IceLord Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Foarte interesant si folositor topicul. Dar vreau sa fac o remarca PRO si CONTRA referitor la ceea ce am vazut ca implica a fi membru unui MC Viata de motociclist (chooper-ist) inseamna LIBERTATE, NO RULES, BORN TO BE WILD, iar regulile, si sunt multe, care le impune un club MC pare ca umbreste esenta vietii de motociclist. In schimb apararea drepturilor si imaginii motociclistilor sunt necesare, cat si impunerea respectului in fata celorlalti participanti la trafic, care, din pacate, in Romania cam lipseste. Eu unul m-as simti mai in siguranta sa calaresc impreuna cu 15-20 de "frati". HELL YEAH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salut Nu vreau sa deschid topic nou..banuiesc ca nu are rost. Intrebare, daca poate cineva sa explice in cuvinte putine sau in ceva link-uri. Exista diferente intre MC, MC traditional, MC 1% ? Sunt intr-o nebuloasa din punctul asta de vedere. Multam. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salut Nu vreau sa deschid topic nou..banuiesc ca nu are rost. Intrebare, daca poate cineva sa explice in cuvinte putine sau in ceva link-uri. Exista diferente intre MC, MC traditional, MC 1% ? Sunt intr-o nebuloasa din punctul asta de vedere. Multam. Bafta Nu prea cred ca exista asa ceva (simplu in cateva cuvinte)! Oricum cel mai simplu e sa fii "only one raider" pentru ca nu exista reguli numa cele stabilite de tine!Dar si de asta te plictisesti pentru ca vrei gasca care gandeste ca tine...............hai ca deja te-am ametit cu prea multe cuvinte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 In general stiu ce vreau E doar pentru cultura mea generala. Am tradus ceva parti din articolul de la inceputul acestui topic dar nu am facut decat sa deschid o cutie a Pandorei In continuare daca ma poate cineva lumina..... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Am senzatia ca acei bikeri care tot continua cu intrebari cred ca trebuie sa li se spuna tot ce stiu altii trecand prin multe pt a le afla. Toata informatia pe care o poti publica este aici, restul este 'bucataria' fiecarui club sau ceva pt care tre sa 'muncesti' pt a merita. Jack & Coke. P.S. nu exista MC si MC traditional... este prin esenta un mod de organizare identic si traditional. Cat despre diferenta intre 1%... despre asta este destula 'maculatura' si aici, pe acest topic. Spor la citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Intreb exact despre ce se poate publica. Nu ma intereseaza ''bucataria'' interna a cluburilor. Poate intrebarea a fost pusa aiurea. O iau altfel. Care este diferenta intre MC small patch, MC big patch (este o traducere aproximativa din ce vad in jurul meu). Un small patch va fi prospect pentru un big patch desi tot MC este. Prin Big patch a se intelege componenta siglei asa cum a fost descrisa in traducere. Pe de alta parte s-a spus in textul initial ceva legat de teritorii. Pe masura ce mai cotrobai dupa informatii se pare ca sunt Big Patch-uri fara teritoriu La asta m-am referit cand am intrebat de MC traditional si MC. Cel putin cam asa sunt descrise pe aici pe unde ma aflu acum si se face o distinctie clara intre ele. Se pare totusi ca e o diferenta mare chiar daca sustii contrariul. Asta e noi sa fim sanatosi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Toata informatia pe care o poti publica este aici, BINE ai spus toata informatia despre MC este pusa aici. ...salut si la tot mai multi membri MC. TRUST.... --------LA TOTI CE CITITI TOPICUL tot ce este pus la inceput in acest topic este 100 la 100 exact cum este si ce inseamna un MC---------- va salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Intreb exact despre ce se poate publica. Nu ma intereseaza ''bucataria'' interna a cluburilor. Poate intrebarea a fost pusa aiurea. O iau altfel. Care este diferenta intre MC small patch, MC big patch (este o traducere aproximativa din ce vad in jurul meu). Un small patch va fi prospect pentru un big patch desi tot MC este. Prin Big patch a se intelege componenta siglei asa cum a fost descrisa in traducere. Pe de alta parte s-a spus in textul initial ceva legat de teritorii. Pe masura ce mai cotrobai dupa informatii se pare ca sunt Big Patch-uri fara teritoriu La asta m-am referit cand am intrebat de MC traditional si MC. Cel putin cam asa sunt descrise pe aici pe unde ma aflu acum si se face o distinctie clara intre ele. Se pare totusi ca e o diferenta mare chiar daca sustii contrariul. Asta e noi sa fim sanatosi. Bafta Exista si nu exista diferenta. De exemplu sunt tari si in Europa Centrala, unde cluburile mari si dominatori zic care MC are dreptul sa poarta patch mare, si care nu. Daca vezi un MC cu patch mic, ala poate sa fie un MC adevarat, - deci nu neaparat un prospect sau hangaround club - numai ca inca n-a castigat dreptul de a purta patch mare pe spate. Sunt independenti, dar totusi, sunt inca in perioada de prospect club. Dupa cativa ani federatia de MC a tarii respective decide daca merita clubul respectiv patch-ul mare, sau nu. Si da, sunt MC-uri cu patch mare si fara teritoriu, cu totul ca asta e un fenomen mai rar intalnit. Cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ok m-am lamurit sa zic asa Multam fain. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Exista si nu exista diferenta. De exemplu sunt tari si in Europa Centrala, unde cluburile mari si dominatori zic care MC are dreptul sa poarta patch mare, si care nu. ce treaba are dominarea cu motociclismul? e o intrebare retorica, nu tre sa raspundeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascka Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Doresc sa se creez la nivel de tara o comunitate care sa cuprinda toate site-urile cluburilor din romania. Comunitatea este de tip webring. http://www.allsites.ro comunitatea creeata de mine este: Bikeri Romania. Site-ul ofera o posibilitate geniala de a promova site-uri dar si de a ajuta utilizatorul sa gaseasca si sa ramana in aria de interes pe care o cauta. Site-ul a fost lansat acum 2 zile. Pentru a afla mai multe: http://www.allsites.ro/ajutor.php?id=faq. Multumesc mult si astept raspuns. Sper sa gasesc din partea voastra sprijin pentru a creea aceasta comunitate, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 hei... re-iau 1 mai veche idee poate a mai multora din voi/noi http://www.hells-angels.com/EVENTS.html hells-angels la noi NU NEAPARAT IN RO-mania ci mai ales in BERCENI hells-angels Berceni CE ZICETI DE ASTA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) hei... re-iau 1 mai veche idee poate a mai multora din voi/noi http://www.hells-angels.com/EVENTS.html hells-angels la noi NU NEAPARAT IN RO-mania ci mai ales in BERCENI hells-angels Berceni CE ZICETI DE ASTA??? ce este cu chestia asta????ce spui tu? gindestete ce scrii inainte de a posta ceva, mai ales pe tema hells angels......ok respecta si vei fii respectat roby Editat Mai 5, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 hei... re-iau 1 mai veche idee poate a mai multora din voi/noi http://www.hells-angels.com/EVENTS.html hells-angels la noi NU NEAPARAT IN RO-mania ci mai ales in BERCENI hells-angels Berceni CE ZICETI DE ASTA??? io nu pricep ce vrei sa zici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 hei... re-iau 1 mai veche idee poate a mai multora din voi/noi http://www.hells-angels.com/EVENTS.html hells-angels la noi NU NEAPARAT IN RO-mania ci mai ales in BERCENI hells-angels Berceni CE ZICETI DE ASTA??? Daca uneori vorbeste gura fara tine atunci te rog abtinete. Fara suparare. daca nu oferi respect nu ai cum sa ceri. In rest asfalt uscat si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) hei... re-iau 1 mai veche idee poate a mai multora din voi/noi http://www.hells-angels.com/EVENTS.html hells-angels la noi NU NEAPARAT IN RO-mania ci mai ales in BERCENI hells-angels Berceni CE ZICETI DE ASTA??? It's only a badge.......something more,???!!! E bine macar ca au ceva istorie si pentru asta tot respectul, in rest multa reclama cred ca!!! Editat Iunie 6, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 It's only a badge.......something more,???!!! E bine macar ca au ceva istorie si pentru asta tot respectul, in rest multa reclama cred ca!!! Nu e numai istorie...cit despre publicitate e ceva normal....se scot bani si din publicitate...mai ales ca este nevoie de bani pentru intretinerea clubhouse-urilor si nu numai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Nu e numai istorie...cit despre publicitate e ceva normal....se scot bani si din publicitate...mai ales ca este nevoie de bani pentru intretinerea clubhouse-urilor si nu numai.... No comment!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Din week end-ul asta Hells Angels are charter in Ungaria. HAMC Budapest Hungary. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 salut tarzan ..de mult nu team vazut.....stii mai multe detalii cumva....ce club a trecut la ei ? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) North Side MC se numeau inainte. Editat Iunie 23, 2008 de druszs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) North Side MC se numeau inainte. True bro.......facem o vizita la ei in iulie? Editat Iunie 24, 2008 de TARZAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Of course Bro! we'll party with the Devil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 felicitari pt HAMC HUNGARY. Am sa fiu si eu la petrecere in Iulie la Balaton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Cine e interesat: http://balatonbikeweekend.com/hunindex.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate