kyvacka Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 un tip din Rusia a construit de la zero racheta asta pe baza unui motor de cmion GAZ 53 cu 8 cilindri in V.sa moara de ciuda cei de la Boss Hoss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 uau...daca era si cu atas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Uau. Daca nu era prezentata pe forum de acum 3-4 ani, as fi zis ca e vreo noutate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) ciudat, si poate un pic interesant furca e, citez :"misto", am incheiat citatul acum am treaba... MONICA!!! HAI LA MASA!!! apropo de gustari... oare cat papa magaoaia? Editat Noiembrie 21, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ciudat, si poate un pic interesant furca e, citez :"misto", am incheiat citatul acum am treaba... MONICA!!! HAI LA MASA!!! apropo de gustari... oare cat papa magaoaia? si eu zis uau....arata super.....de mancat chiar nu stiu crek manca lejer petste 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) si eu zis uau....arata super.....de mancat chiar nu stiu crek manca lejer petste 15 mananca 10 litrii si-o galeata... daca e motor de camion! totusi, mi se pare o prostie, nu stiu cum conduce ala fara sa se parleasca de la esapamente, cum vireaza el cu cauciucul ala de masina pe spate ?... nu e finisata deloc motoreta ps : totusi... e frumoasa bucata aia de esapament de ij sudata acolo Editat Noiembrie 21, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miclaus_andrei Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) doamnelor si domnilor aceea este arta curata, eu asa zic este intradevar o bestie cat de consum nu cred ca mananca asa mult deoiarece nu trebuie sa invinga prea multe forte decat greutatea lui si a rusnacului ce-l manuieste. oricum cred ca proportional momentul rezistent e zero asta daca iei in calcul pentru ce a fost proiectat acel motor oricum sunt convins ca la orice turatie el isi face treaba totusi cred ca singura problema, de fapt 2, ar fi......inmatricularea si cred ca sa-l tii pe drum mai mult sa-l tii sub tine ps. oare ma insel??? asta are cumva servodirectie ....... ca furca sigur nu are.... Editat Noiembrie 21, 2007 de miclaus_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 apropo de gustari... oare cat papa magaoaia? mi se face sila, m-am acrit sa aud asa ceva. am fost intrebat de un milion de ori cat consuma. am avut un motor de aproape 8000cc, V8, si consuma 25, ceea ce este gratis, pentru 375CP. nu, nu este posibil ca ABSOLUT TOATA LUMEA sa aiba obsesia asta cu "cat consuma"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 apropo de gustari... oare cat papa magaoaia? ..cat ii pui!...normal.. --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 21:58 -------------...si varianta cu atas , pentru Valy ... Cat consuma? --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 21:59 -------------"Cat consuma?" "Cat baga"? "Cat face"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 mie nu-mi place deloc. ba ca sa fiu sincer mi se pare chiar o uratenie. vad un motor plasat intre 2 roti ... dar nu vad o motocicleta. e cel mult un prototip, de genul "cat de mare motor poti pune pe 2 roti". cat despre arta curata ... e doar iesita din comun. (cam ca tipa aia cu 3 sani din total recall ). dar gusturile nu se discuta ... parerea mea. nu cred ca cineva si-ar da motocicleta (daca nu e o gioarsa) pt. asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ...se poate vedea motorul de MIG in fundal...banuiesc ca motorul de pe scula este de fapt pompa de kerosen de pe MIG... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ...se poate vedea motorul de MIG in fundal...banuiesc ca motorul de pe scula este de fapt pompa de kerosen de pe MIG... drobu, ca de obicei, nu se dezminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 mie imi place stilul in care e construit atasul -> din bari groase, desi nu stiu de ce am senzatia ca l-a construit doar ca sa poata raci motorul ala monstruos cat de practica este acest angrenaj... e discutabil oricum ar fi realizarea tehnica e deosebita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 @kyvaka,iti dai seama ca GAZ-ul ala a ajuns la fier vechi ,ca la chopperit rusul sa faca din el motocicleta cu atas. Iti dai seama daca ar vedea aia din fan clubul GAZ. Acuma serios... "Motocicleta" aia ,daca este functionala este o realizare tehnica deosebita,dar din punct de vedere optic este un rahat si nici nu cred ca are performante iesite din comun.Probabil ca merge tare in linie dreapta si atata. Motocicleta nu este sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 @kyvaka,iti dai seama ca GAZ-ul ala a ajuns la fier vechi ,ca la chopperit rusul sa faca din el motocicleta cu atas. Iti dai seama daca ar vedea aia din fan clubul GAZ. Acuma serios... "Motocicleta" aia ,daca este functionala este o realizare tehnica deosebita,dar din punct de vedere optic este un rahat si nici nu cred ca are performante iesite din comun.Probabil ca merge tare in linie dreapta si atata. Motocicleta nu este sigur. aa!pai chopperele in general sunt bune doar la mers in linie dreapta de asemenea,nu?nu am zis nici ca este o capodopera din punct de vedere estetic sau o superperformera,dar ca chestie realizata de un tip "from scratch" mie mi s-a parut super. si GAZ-ul nu a ajuns la fier vechi.el a primit cadou un motor de IJ planeta intr-un piston si acum se plimba prin tundra Siberiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 un tip din Rusia a construit de la zero racheta asta pe baza unui motor de cmion GAZ 53 cu 8 cilindri in V.sa moara de ciuda cei de la Boss Hoss! Chiar asa, ce dracu e asta? RAT?, Vopsit cu peria de buda?, parca te saturaseshi de kitch[adica de prost gust cu iz de manelism] Hai sa punem un motor de tractor pe doua rot de dacie sa vedem ce iese . Nu cred ca se poate compara: Engine Type Liquid Cooled V-8 Horsepower 355 @ 5250 rpm Torque 405 Ft.Lbs @ 3500 rpm Block Cast Iron - 4 bolt main Cylinders Aluminum (58cc) Valvetrain 1.94"Int / 1.5"Exh. Size 350 c.i. (5700cc) Compression 10:1 Fuel Injection Holly 680 cfm Throttle Body Exhaust 2.5" with dual mufflers Transmission 2-speed semi-auto w/rev. Final Drive Belt, Gates- Polychain Dimensions Overall Length 106" Wheel Base 80.0" Seat Height 28.0" Rake 33.0 degrees Grd. Dlearance 4.5" Frame Width 28.0" GVWR 1675 lbs. Dry Weight 1110 lbs. Tires/Wheels Front 130/90-16, 3.50"x16.0" Rear 230/60, 7.0"x15.0" Suspension (Adj. Preload) Front 63mm inverted forks, 3.5" travel Rear Dual 13.0" coilover shocks Brakes Front Dual four-piston calipers, 12.6" floating disc Rear Single four-piston caliper, 12.6" floating disk Fuel Tank 8.5 gal. Reserve n/a High/Low MPG 25/20 Bravos colega, dovada de bun gust... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Chiar asa, ce dracu e asta? RAT?, Vopsit cu peria de buda?, parca te saturaseshi de kitch[adica de prost gust cu iz de manelism] Hai sa punem un motor de tractor pe doua rot de dacie sa vedem ce iese . Nu cred ca se poate compara: Engine Type Liquid Cooled V-8 Horsepower 355 @ 5250 rpm Torque 405 Ft.Lbs @ 3500 rpm Block Cast Iron - 4 bolt main Cylinders Aluminum (58cc) Valvetrain 1.94"Int / 1.5"Exh. Size 350 c.i. (5700cc) Compression 10:1 Fuel Injection Holly 680 cfm Throttle Body Exhaust 2.5" with dual mufflers Transmission 2-speed semi-auto w/rev. Final Drive Belt, Gates- Polychain Dimensions Overall Length 106" Wheel Base 80.0" Seat Height 28.0" Rake 33.0 degrees Grd. Dlearance 4.5" Frame Width 28.0" GVWR 1675 lbs. Dry Weight 1110 lbs. Tires/Wheels Front 130/90-16, 3.50"x16.0" Rear 230/60, 7.0"x15.0" Suspension (Adj. Preload) Front 63mm inverted forks, 3.5" travel Rear Dual 13.0" coilover shocks Brakes Front Dual four-piston calipers, 12.6" floating disc Rear Single four-piston caliper, 12.6" floating disk Fuel Tank 8.5 gal. Reserve n/a High/Low MPG 25/20 Bravos colega, dovada de bun gust... Asfalt uscat scuza-ma ,dar prin exemplul dat nu faci decat sa ma convingi ca iti lipseste cu desavarsire[bunul gust vreau sa zic].si poza cu moto aia facuta de un rus cu manuta lui de la zero am pus-o doar ca sa arat ce se poate face cu multa munca si imaginatie nu ca un exemplu de gust desavarsit in materie de estetica moto.e totusi o realizare un pic mai mare decat modificatul unei sei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 scuza-ma ,dar prin exemplul dat nu faci decat sa ma convingi ca iti lipseste cu desavarsire[bunul gust vreau sa zic].si poza cu moto aia facuta de un rus cu manuta lui de la zero am pus-o doar ca sa arat ce se poate face cu multa munca si imaginatie nu ca un exemplu de gust desavarsit in materie de estetica moto.e totusi o realizare un pic mai mare decat modificatul unei sei. macar eu am facut ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 macar eu am facut ceva a...acuma vrei sa incep sa ma laud si eu cu ce am facut si cat de tare sunt?nu o s-o fac ptr. ca eu sunt de parere ca nu asta e scopul acestui forum.si oricum nu imi place sa ma laud,dar daca crezi ca sunt un neofit in materie de motoare uita-te un pic pe forum la posturile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 oricum cred ca proportional momentul rezistent e zero asta daca iei in calcul pentru ce a fost proiectat acel motor totusi cred ca singura problema, de fapt 2, ar fi......inmatricularea si cred ca sa-l tii pe drum mai mult sa-l tii sub tine bha tu ori nu stii sa scrii ori sunt eu prost si nu-mi dau seama ce vrei sa zici ? --- Mesaj completat în 22 Nov 2007 10:53 ------------- a...acuma vrei sa incep sa ma laud si eu cu ce am facut si cat de tare sunt?nu o s-o fac ptr. ca eu sunt de parere ca nu asta e scopul acestui forum.si oricum nu imi place sa ma laud,dar daca crezi ca sunt un neofit in materie de motoare uita-te un pic pe forum la posturile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mai frate, nu e vorba de ce ai facut sau n-ai facut, dupa parerea mea, prea te-ai flambat la postul meu, prea ai dat drumul ifoselor de domnisoara, mi se pare ca au si altii dreptul sa traiasca si chiar daca unii posteaza kitch, asta e, nu te obliga nimeni sa citesti sau, mai mult, sa-ti dai cu parerea, pe de alta parte kitch-ul e chestie de gust ( teroristul unora e eroul altora ) si totusi e mai mult decat nimik, unii chiar au apreciat postul meu . Nu contest meritele tale in materie de moto, doar atitudinea ta un pic cam tirana m-a deranjat. Fara suparare. In alta ordine de idei sa nu fim total off topic, arata cam jegos monstrul, dar, mi-ar placea sa fie al meu. --- Mesaj completat în 22 Nov 2007 12:07 -------------img.php.jpeg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mai frate, nu e vorba de ce ai facut sau n-ai facut, dupa parerea mea, prea te-ai flambat la postul meu, prea ai dat drumul ifoselor de domnisoara, mi se pare ca au si altii dreptul sa traiasca si chiar daca unii posteaza kitch, asta e, nu te obliga nimeni sa citesti sau, mai mult, sa-ti dai cu parerea, pe de alta parte kitch-ul e chestie de gust ( teroristul unora e eroul altora ) si totusi e mai mult decat nimik, unii chiar au apreciat postul meu . Nu contest meritele tale in materie de moto, doar atitudinea ta un pic cam tirana m-a deranjat. Fara suparare. In alta ordine de idei sa nu fim total off topic, arata cam jegos monstrul, dar, mi-ar placea sa fie al meu. <small>--- Mesaj completat în 22 Nov 2007 12:07 -------------</small><br/>img.php.jpeg ce-i asta frate? razbunare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ce-i asta frate? razbunare ? Constatare frate nu razbunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana.d Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Eu nu stiu sa fac asa ceva da imi place la nebunie ... e superb felicitari la ala care l-a facut , e cea mai bestiala masinarie care am vazut-o in viata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Si motocicleta rosie si rusoaica sunt la fel de nefolositoare, diferenta este ca rusul a avut bunul simt practic si i-a pus atas, fiind constient ca motorul ala nu este unu cu care sa te apleci (nu ca as baga mana in foc, ca multi dintre criticii de pe-aici se apleaca inafara de momentul in care isi trag pantalonii din vine). Prefer de 1000 de ori varianta ruseasca inaintea chinezariei rosii. As vrea sa vad si eu cate din choper-ele alea facute de americani, cu fel si fel de chestii sclipitoare, merg pe strada. Este o motocicleta de spectacol, sigur tipu ala nu a facut-o sa mearga cu ea la paine sau la munca, sau la Romana (sa arate celorlalti ce motor are el) cum probabil fac unele voci critice de pe-aici care au inteles ei cum sta streaba cu chopereala de pe discovery si s-au umplut ei de bun gust si au cunscut simtul suprem al utilitatii si frumusetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate