vice Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Caut loc cat de cat inchis pt motorul meu (pe perioada lunga). Ca locatie, prefer zonele Obor, Colentina, D-na Ghica, Mosilor, Lizeanu, Dinamo (Bucuresti). Doresc acces oricand la motor pt a iesi cu el (lucrez mult, si de multe ori, doar noaptea mai am timp sa ma mai plimb). Vice 0721.789.377 sau PM Este in continuare valabil... Nu va doriti ceva lei in buzunar? Astept semn daca aveti un loc in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raga Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Caut garaj / curte pentru moto in zona Titan, Policlinica Titan, bd-ul Nicolae Grigorescu. Ma intereseaza un spatiu accesibil. Merg cu moto zilnic la munca. Contact: 0721.172.277 Email: jhonny_raga@yahoo.com Mesaj completat Caut garaj / curte pentru moto in zona Titan, Policlinica Titan, bd-ul Nicolae Grigorescu.Ma intereseaza un spatiu accesibil. Merg cu moto zilnic la munca. Contact: 0721.172.277 Email: jhonny_raga@yahoo.com Salutare, Am gasit garaj chiar la Policlinica Titan, la blocurile cu 10 etaje, dar am nevoie de inca 2-3 colocatari motorizati cu nevoia de a-si depozita utilajul. Proprietara doreste 50 euro lunar. Doreste cineva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Caut garaj in zona Tineretului (prin zona La Calinescu,daca stie cineva)-Timpuri noi. Doresc acces tarziu daca se poate, deoarece mereu vin tarziu de la servici si de obicei doar noaptea mai am timp sa mai dau o tura. Astept oferte aici sau pe mail, la danny_costin@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu4141 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) sal,caut un loc de inchiriat (garaj sau curte sa pot intra si iesi la ori ce ora din zi sau noapte ) ptr. scuterul meu in zona rahova. Editat Aprilie 14, 2011 de Ovidiu4141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorus Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Salut, stii careva de oferte de garaje pt parcat motoarele pt noi astia care stam la bloc? Eventual si niste preturi, etc. Ma refer aici inclusiv la parcari subterane cum ar fi pasajul din Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Caut garaj de închiriat , ieftin, în zona Dr. Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Garaj de inchiriat in iasi in spate la sectia 6 de politie, 200ron chiaria lunar, garaju este liber. id: cs_2shey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 caut si eu garaj sau curte pt motorul meu in zona aviatiei aurel vlaicu 0727881292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Caut loc cat de cat inchis pt motorul meu (pe perioada lunga). Ca locatie, prefer zonele Obor, Colentina (spre Bucur Obor), D-na Ghica, Mosilor, Lizeanu, Dinamo (Bucuresti). Doresc acces oricand la motor pt a iesi cu el (lucrez mult, si de multe ori, doar noaptea mai am timp sa ma mai plimb). Vice 0721.789.377 sau PM In continuare caut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Caut garaj de închiriat , ieftin, în zona Dr. Taberei. garaj sau loc? Am 1 locuri liber in garaj. cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 garaj sau loc? Am 1 locuri liber in garaj. cineva interesat? Caut si eu un loc liber intr-un garaj. In princpiu ma intereseaza zona 1 mai, grivita, gara de nord, crangasi dar in functie de situatie merge si in alte parti. Folosesc motorul destul rar, de obicei in week-end-uri sau concediu (daca am parte de el anul asta). Ma puteti contacta pe PM sau tel. 0721.846.49 @Florin-V - Ai PM de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Caut si eu un loc liber intr-un garaj. In princpiu ma intereseaza zona 1 mai, grivita, gara de nord, crangasi dar in functie de situatie merge si in alte parti. Folosesc motorul destul rar, de obicei in week-end-uri sau concediu (daca am parte de el anul asta). Ma puteti contacta pe PM sau tel. 0721.846.49 @Florin-V - Ai PM de la mine. Si tu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Schimb loc in garaj pe Valea Ialomitei (imediat dupa centrala de la piata) cu un alt loc din zona str. Cetatea Histriei - str. Tg.Neamt. Multumesc si ne auzim pe PM eventual. Exista 2 locuri libere la garaj in bloc de 4 etaje, in Drumul Taberei, pe Str.Tg.Neamt colt cu str. Cetatea Histriei. Tot garajul costa 50 de euro pe luna. Pt. detalii sunati-ma la 0722.748.422 - Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Caut garaj in zona spitatului pantelimon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Caut loc in garaj in Drumul Taberei. Ideal ar fi in zona Parc, Targul Neamt, Cetatea Histria. Dar pana la urma...Drumul Taberei sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Va pot ajuta pe cativa dintre voi cu garare motor pe timp de iarna in zona Colentina (Carrefour Colentina). Pentru detalii ma puteti contacta printr-un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.cristian88 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Si eu pot ajuta cativa ploiesteni...! am 2-3-4 locuri libere in garaj....! mentionez ca in acelasi garaj stationeaza si motocicleta mea...! pe DN1-Ploiesti-Bucuresti la 12 km de ploiesit... localitatea Puchenii mosneni...! e posibil pana in iarna sa adaug si incalzire (nu promit) oricum e foarte bine izolat...in functie de chirie pot instala 1 calorifer de la centrala...! Garantez ca nimeni nu se atenge de ele+ ca sunt pazite non-stop! Mail: sima.cristian88@yahoo.com tel. 0746 085 006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Daca timp de un sezon nu am gasit garaj in zona mea ce sa-l folosesc, poate gasesc macar un loc de iernat. Vreun loc in Zona Dorobanti, Stefan cel Mare, Bucur Obor, Dna Ghica, Mosilor, Iancului are sau stie cineva? Merci, Vice. Editat Septembrie 26, 2011 de vice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 caut garaj pentru honda cbf 500 - in zona dristor (rond baba novac) 0731974651 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Caut loc in garaj in Drumul Taberei. Ideal ar fi in zona Parc, Targul Neamt, Cetatea Histria. Dar pana la urma...Drumul Taberei sa fie ai gasit loc? mai am eu unul daca te mai intereseaza. da-mi un pm daca este cazul. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) Pe la jumatatea lunii noiembrie ma intorc in tara, asa ca trebuie sa gasesc si loc de iernat pentru motocicleta. In acest sens, caut garaj sau loc pentru adapostit fieru' prin Drumul Taberei, zona Moghioros. Precizez ca pot veni si cu cateva scule si cunostinte pentru intretinerea si mentenanta motocicletei. Toate cele bune ! Editat Octombrie 20, 2011 de thorus_2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 LA MINE LA GARAJ SE MAI GASESC CEVA LOCURI DE IERNAT, 50 RON PE LUNA... 100RON PE MARTE SI 150 PE VENUS )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 LA MINE LA GARAJ SE MAI GASESC CEVA LOCURI DE IERNAT, 50 RON PE LUNA... 100RON PE MARTE SI 150 PE VENUS )) in ce zona e garajul? mai e valabila oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 cine este interesat sa imparta un garaj langa metrou Anghel Saligny 200ron pe luna - spatiu pentru 4 motociclete (50ron de fiecare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 ofer 3 locuri in garaj incalzit in otopeni 50 ron pe luna per loc detalii pe pm un loc s-a ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate