Bogmad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Schimb loc in garaj pe Valea Ialomitei (imediat dupa centrala de la piata) cu un alt loc din zona str. Cetatea Histriei - str. Tg.Neamt. Multumesc si ne auzim pe PM eventual. Exista 2 locuri libere la garaj in bloc de 4 etaje, in Drumul Taberei, pe Str.Tg.Neamt colt cu str. Cetatea Histriei. Tot garajul costa 50 de euro pe luna. Pt. detalii sunati-ma la 0722.748.422 - Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Caut garaj in zona spitatului pantelimon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Caut loc in garaj in Drumul Taberei. Ideal ar fi in zona Parc, Targul Neamt, Cetatea Histria. Dar pana la urma...Drumul Taberei sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Va pot ajuta pe cativa dintre voi cu garare motor pe timp de iarna in zona Colentina (Carrefour Colentina). Pentru detalii ma puteti contacta printr-un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.cristian88 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Si eu pot ajuta cativa ploiesteni...! am 2-3-4 locuri libere in garaj....! mentionez ca in acelasi garaj stationeaza si motocicleta mea...! pe DN1-Ploiesti-Bucuresti la 12 km de ploiesit... localitatea Puchenii mosneni...! e posibil pana in iarna sa adaug si incalzire (nu promit) oricum e foarte bine izolat...in functie de chirie pot instala 1 calorifer de la centrala...! Garantez ca nimeni nu se atenge de ele+ ca sunt pazite non-stop! Mail: sima.cristian88@yahoo.com tel. 0746 085 006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Daca timp de un sezon nu am gasit garaj in zona mea ce sa-l folosesc, poate gasesc macar un loc de iernat. Vreun loc in Zona Dorobanti, Stefan cel Mare, Bucur Obor, Dna Ghica, Mosilor, Iancului are sau stie cineva? Merci, Vice. Editat Septembrie 26, 2011 de vice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 caut garaj pentru honda cbf 500 - in zona dristor (rond baba novac) 0731974651 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Caut loc in garaj in Drumul Taberei. Ideal ar fi in zona Parc, Targul Neamt, Cetatea Histria. Dar pana la urma...Drumul Taberei sa fie ai gasit loc? mai am eu unul daca te mai intereseaza. da-mi un pm daca este cazul. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) Pe la jumatatea lunii noiembrie ma intorc in tara, asa ca trebuie sa gasesc si loc de iernat pentru motocicleta. In acest sens, caut garaj sau loc pentru adapostit fieru' prin Drumul Taberei, zona Moghioros. Precizez ca pot veni si cu cateva scule si cunostinte pentru intretinerea si mentenanta motocicletei. Toate cele bune ! Editat Octombrie 20, 2011 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 LA MINE LA GARAJ SE MAI GASESC CEVA LOCURI DE IERNAT, 50 RON PE LUNA... 100RON PE MARTE SI 150 PE VENUS )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 LA MINE LA GARAJ SE MAI GASESC CEVA LOCURI DE IERNAT, 50 RON PE LUNA... 100RON PE MARTE SI 150 PE VENUS )) in ce zona e garajul? mai e valabila oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 cine este interesat sa imparta un garaj langa metrou Anghel Saligny 200ron pe luna - spatiu pentru 4 motociclete (50ron de fiecare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 ofer 3 locuri in garaj incalzit in otopeni 50 ron pe luna per loc detalii pe pm un loc s-a ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Ofer loc in garaj la capatul lui 90,91(Valea Ialomitei-Valea Oltului-Drumul Taberei). Garajul(de bloc) este incalzit.Are apa,curent si usa de fier. Oferta este variabila doar pentru timpul iernii.Adica din noiembrie pana in martie,inclusiv. Mai este doar 1 loc.Pretul este de 75 roni pe luna. Rog si ofer seriozitate. Ma gasiti la telefon(0761609944) sau pe mail/id: wawessh@yahoo.com . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 2 locuri ocupate mai e loc de o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 "Impart" garaj in zona Piata Victoriei. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Caut garaj in zona Titan, cat mai aproape de metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Caut si eu un garaj in zona Timpuri Noi - cu access 24/7 . daca mai sunt posesori de motoare prin zona (si am vazut cateva mobre care stau p'afara...), poate dam o tura pe stradute si intrebam in stanga si in dreapta: nene, mai ai loc in garaj? Da?? pai ia d-acilea niste lei, si lasa ma si pe mine cu mobra... Ofertele si ideile sunt apreciate. Multzam, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Un loc de parcare/garaj pe la Rosetti sau adiacent (adica apropiat de Vasile Lascar) sa-mi las si eu motorul sa nu-l mai gasesc violat? Nu-s cu fite, poate sa fie si la 5-10 minute de mers pe jos Editat Aprilie 13, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foo11 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Vand evacuare stoc completa Honda Hornet 2008-2012 impecabila, cel mai bun pret!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Caut garaj in zona Doamna Ghica - Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Caut garaj zona Tineretului, Timpuri Noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ scz de off topic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Caut garaj zona Delfinului cu acces 24/7.Contact p.m. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Caut garaj in zona Calea Grivitei, bd. Ion Mihalache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate