ZLD_moto Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Motocicleta este la vanzare pt cei interesatiNu o recomand inecepatorilor sau celor cu probleme cardiace! nici asta nu te mai satisface sau cum de o dai?... in orice caz, sa ai spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Sunt motive personale.In plus este motor de alergat si nu prea am ce face cu asa ceva in oras,iar Romania nu este pregatita pt asa ceva pe strazi dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Sunt motive personale.In plus este motor de alergat si nu prea am ce face cu asa ceva in oras,iar Romania nu este pregatita pt asa ceva pe strazi dupa parerea mea. iar e o "gluma" a prietenei ...? Editat Septembrie 21, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 A trecut demult 1 aprilie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Te contrazic si iti spun ca avem sosele de 200 plus.Cateva,dar sunt.Nu ma crezi?Te astept la un suc la Fetesti sa iti arat 2. Sunt motive personale.In plus este motor de alergat si nu prea am ce face cu asa ceva in oras,iar Romania nu este pregatita pt asa ceva pe strazi dupa parerea mea. Scz de offtopic am citit doar primele 2 pagini din threadul tau si ultima si m-au amuzat 2 afirmatii care iti apartin Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Hayabusa mea si a lui tataia!Si-a luat-o la cateva luni dupa mine.Eu mai merg cu a lui,dar el cu a mea nu pupa! Va puteti da seama de ce si singuri.Are 77 de ani si 55 kg! Sa vedem noi cu ce vom merge la 77 ani ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Avem sosele,dar nu avem participanti din pacate la trafic pregatiti pt asa ceva.Ce era asa greu sa intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) Poze din plimbari cu busa!Dobrogea,Pestera SF.ANDREI,ADAMCLISI. Brasov! Editat Noiembrie 12, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Gixxer repsol??? Faina plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Gixxer repsol??? Faina plimbare Isi dorea o honda si n-a avut bani LE: Superba fiara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) buna plimbarea si numarul cu MIG (29, ca 21 au cazut mai multe) mi se pare o gluma excelenta ....e adevarat ca e mai aproape de avion decat de motocicleta....... Gixxer repsol??? vazusem si eu pe un site una de vanzare repsol ca repsol, dar aripa de pe rezervor...... desi e un fel de nike adidas combinatia aia de culori imi place foarte mult Editat Noiembrie 15, 2008 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) 21 era ocupat de o Super...Nova a unui pilot!Mi-a placut mai mult 29 pt ca era generatie mai noua,bimotor,look,posibilitati,capacitate,etc...!As vrea sa vad daca pe o linie de 400 de m este mai rapida decat un mig 21 sau 29.Eu cred ca este.Am calculat startul la un 21 si timpul este bineinteles mai mare decat al busei care trece pe 402 m de 240-250! Editat Noiembrie 16, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patko Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 E mortala,eu am "numai" un Kawasaki Ninja Zx11 ,editia de america. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ei,daca comparam decolarea unui avion de vanatoare de pe un portavin... hayabusa este din alt film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 Acolo nu exista comparatie.Din cate stiu este ajutat pt propulsie de un alt sistem suplimentar.Vorbeam doar la general.Busa ajunge in 402 m la 230-260 ,iar un avion de vanatoare atinge aceiasi viteza in 6=700 metrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 daca te dai cu o miutza SS an nou si-o fura busa? (nu pe top speed) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salutare ! La showroom-ul SUZUKI din Tg-Mures avem o Busa neagra, k8, noua. N-as fi zis nimic, dar chiar are un pret super acum : 8.947 euro fara TVA si 10.646 cu TVA inclus. Asiguram si transportul la domiciliul cumparatorului. 2 ani garantie, fara limita de km. Cine e interesat sa-mi lase un PM, un mail pe csuteu@paneuro.ro sau sa ma sune. 0746.188.427 SC PREMIER MOTO SRL Tg-Mures, Sos Sighisoarei 1 C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 poate ajunge suzuki la un parteneriat cu honda macar pt frane in rest se descurca bine iar noi fani gixxer ne lasam furate mobrele de paintu repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Odata cu inceperea sezonului am reinceput upgradeul.Pentru inceput am schimbat furtunele cu insertie metalica Lucas de pe fata cu unele marca HELL fata si spate.Noutatea consta in nuanta la culoarea albastra a motorului si furtune directe pe fata cu ajutorul unui banjo bolt la iesirea din pompa spre fiecare etrier_initial furtunul pleca din pompa la etrierul drept si din acesta se ramifica la cel din dreapta.Am echipat moto cu un set de discuri frana aftermarket Spiegler si am modificat bordul cu alte cadrane si iluminare profesionala tehnologie Led SMD blue-red.In locul stopului spate am pus un geam clar si iluminare stop-pozitie cu 2 becuri cu cate 15 leduri fiecare made by Zextar.Urmeaza alte cateva modificari-pompa aftermarket radiala ce va inlocui Nissinul de pe fata,indicator treapta viteza,delimitator Tre. Editat Martie 29, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) A trebuit sa renunt la pompa radiala Brembo cu specific de curse pentru ca trebuia sa renunt la stopul pe frana sau sa caut un intrerupator special si sa fac adaptari,nu aveam prinderea originala a pompei-jumatate de colier mobil si ar fii trebuit sa fac compromis din nou cu o adaptare,iar la iesirea din pompa trebuia sa pun un banjo bolt nou ca cel de la furtunele Hell avea alt pas sau sa revin la vechile furtune cu derivatie care sunt deja puse pe un alt motor. Editat Aprilie 1, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 In momentul de fata motocicleta se prezinta cam asa-full sistem Yoshimura cu finala triovala Trs carbon race,kn air flow race si kn oil filter,iridium spark plugs,bixenon,furtune directe race blue Hel fata si spate plus ambreiaj,crashpad carbonlook LSL,crashprotectors Lighting USA,semnale rear miniaturizate,stop clear aftermarket cu becuri cu 13 LED superflux by ZEXTAR,tank pad Harris busa look,cadrane bord bY NEWTACKO.DE,iluminare bord by Zextar in neonlook,alarma,discuri frana Spiegler ,placute frana Brembo,monopost,indicator treapta viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Furtun insertie metalica blue de la Hel pentru ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Furtun insertie metalica blue de la Hel pentru ambreiaj. Deci ai reusit pina la urma si cu indicatorul de treapta....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Era doar comandat pe atunci.Inca ma dau peste cap sa il montez.Ma gandesc serios la un PC3 si am vorbit deja de delimitator si trebuie sa merg sa il iau sau sa achizitionez IVAN Tre de la Capitan.Astept cu nerabdare si izolatorul pentru evacuare. Editat Aprilie 23, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Frumoasa achizitia si vad ca te tine de ceva vreme fara incidente. Inseamna ca nu e o intamplare ca ai ajuns la moto nr 10. Vazusem intr-o poza mai veche o casca albastra HJC model identic cu a mea, CL 14 si vroiam sa te intreb cum a fost cu ea, ca vad ca intre timp ai dat-o pe Shoei Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate