 97, se poate sa fac cumva sa nu fac ITP-ul la rar, deoarece moto este un IJ si este un pic modificat. Daca stie cineva as fi foarte recunoscator. ca la o inmatriculare obisnuita man. faci acte cu fostul proprietar, iei numere provizorii, mergi la RAR pentru identificare si ITP si o inmatriculezi. sau mergi la o statie ITP, faci ITP, autentificare RAR si apoi radiere si inmatriculare. Atentie ca intre radiere si inmatriculare daca trec mai mult de 30 de zile iei amenda de la circa financiara. Deci trebuie sa-ti pui motorul la punct pentru inmatriculare. plus ca stiu ca cele cu talon ca al tau (am si eu un IJ in situatia asta si nu mi-a venit inca nici o hartie de la politie/primarie) deja au fost radiate de stat. deci ai grija. Succes si intereseaza-te la politie inainte. Editat Martie 11, 2007 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 ca la o inmatriculare obisnuita man. faci acte cu fostul proprietar, iei numere provizorii, mergi la RAR pentru identificare si ITP si o inmatriculezi. sau mergi la o statie ITP, faci ITP, autentificare RAR si apoi radiere si inmatriculare. Atentie ca intre radiere si inmatriculare daca trec mai mult de 30 de zile iei amenda de la circa financiara. Deci trebuie sa-ti pui motorul la punct pentru inmatriculare. plus ca stiu ca cele cu talon ca al tau (am si eu un IJ in situatia asta si nu mi-a venit inca nici o hartie de la politie/primarie) deja au fost radiate de stat. deci ai grija. Succes si intereseaza-te la politie inainte. Stiu ca sunt radiate cele cu talon vechi, nu stiam insa cum se face cu actel ca am auzit ca nu se mai dau numere provizorii, etc. Pai eu vreau sa radiez si dupa ce il pun la punct merg la politie sa iau numere provizorii , dupa care fac itp si inmatricolare. Ms mult pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Nu se mai dau numere provizorii, o sui frumusel pe trailer si te duci la identificare, asa mi s-a spus si mie la politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 si daca o duc la identificare pe trailer trebe sa fac la ei itp? sau o duc la identificare si pot sa fac itp la un service autorizat?ca itp la rar e cam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Mda, eu am picat azi RAR-ul..am pt identificare si s-au luat si de ITP ca cica mi-l anuleaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Tau cum drq? care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Tau cum drq? care e faza? Am fost sa fac identificarea ca o inmatriculez, s-a incheiat leasingul.Si labagiul ala in loc sa se uite normal la serii, a bagat un ochi si la semnal(spart), zgarieturi, gume prea late fata de ce scrie in cartea lui..Si nu mi-a dat identificarea!! Desi am ITP VALABIL pana in 2008!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 ...dupa tot ce am citit aici, cred ca langa titlul topicului, ar trebui adaugat '' interzis cardiacilor'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Pentru o motocicleta noua, luata direct de la reprezentanta, mai am nevoie de fisa de identificare sau alt act de la RAR sau e suficienta cartea de identitate cu folie de securizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Pentru o motocicleta noua, luata direct de la reprezentanta, mai am nevoie de fisa de identificare sau alt act de la RAR sau e suficienta cartea de identitate cu folie de securizare? ATAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Ati auzit de ceva modificari cu privire la locurile in care se platesc taxele de inmatriculare? Am fost azi la administratia financiara si mi-au spus ca toate taxele se platesc acum la CEC. Ei nu mai incaseaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Am inmatriculat eu motor adus din Germania astazi si trebuie asa: Pers.Fizica Copie CI Carte dactilografiata cu viza Adm.Finan. Cartea motorului in original Copie Act vanzare-cump. Certificat Autenticitate Carte RAR Copie carte RAR ITP RCA - copie Declaratie notariala a celui care a transportat motorul+copie talon+copie acte remorca Taxa talon - CEC Taxa inmatriculare -CEC Taxa numere - se achita la ghiseu UDRISTE la depunerea dosarului sau daca sunt preferentiale inainte de depunerea dosarului la casierie Udrsite Cam astea sunt sper sa nu fi uitat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Ati auzit de ceva modificari cu privire la locurile in care se platesc taxele de inmatriculare? Am fost azi la administratia financiara si mi-au spus ca toate taxele se platesc acum la CEC. Ei nu mai incaseaza nimic. true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate