Sari la conținut

Soseaua Viilor 31.10.2007 Ora 23:50


escrocu
 Share

Postări Recomandate

Veneam cu Dacia pe Viilor (mergand spre Panduri). Pe sensul opus la 20 de m de mine de pe banda 1 un Vokswagen vrea sa intoarca (incalcand banda dubla continua) fara sa se asigure. Pe banda 2 venea un motociclist. A franat si a sarit de pe motor pt ca nu avea cum sa evite impactul. S-a rostogolit de cateva ori.

Motorul s-a tarsait pe asfalt si a lovit masina in partea stanga. M-am dat jos imediat. Motociclistul era ok (o durere la buca stanga .. probabil vanataie si un pic la mana), motorul (Honda Shadow) cu furca stramba, rezervor infundat, scarita cu schimbator strambe capac motor spart. Soferul masinii un arab imputzit care probabgil venea de la un chiolhan ... e o carciuma de-a lor pe-acolo. Jegosul dracu ... tot el cu gura mare .. ca motociclistul"vum vum"...viteza.. vum vum" ca sa-l citez. Partea proasta e ca si-a chemat toti prietenii si se stransesera vreo 5-6 araboi. Am stat cu motoristul pana la venirea militziei. Nu te puteai intelege cu imbecilul de sofer care incerca sa ne convinga ca el nu a fost de vina cu nimic. Motorul l-am bagat la un hotel in parcare (cred ca e si un liceu pe acolo). Mi s-a facut mila de saracul baiat..... Tocmai se intorcea din Candiano .. unde statuse 4 ore pt ca ii deschisese o proasta usa in fata (scarita dreapta stramba + frana de picior). Doua accidente intr-o zi ... cam mult zic eu .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut, am vazut ulei, resturi de fiare, motor tras p dreapta, am oprit, am aflat k baiatul a scapat cu mult norok, am vazut cum se prezenta motorul si am ramas cu Escrocu sa vina politia k jegosii aia il cam inconjurasera pe baiat. Militzienii au venit, au fost Ok, s-au notat toate daunele, ne-au indrumat catre Candiano unde l-am si lasat cu masina pe baiat. I-am zis k astept vesti k sigur dubiosii aia ori nu vin ori ... Sper sa-si repare cat mai curand frumusetzea si sa aprinda o lumanare k a scapat cu bine din 2 accidente! Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara am trecut si eu pe acolo....mai exact pe la 12:30. Inainte de restaurantul viilor cu cateva sute de metrii venind dinspre 13 Septembrie am observat un echipaj si ceva lume insa cam atat. La urmatoarea intersectie era alt echipaj si chiar ma gandeam ce s-a intamplat ca altfel nu ii vezi noaptea prin acea zona pe politai.

Sa speram ca maine nu o sa-l doara si in alte locuri pe motorist si ca o sa reuseasca sa repare mobra cat mai repede. Asta cu 2 accidente intr-o zi e curat ghinion. Unde mai pui ca este vorba de un choper nu un SS.

 

OFF: Am observat in ultimile zile ca deja conducatorii auto s-au calmat si nu mai sunt cu ochii in 14 ....si vremea a fost mai putin favorabila pt moto astfel incat ei au reinceput sa doarma linistiti in timp ce merg. Ma gandesc cu usoara teama ce o sa fie la primavara cand pe drumuri, pe langa soferi auto inca in hibernare apar si o groaza de motociclisti "intepeniti" dupa iarna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, mare noroc pe capul meu....sau mare ghinion. nici nu mai stiu ce sa mai zic. Ziua de ieri va ramane totusi cea mai ghinionista zi din viata mea, chiar daca am scapat cu bine...

 

Si hai sa va spun si voua cum a fost: dimineata, soare si frumos, dau sa plec spre serviciu si ma gandesc "imi mai iau pantalonii de moto peste blugi sau nu, ca e cam cald afara?"...pana la urma ii iau (mare noroc). Plec zambind la soarele de pe cer si cand ajung in obisnuita coloana de masini din pasajul Unirii, mergand usor printre conserve, deschide un bou usa la masina in momentul cand mai aveam doar 1 metru pana in dreptul ei, ca "ii cazuse tigarea" (mare ghinion). Bineinteles ca nu am mai putut evita. Rezultatul: scarita dreapta, pedala de frana si o mica adancitura in rezervor. Pana m-am ridicat, evaluat avarii si repornit moto, individu a plecat mai departe. Plec si eu repede, il prind bineinteles in coloana si, dupa o discutie purtata mai mult in mers, reusesc sa scot ceva date de la el si hotaram sa mergem dupa-amiaza la Candiano. Seara pe la 10, dupa 4 ore de asteptare si nervi ies invingator de la politie: RCA pt mine si amenda pt ala cu pilele lui cu tot (mare noroc din nou).

Nu plec bine de acolo ca, pe la 11.30, venind pe Viilor dinspre Chirigiu spre Eroii Revolutiei pe banda a 2-a, vad un golf arginintiu care ruleaza incet si trage dreapta pe banda 1, fara semnal. Incetinesc putin, il vad ca opreste si dau sa trec. In momentul urmator golfu pleaca, tot fara semnal, direct spre centrul drumului (cu linie continua dubla) cu intentia de a intoarce. Bineinteles, pun frana, fuge fata, cad pe stanga si, inainte sa incep sa ma rostogolesc, ma uit lung spre motor cum scrijeleste asfaltu si se infige in stanga golfului (si mai mare ghinion). Fac si vreo 3 tumbe, ma opresc si sar in picioare urland la ala. Nu trec nici 10 secunde si ma trezesc cu inca 5 araboi cu gura mare pe mine. Atunci imi zic in sinea mea "Am pus-o!". Dar norocul isi mai face si el o data aparitia si ii scoate in cale pe @escrocu si @1n$4n3 care au fost foarte de treaba si foarte bineveniti in situatia in care eram. Mersi mult baieti, tinem legatura :pow:

@escrocu suna la politie si cheama un echipaj, dar, neexistand victime, nu trimit pe nimeni. Daca am vazut ca nu-i de discutat cu araboii si motorul nu-l mai pot lua la constatare sun si eu la 112. De data asta le-am explicat ca sunt inconjurat de nebuni si, probabil din cauza vocii mele tremurande, au zis ca imi trimit un echipaj (noroc din nou). De aici mai departe, timp de 5 ore, totul mi se pare deja-vu....din nou la politie, din nou emotii ca ma lucreaza araboii pe la spate cu politia (si pana la urma au reusit intr-o oarecare masura). Rezultatul: din nou RCA pt mine si cam atat. Adica doar o amenda de 70 RON ;) pt tampitul care a fost atat de aproape sa ma omoare. Imi venea sa urlu sa ma auda tot Bucurestiul la ora 5 dimineata de ofticat ce eram.

 

Va las pe voi sa ziceti daca am avut ghinion sau noroc. Dar la urma urmei sunt sanatos ca si inainte (mai putin fesa stanga), ceea ce conteaza cel mai mult, zic eu. Si aici e de vina doar echipamentul care si-a demonstrat valoarea inzecit pentru mine!

 

V-am lasat si va urez sa nu aveti ghinionul pe care l-am avut, dar sa va pazeasca norocul (si echipamentul) in caz ca-l aveti!

 

 

 

P.S. Cate despre cei care posteaza aiurea si mai sunt si manelisti pe deasupra.... Tot respectul care vi se cuvine! :ok:

Editat de disturbed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

man iti zic una.. da-l in p*** mea de fier ca se repara, bine ca esti TU BINE si nu ai nimic. E cel mai important. Stiu k t doare inima de saraca fata, dar acum vine si iarna.. te bagi la reparat.

Spor cu asigurarile si sanatate, numai bulanul de aduce intregi acasa dupa fiecare ride. E dovedita.

 

Cat despre specimunul cochalarres manellisteusus corpusculus inepttus este clar pe sectiunea unde trebuie. Doar ca avea nevoie de un topic separat. aici fiind vorba de un ALT accident.

Cum.. nu are ce posta la accidente.. si el a suferit un accident nu va uitati la fata lui? E un accident embrionar ajuns in faza avansata de fetus scapat de sub control si avortat spontan..la o ragaiala mai violenta, o victima a societatii. Omule ne bucuram ca nu suntem ca tine, de aceea fiecare are un D-ze pe pamantul asta.. cika laka cichicea.. cika laka la ka laaaaa...

 

p.s. Thomas iarta-ma dar stii ca nu ma pot abtine de la astfel de specimene.. e mult prea.. tasty..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu din poze s-au tras concluziile. Concluziile s-au tras din faptul ca si-a pus pozele de haifaiv intr-un topic nepotrivit (accidente). Hai frate, cat de lame tre' sa fii !? Nu le mai luati nene apararea. Asa merita astia, poate chiar le fac bine niste suturi d'astea, se mai trezesc si ei la realitate.

 

P.S. Vedeti ca astia care-si iau motor pentru a le servi ca substitut sau prelungire de mataranga, o cam patesc.

 

L.E. Moderatori si-au facut datoria :ok:

se poate sterge. multumesc

Editat de copilu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:pow: :) ;) suntem invadati de manelari .... gelati .... etc :ok:

 

omule, bn ca esti u ok, asta e cel mai important. aseara, pe la 1 un handicapat facea jeloane cu noi (eram 4 motoare) la milimetru trecea de noi :D numai nebuni in conserve ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posturile off-topic (pozele cu gagici si mandri pe motoare & stuff au fost sterse, precum si discutile ce nu au avut legatura cu acest accident).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Partea proasta este ca ei isi iau o amenda derizorie si-i doare in maciuca si noi umblam pe la usile asigurarilor, timp pierdut, nervi si de multe ori nu ne recuperam in totalitate pagubele. Toata stima baietilor care te-au ajutat si spor la reparatii. La ce firma au asigurarea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi la militie. Si eu m-am speriat la fel ca si tine cand am vazut gasca de colorati, oricum stai linistit ca orice s-ar fi intamplat as fi stat langa tine. Boului trebuia sa i se ridice carnetul ... faptul ca s-a aranjat treaba spune totul despre tara in care traim.

Eu totusi sunt de parere ca ai avut noroc ... nu pot sa imi scot din cap ideea ca daca as fi ajuns cu 10 sec mai repede in locul acela probabil ai fi ajuns sub rotile mele.

 

Toate cele bune ti le doresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jegosul dracu ... tot el cu gura mare .. ca motociclistul"vum vum"...viteza.. vum vum" ca sa-l citez. Partea proasta e ca si-a chemat toti prietenii si se stransesera vreo 5-6 araboi.

 

Uite pentru asta ar merita sa existe si la noi niste hells engelsi d'astia....Cam darku' se strang toti astia mai colorati asa repede la scandal ca sa scape basma curata nu stiu....Sunt de invidiat in privinta asta.

 

Curat ghinion, doua intr-o zi,bine ca nu s-a lasat cu :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

moderatorii au sters posturile aiurea, f rau in cazul asta, era chiar distractiv, sa vedem si noi pana unde poate merge prostia.....

Din pacate in unele posturi erau si chestii on- si off-topic, pentru a nu pierde timpul au fost sterse cu totul, uameni ocupati deh..... sau poate din cauza atacurilor la adresa maimutzoilor alora de arabeti, turcaleti grecotei si alte neamuri decrepite care vin aici crezanduse la ei acasa, din stepele lor imputzite - care oricum nu merita sa le iei apararea. Auzi vummmm vummmm motocicleta mergea tare, daca eram acolo ii beleam una in oki de arab nenorocit, pisama-s pe iei de retardati.

Editat de ghost-rider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu ai nimic tu, restul se repara!

 

Bai baieti, nu va suparati, dar am ajuns de rahat rau de tot daca au ajuns pana si araboii sa se ia de noi in chiar capitala tarii si colac peste pupaza neavand dreptate!

Nu ma enervam asa de tare daca erau tigani, crescuti aici, dar au ajuns niste straini sa incerce sa ne puna la zid? Mama lor de teroristi ordinari! Mie daca mi se intampla asa ceva in strainatate n-as fi stiut cum sa plec capul si sa incerc sa aplanez conflictul nu sa-mi chem prietenii si sa fac scandal!

 

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uite pentru asta ar merita sa existe si la noi niste hells engelsi d'astia....Cam darku' se strang toti astia mai colorati asa repede la scandal ca sa scape basma curata nu stiu....Sunt de invidiat in privinta asta.

 

 

Asta era o remarca personala si nu as vrea sa deraiati topicul in chestii de genul...mama lor de tigani...arabii teroristi...evreii...homosexualii...vadim...etc.....sa le punem capul in batz.....magneti...surubelnitze si bastoane telescopice.

 

Daca se poate.....Multumesc :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

man iti zic una.. da-l in p*** mea de fier ca se repara, bine ca esti TU BINE si nu ai nimic. E cel mai important. Stiu k t doare inima de saraca fata, dar acum vine si iarna.. te bagi la reparat.

Spor cu asigurarile si sanatate, numai bulanul de aduce intregi acasa dupa fiecare ride. E dovedita.

 

Cat despre specimunul cochalarres manellisteusus corpusculus inepttus este clar pe sectiunea unde trebuie. Doar ca avea nevoie de un topic separat. aici fiind vorba de un ALT accident.

Cum.. nu are ce posta la accidente.. si el a suferit un accident nu va uitati la fata lui? E un accident embrionar ajuns in faza avansata de fetus scapat de sub control si avortat spontan..la o ragaiala mai violenta, o victima a societatii. Omule ne bucuram ca nu suntem ca tine, de aceea fiecare are un D-ze pe pamantul asta.. cika laka cichicea.. cika laka la ka laaaaa...

 

p.s. Thomas iarta-ma dar stii ca nu ma pot abtine de la astfel de specimene.. e mult prea.. tasty..

 

Perfect de acord!

Le rezolvi tu pe celelalte. Bine ca esti relativ OK.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...