Snake88 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Salut eugen sunt bogdan din horezu......mai suntem si pe aici cativa motociclisti....lasa si u ceva date de contact ne intalnim.....eu am un cbr de 600 ce sa mai zic asfalt uscat !!! cat mai tine vremea cu noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amphetamin Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Salutari la toata lumea ! Ma numesc Ionut si sunt din Baile Olanesti dar acum locuiesc prin alta tara...asa ca am ajuns sa mi se indeplineasca anul acesta, la 33 ani, doua din cele mai mari dorinte ale mele: A-ul si motocicleta...practic m-am nascut si am crescut cu o mobra in curte dar niciodata nu am reusit sa am una a mea ca deh..stim cum e romanica noastra.Am inceput in februarie pe o HONDA HORNET 600 , usor, frumos fara stres cum se zice pe la noi ''cu grija si cu migala bagi pumnu'n c..r la vrabie'' .Sunt multe de povestit dar ne mai auzim pe posturi..o sa pun si ceva poze...pe cei de la Moto Sharks ii cunosc din pozele de pe pagina de facebook si ii salut, cand o sa vin in tara poate o sa ne cunoastem mai bine. Editat Octombrie 20, 2012 de Amphetamin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytzu_cra Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salut tuturor, Ma numesc Gabi posesor Honda Hornet 600 din 2001, cam moarta treaba pe aici..oare din cauza vremii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Frumos foc Hornetul! Sa il stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytzu_cra Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 mersi frumos, poate cand vine caldura ne strangem mai multi la o plimbare ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ala Cu Rs`u Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salutt Baietii!! Ma numesc Vlad...Sunt din Ramnicu Valcea mai exact (Babeni) si mai noi umblu cu 2 dupa mine!) am o honda xr 125 2004...si mai un rs 125 2004...Asfalt uscat!Sper sa ne intalnim cand vine vremea buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Bine ai venit ! Asfalt uscat si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salut din nou! De la ultima postare aici am luat si permisul dar si motocicleta pe care o doream: Kawasaki Eliminator EL250. Poza o sa pun dupa ce o pun la punct. Hai, totusi, sa pun o poza cu ea mai "obosita". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salut si felicitari pentru achizitie, sa ma anunti cand ii rezolvi problema la motor ca sunt curios cum se aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salut Sunt Lucian, restul se vede la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Felicitari pentru obtinerea numarului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Salut Sunt Lucian, restul se vede la avatar Salut, gata ti-ai gasit tot? cautai echipament la un moment dat! Ai luat si permisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) Salut, gata ti-ai gasit tot? cautai echipament la un moment dat! Ai luat si permisul? Salutare Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi inmatriculez motorul si intre timp am cautat echipament. Pana acum am casca Shark S 500 Air Fusion noua, pantaloni de piele second si trebuie sa-mi soseasca coletul cu jacheta de piele, manusile si protectiile care vin atasate la jacheta. Pentru permis am bagat deja dosarul la o scoala de soferi, dar nu au dat drumul la treaba pentru ca le trebuie motor de cel putin 50 de KW pentru categoria A, ca asa sunt noile norme. Deabia astept sa iau permisul, ce sa zic, putin cam speriat de tot ce am citit pe forumul asta, dar sunt optimist... :-) pun si eu o poza ca vad ca asa se obisnuieste... Editat Mai 27, 2013 de Lucian Dutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Salutare Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi inmatriculez motorul si intre timp am cautat echipament. Pana acum am casca Shark S 500 Air Fusion noua, pantaloni de piele second si trebuie sa-mi soseasca coletul cu jacheta de piele, manusile si protectiile care vin atasate la jacheta. Pentru permis am bagat deja dosarul la o scoala de soferi, dar nu au dat drumul la treaba pentru ca le trebuie motor de cel putin 50 de KW pentru categoria A, ca asa sunt noile norme. Deabia astept sa iau permisul, ce sa zic, putin cam speriat de tot ce am citit pe forumul asta, dar sunt optimist... :-) pun si eu o poza ca vad ca asa se obisnuieste... ha ha, te-ai speriat! nu baga de seama 90% sunt copilareli! sunt comentarii mai mult sau mai putin calificate, asa ca nu luat tot de bun! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Oki doki Merci de incurajare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Salutari tuturor, ma numesc Raul si sunt din Rm valcea, motociclist cu acte in regula de anul trecut iar acum posesor sukida 125 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Sa o stapanesti sanatos, si atentie maxima in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Maine daca vrea cineva la o scurta plimbare pana la Vidraru sa dea PM cu nr de telefon si sun ,oricum dupa ora 12. Pana acuma suntem 3 eu SV ,un F3 si un Hornet. Facem cunostita atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Salutare! Ce as fi venit si eu, dar am fost plecat la munte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Salutare! Ce as fi venit si eu, dar am fost plecat la munte! Mai facem si speram sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florian_vl Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 intrati aici ,ca suntem mai multi valceni ! https://www.facebook.com/groups/141728539351034/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Salutare! Stie cineva unde se pot echilibra rotile pt motociclete/maxiscuter in cazul meu? La service-urile auto nu se poate,pt ca nu au nu stiu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 La Denis la Zavoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_2011 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 La Denis la Zavoi! Multumesc,ce bine ca gasesc in Valcea,cineva mi-a recomandat sa pun jantele si anvelopele in portbagaj si sa merg la Bucuresti Stii ceva despre preturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Preturile sunt mai mult decat de bun simt. Du-te pana la el, si nu cred ca vei fi dezamagit. E dupa stadion, imediat langa baietii cu alarme auto, intri intr-o curte si exact in prima cladire din fata, pe lateral, unde este o usa metalica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate