Kassu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) Azi ce facem...ne vedem....ca-mi e dor de voi...nebunaticilor. Eu sunt disponibil!Unde mergem? Editat Mai 31, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Ce facurati in we ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Ce facurati in we ? Pai eu am asteptat sa ma suni sa ne vedem!Pana una alta, cum nu ai mai sunat, am beut un Cico la EVEREST...cica sa fiu central sa pot interveni rapid in orice colt de Bucuresti! Am vazut pitzi uzate bine... Bine ca Cico a fost rece si ne-expirat! Da' voi? Editat Iunie 1, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Pai eu am asteptat sa ma suni sa ne vedem!Pana una alta, cum nu ai mai sunat, am beut un Cico la EVEREST...cica sa fiu central sa pot interveni rapid in orice colt de Bucuresti! Am vazut pitzi uzate bine... Bine ca Cico a fost rece si ne-expirat! Da' voi? La mare cu Suzi . Primul drum mai lung asa. A fost bestial. Drumul asta m-a convins sa fac rost de o camera sa "documentez" plimbarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Sambata am fo la botez. Duminica mi-am desfacut galeria si am vopsit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 salutari baieti, aveti careva maneta ambreiaj ( da cu orificiu de senzor ( 2004 + )?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 @arrakis2006 Pe ce rută ai fost? @JhOn Eu pe-a mea nu ți-o dau... Acu realizez că era bine dacă îmi luam alta astă vară, deși 90% o aruncam pe-asta semi-ruptă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Pt joia asta ce planuri aveti... Eu o sa fiu acolo ca de obicei. Numai ca acuma sunt intr-o dilema f mare...Zilele astea mi-am vopsit galeria si a iesit f bine...as veni sa v-o arat asa cu galeria vopsita sa vedeti ce frumoasa e. Dar mai am posibilitatea de a veni si cu o toba "home made" pusa pe o alta galerie. La cat zgomot ati facut joia trecuta voi astia cu tobe not stock...v-as "hurui" putin si eu pe la urechi sapt asta ... Ce preferati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Pt joia asta ce planuri aveti...Eu o sa fiu acolo ca de obicei. Numai ca acuma sunt intr-o dilema f mare...Zilele astea mi-am vopsit galeria si a iesit f bine...as veni sa v-o arat asa cu galeria vopsita sa vedeti ce frumoasa e. Dar mai am posibilitatea de a veni si cu o toba "home made" pusa pe o alta galerie. La cat zgomot ati facut joia trecuta voi astia cu tobe not stock...v-as "hurui" putin si eu pe la urechi sapt asta ... Ce preferati ? Hai sa te vedem cu toba aia home made O sa scot si eu silencer-ul la a mea , daca a ta este mai tare iti fac testul de compresie pe gratis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Hai sa te vedem cu toba aia home made O sa scot si eu silencer-ul la a mea , daca a ta este mai tare iti fac testul de compresie pe gratis . ok sa facut...vezi ca am si martori ... nu cred c-o sa avem nevoie de vreo masuratoate exacta....a db ... o sa fiu clar peste tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Cum facem cu titlul topicului... Mai vine cineva cu vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Eu am ramas la aceeasi propunere: Intalniri Bucuresti - Suzuki - GS 500, zilnice, saptamanale, lunare, ocazionale ... Hai sa supunem la vot si sa vb cu cel care a deschis topicul asta (il stiu eu pe tip) sa vb cu adminul sa ne sch titlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Intalniri Bucuresti - Suzuki - GS 500,zilnice, saptamanale, lunare, ocazionale ... +1, cu subtitlul propus de andu daca se poate "aici stabilim unde si cand..." eu asteptam sa votam joi mai vin cu o propunere sa mutam topicul aici "Comunitatea Motociclistilor din Romania > Comunitati Moto Regionale > OLTENIA, MUNTENIA si DOBROGEA > Bucuresti" Editat Iunie 2, 2009 de Nk155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 +1, cu subtitlul propus de andu daca se poate "aici stabilim unde si cand..." eu asteptam sa votam joi mai vin cu o propunere sa mutam topicul aici "Comunitatea Motociclistilor din Romania > Comunitati Moto Regionale > OLTENIA, MUNTENIA si DOBROGEA > Bucuresti" Pai daca tot vrei titlu intalniri ... de ce sa-l mutam in Comunitati...si sa nu ramana in intalniri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) "Reguli pentru aceasta sectiune Anuntati aici intalnirile, chefurile, plimbarile pe care le organizati. Tot aici se anunta evenimentele (lansari, deschideri se magazine, etc). Dupa terminarea evenimentului pozele se pun in sectiunea Excursii pe 2 roti Intalnirile cu caracter regional se anunta in forumurile dedicate. Daca doriti adaugarea unei noi regiuni va rugam sa ne contactati." conform regulilor nu prea isi are locul aici fiind o intalnire cu caracter regional se opreste ploia pana joi? Editat Iunie 2, 2009 de Nk155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) ...se opreste ploia pana joi? Unii zic ca DA! Da' io nu ii cred!Asa ca mi-am luat umbrela noua!Acum am cu ce sa va scot ochiii...daca nu purtati casca, bineinteles! Editat Iunie 2, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Frati GS-isti bucuresteni...care te-ai plimbat aseara prin ploaie...sau am fost singurul care m-am udat si-n c*r?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Motociclisti adevarati ce sunteti....cum da nitel ploaia cum nu ma mai vede omu'...nici pe strada, dar nici pe forum ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Maine care vine la Academia GS? Io ma dau la vale pe derdelushul academic incepand cu orele 18:30 PM... ... pana cand se lasa noaptea'n vale sau vine furtuna din ceriu! Offtopic:Luni cica ar fi liber(pentru unii )!Vreun plan ceva pentru 3 days week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Maine care vine la Academia GS? Io ma dau la vale pe derdelushul academic incepand cu orele 18:30 PM... ... pana cand se lasa noaptea'n vale sau vine furtuna din ceriu! Offtopic:Luni cica ar fi liber(pentru unii )!Vreun plan ceva pentru 3 days week-end? prezent maine seara pe la 18 30-19 00!eu am ajuns ieri pe la 2 dimineata si bucurestiul arata jalnic!am trecut si prin vreo 2 balti adanci dar cel putin nu m a plouat!asfalt uscat{cat se poate} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Eu o sa fiu prezent...doar am pariat ceva ... sper sa-mi vina si "adversarul" http://vremea.kappa.ro/bucuresti/bucuresti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Hey d-nu' arrakis sa inteleg ca ma provoci la duel? In sabii sa ne-ntepam, in bate sa ne trosnim si-n ciorapi sa ne mirosim...? Treaba sta cam asa... Cand furam la munte d-nul de mai sus mi-a zdruncinat creierii cu toba aia galagioasa. Acuma mi-am facut si eu rost de una sa-i duduie in cap...numai ca d-nul vrea sa facem si un pariu in acest sens...daca-i zdruncin creierii imi face un test de compresie gratis. Deci se declara deschisa sesiunea de pariuri...Care credeti c-o sa sune mai tare...a mea sau a lui. Pariati, plusati, ridicati miza. Deznodamantul azi pe la 20:00 la Academia Militara..."pregatirile" incep de pe la 19:00. Va asteptam pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 a mea e slip-on , desfac un surub si va arat eu cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 a mea e slip-on , desfac un surub si va arat eu cum sta treaba Te bagi si tu rpd...stai la coada...va dau cate un pic ... sa va ajunga la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Deci se declara deschisa sesiunea de pariuri...Care credeti c-o sa sune mai tare...a mea sau a lui.Pariati, plusati, ridicati miza. Deznodamantul azi pe la 20:00 la Academia Militara..."pregatirile" incep de pe la 19:00. Va asteptam pe acolo... Pariez 10 RON pe toba lu' MKL Editat Iunie 4, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate