TrekOut Postat Martie 29, 2020 Share Postat Martie 29, 2020 Acum 40 minute, wbmt a spus: Pai și nu citești măcar doua, trei posturi mai sus. Colegul ce a postat fix înaintea ta oferă loc pe strada Agricultori, mai mare potriveala greu de găsit... Multumesc, prin postul tau m-ai facut atent, nu cunosc strazile, nici macar cea din spatele blocului Doar ca zona ma pot orienta nitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 29, 2020 Share Postat Martie 29, 2020 hai sa fiu si mai explicit, garajul este la intersectia tepes voda cu agricultori, adica aprox 1 min de mers cu moto din piata muncii, de la hala traian sau de la rond obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 29, 2020 Share Postat Martie 29, 2020 Îi fac sper eu reclamă, acolo am și eu motorul cine vrea să împărțim garajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 La 11.06.2018 la 23:25, magarusulmarius a spus: salutare, doresc sa impart un garaj la parterul unui bloc, care se afla pe strada agricultori, foarte aproape de intersectia cu calea calarasilor, garajul este f curat, acces cu telecomanda, 100 lei / luna, are cam 20 mp eu achit in continuare 200 lei / luna pana gasesc un partener cu care sa impart acest garaj eu am o telecomanda, a 2 a trebuie clonata, marius 0722564401 Salut, Marius! Mai este de actualitate? Cornel 0768862338 Ps: caut garaj, loc in garaj, zona Arena nationala, vatra luminoasa, agricultori, pache protopopescu, avrig, mega mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scrambler Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Salutare ! Sunt in cautarea unui garaj sau un loc intr-o parcare subterana din zona Brâncoveanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Țepeș Postat Octombrie 2, 2021 Share Postat Octombrie 2, 2021 Salut, sper ca postez unde trebuie, dacă nu as aprecia indrumari spre unde ar trebui sa întreb. Caut un garaj sau parcare subterana să parchez mobra când s-o strica vremea, zona Muncii / Sect 3 sau imprejurimi. Sunt dispus și la zone mai îndepărtate atâta timp cât e adăpost ca lumea, dacă aveți vreo sugestie, vă rog. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 19 Share Postat Aprilie 19 Salut, Caut loc in garaj sau parcare subterana in sector 3 preferabil, sau prin zona. Daca aveti o sugestie va rog, dati un reply. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Salut, sper sa găsești...cauți pentru vara sau all seasons? Ar fi bine sa specifici, și dacă ești dispus sa imparti cu alții un loc de parcare sa zicem. Eu am fost dispusa, chiar a fost mai bine. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 Acum 17 ore, Flower-Power a spus: Salut, sper sa găsești...cauți pentru vara sau all seasons? Ar fi bine sa specifici, și dacă ești dispus sa imparti cu alții un loc de parcare sa zicem. Eu am fost dispusa, chiar a fost mai bine. Bafta! Multumesc. All seasons ideal, de impartit cu altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate