XaeL Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 (editat) Îți sunt cerute prin diverse locuri. La taxe locale la tine. La drpciv. Etc. Sa le ai cu tine, ți le cer ei Editat August 14, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Pai din alea 5-2 raman la vanzator, unu la fisc la el si celalalt la purtator drept dovada vanzarii. Din restul de 3 unul merge la fiscul cumparatorului, unul la DRPCIV si ultimul la cumparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Si unde raman aceste 5 exemplare? Am enumerat toate actele necesare? Cu ce trebuie sa pleci tu de acolo: 1. Contract de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport (model 2016 ITL 054), vizat la DITL - acestea tin locul vechiului certificat fiscal. Se completeaza 5 exemplare, tu vei primi 3 (cum ti s-a spus si mai sus). Procedura este implementata "la oras", s-ar putea ca in cine stie ce comuna sa se uite stramb si sa-ti dea cu flit. Tipizatul se descarca de pe paginile institutiei prefectului si il completezi singur (ma rog, vanzatorul sa faca asta) sau poate fi gasit la birourile de acte, dar acolo le mai platesti 20-30 lei pentru completare. 2. Cartea de identitate a motocicletei, original. 3. Talon, completat si semnat pe campul de instrainare. 4. Motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 in completare la postul de mai sus al lui razvano: 5. cheile motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Sincere multumiri tuturor! » Post actualizat in 23 Aug 2017 12:32 Maine vreau sa ma depun dosarul. Aici am gasit urmatoarele: Cerere de inmatriculare ( http://www.servicii-inmatriculare.ro/formulare/cerere-de-inmatriculare.pdf ? ) Fisa de inmatriculare vizata la circa financiara de care apartine proprietarul ( http://www.servicii-inmatriculare.ro/formulare/fisa-de-inmatriculare.pdf ? ) Cartea de identitate a autovehicului (original si copie simpla) Actul de identitate al solicitantului (original si copie simpla) Copie dupa asigurarea RCA valabila Chitanta care atesta plata certificatului de inmatriculare (37 de lei) ( unde o platesc?) Dovada platii pentru placutele de inmatriculare (unde o platesc?) Procura notariala, in cazul in care actele nu sunt depuse de titular Pe langa asta, stiu de CVC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Cererea de inmatriculare si fisa de inmatriculare se gasesc la birourile de acte. Fisa de inmatriculare, evident, nu mai trebuie vizata la circa financiara pentru ca exista CVC vizat. Apropos, ti l-a trimis? Taxa pentru numere o platesti direct la ghiseu, cand depui dosarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 (editat) Am luat 2 tipizate pentru fisa de inmatriculare si cererea de inmatriculare (cele de mai sus) Da, mi-a trimis cele 3 contracte. Mersi mult din nou! Editat August 23, 2017 de DrLexic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 a fost cineva recent la drpciv ? e aglomeratie tare la inmatricualri bucuresti ? pe la ce ora tre sa ma duc sa iau bon si sa pot depune actele ? ms am fost azi sa inmatriculez duba. la ora 7.20 am intrat in cladire, am luat bonul numarul 58 si la ora 8.50 depuneam actele. am ramas uimit pentru faptul ca avand in vedere ca am pastrat numerele (masina era si ramane pe , aveam toate actele ok noul certificat e gata tocmai miercuri seara. Ce fac 2 zile sa completeze un certificat ? Tin minte ca acum vreo 2 ani cand am inmatriculat masina in 2 ore era gata si certificatul si numarul. Voi in cat timp ati avut certificatul gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Voi in cat timp ati avut certificatul gata? acum 2 ani a durat 3 zile. ulterior a crescut treptat perioada, ajunsese la un record de 2 sptamani la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 acum 2 ani a durat 3 zile. ulterior a crescut treptat perioada, ajunsese la un record de 2 sptamani la un moment dat in decembrie 2015 am depus actele dimineata si la pauza de pranz era gata certificatul si numerele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Am stat o ora (7.30-8.30) la inceputul lui august. Asta prin comparatie cu anul trecut, cand a durat o saptamana si asta prin firma care se ocupa de inmatriculaari. De ce dureaza 2 zile pana este gata certificatul? Simplu, este volumul prea mare. Iar acum, ca s-a dat liber la rable, vezi si cate ciori sunt cu adevarat in Bucuresti (de IF nu mai zic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Salut! Am si eu o intrebare. Cam cat ar ajunge o asigurare in vederea inmatricularii pe 6 luni? Cea mai ieftina, estimativ. Mentionez ca am 25 ani, experienta 0 si as vrea un gs500. Daca stiti vreun caz asemanator si imi puteti raspunde la intrebare, va sunt recunoscator. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 350-380 lei. Nu stiu daca cea mai ieftina, dar sigur a doua optiune din lista (probabil Euroins). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 350-380 lei. Nu stiu daca cea mai ieftina, dar sigur a doua optiune din lista (probabil Euroins). Multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Am cumparat o moto din Drobeta dar printr-un prieten care are o masina de transport...eu nu am fost la cumpararea motocicletei...practic vanzatorul a facut contract de v/c cu prietenul meu...iar eu vreau sa o trec pe numele meu... Cum ar trebui sa procedez? Este nevoie ca pritenul meu sa o inregistreze la primarie si eu sa o cumpar de la el? Sau exista o alta cale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Vanzatorul a eliberat fiscal ? A fost trecut in certificat instrainat catre... S-a facut contract de vanzare cumparare la un ghiseu specializat sau doar ceva de mana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Am fiscalul de la vanzator iar in certificat a fost trecut numele meu...exista si contract de v/c facut la birou de acte dar e pe numele prietenului meu...nu s-a putut face pe numele meu... » Post actualizat in 01 Sep 2017 11:51 Si nu stiu acum cum sa procedez... » Post actualizat in 01 Sep 2017 11:55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Daca in certificat e pe numele tau, si in cvc pe al lui, s au incurcat inutil borcanele. Cum o inscrie colegul tau, daca pe certificat esti tu? Cum o inscrii tuz daca pe cvc este el? Intreqba la o firma specializata pe inmatriculari. Posibil sa scapi cu un cvc intre tine si amic. Dar sa scoata el iar fiscal... Incurcatura de pe lume. De ce nu cumpara lumea cum trebuie un bun, sa fiu daca inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Ce te impiedica sa faci alt CVC intre tine si vanzator daca ai toate datele lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Pai are deja cvc si fiscal facut, intre vanzator si prietenul lii. Cel putin, asa a spus. Deci, s a incurcat singur. Bine de tot. » Post actualizat in 01 Sep 2017 13:04 Uite, la un gogu search https://www.facebook.com/inmatriculariautobacau/ Suna si vezi ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smoke4art Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Poti merge sa intrebi la inmatriculari, daca poti sa faci tu CVC cu prietenul tau, eplicandu-le ca el este intermediar. Daca nu merge, ai doua variante: 1. Refaci CVC cu vanzatorul, daca e de buna credinta 2. Daca nu te intelegi cu vanzatorul, atunci el e obligat sa-i dea CF prietenului tau si, mai departe, faceti documentele intre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Rupe ma contractul în care e trecut prieten tau si arunca-l la gunoi. Da un alt contract pe numele tau si gata . Mare șmecherie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Rupe ma contractul în care e trecut prieten tau si arunca-l la gunoi. Da un alt contract pe numele tau si gata . Mare șmecherie. nu merge. Daca pe fisa fiscala a fost trecut prietenul, alt fiscal nu mai poate sa scoata vanzatorul. deci singura sansa este ca prietenul sa o bage la fiscal, apoi sa faca cv si sa o scoata de la fiscal si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 (editat) singura solutie legala este sa inscrie intermediarul mobra la el la fiscal si sa o scoata printr-un CVC cu tine (merge facut si imediat acolo, la ghiseu); exista formulare standard la ghiseu unde va duceti, nu mai arunca bani aiurea firmelor de acte auto. iar la inmatriculari tu te duci cu ambele CVC-uri si cu ultimul fiscal mai ramane oricum problema urmatoare: pe certif de inmatriculare ar trebui sa apara instrainat catre intermediar. asta ar putea sa iti cauzeze probleme sau nu, depinde daca se prind aia la poltie si daca sunt niste oameni rezonabili sau nu. vrei sa fii mai catolic decat papa? pui vanzatorul sa declare certif pierdut si sa scoata unul nou. Editat Septembrie 1, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 nu merge. Daca pe fisa fiscala a fost trecut prietenul, alt fiscal nu mai poate sa scoata vanzatorul. deci singura sansa este ca prietenul sa o bage la fiscal, apoi sa faca cv si sa o scoata de la fiscal si gata. Nu înțelegi frate ca fiscalul e pe numele lui? Doar rahatul ala de contract e pe numele prietenului. Dacă tot te bagi in seama, incearca sa înțelegi situația omului și pe urmă iti dai cu opinia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate