Sari la conținut

Postări Recomandate

În 29.08,duminica ora 17:00, la Sibiu protestele îmbracă haine creative: 1000 de umbrele colorate în centrul orașului! 1000 de umbrele pentru o Roșie.

Pentru că nu ne sperie vremea rea și venirea toamnei. Pentru că suntem hotărâți să ne atingem scopurile protestelor noastre și nu ne lăsăm învinși de scăderea temperaturilor ori de venirea ploilor. Pentru că am înțeles motivul amânării deciziei comisiei speciale și a tergiversării problemei Roșiei Montane: politicienii mizează pe oboseala oamenilor, plictiseala de a ieși la proteste și piedica reprezentată de vreme.
Pentru că în sfârșit societatea civică din România s-a trezit și își face vocea auzită, sibienii ies a 5a duminică la rând în stradă și uniți salvează. Duminica în familie, cu umbrele.

- Unde ne întâlnim?
Farmacia 24, în capătul Bulevardului Nicolae Bălcescu (către parcul Astra).

- Care e traseul marșului?
Te rugăm, vezi hartă.

- De ce cu umbrele (te rugăm să ai la tine minim o umbrelă, cât mai colorată)?
1) Pentru că, simbolic, vrem să arătăm că mișcarea noastră civică rezistă indiferent de vreme.
2) Pentru că indiferent de lucrurile care ne despart și de diferențe, acum, mai mult ca niciodată, ne unește o cauză comună. Uniți, sub umbrelă, salvăm.
3) Pentru că vrem să arătăm că Sibiul este creativ și protestează într-un mod inedit.

- De ce mai ieșim încă în stradă? Revendicări:
1) Parlamentari, spuneți „NU” proiectului de lege prin vot la vedere, nu secret. Apoi interziceți mineritul pe bază de cianură în România.
2) Guvernanți, respingeți urgent acordul de mediu.
3) Victor Ponta, Dan Șova, Rovana Plumb, Daniel Barb și Gheorghe Duțu - asumați-vă răspunderea și demisionați. Vrem să fiți și anchetați.
4) Ministerul Culturii - cereți ca Roșia Montană să fie înscrisă în patrimoniul UNESCO.

Duminica asta, protestăm în familie purtând umbrele colorate. În semn de unitate. Sibienii salvează indiferent de vreme .
Plouă, ninge, uniți vom învinge!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 2,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut! Stiu ca sunt nou pe forum si poate ca nu am credibilitate, insa sunt motociclist ca si voi.. stiu ca motociclistii sunt uniti, lucrul asta simtindu-l pe propria piele asa ca va rog un.singur lucru. Din cauza mea, un prieten foarte bun de al meu nu poate ajunge la Sibiu.. s-a.increzut prea mult in mine si din cauza unui accident pe care eu l-am provacat am distrus viitorul acestui baiat. In timp de o saptamana trebuie sa isi gaseasca chirie in sibiu pt a-si continua facultatea pe care a inceput-o acolo. Vreau sa va rog in caz de stiti vreo persoana care inchiriaza vreo garaoniera la un pret decent sau poate sa imi faca niste scanari ale unor ziare locale care prezinta anunturi de inchirieri sa imi rasp in topic sau pe privat. Nu vreau decat sa ajut acest prieten, nu vreau sa am pe.constiinta.inca pe cineva caruia i-am distrus viitorul. Multumeac anticipat si asfalt uscat!

P.S. scuze pt greseli,.insa va scriu de pe telefon si cu o cantitate deloc neglijabila de alcool la bord!

Link spre comentariu

Salut! Stiu ca sunt nou pe forum si poate ca nu am credibilitate, insa sunt motociclist ca si voi.. stiu ca motociclistii sunt uniti, lucrul asta simtindu-l pe propria piele asa ca va rog un.singur lucru. Din cauza mea, un prieten foarte bun de al meu nu poate ajunge la Sibiu.. s-a.increzut prea mult in mine si din cauza unui accident pe care eu l-am provacat am distrus viitorul acestui baiat. In timp de o saptamana trebuie sa isi gaseasca chirie in sibiu pt a-si continua facultatea pe care a inceput-o acolo. Vreau sa va rog in caz de stiti vreo persoana care inchiriaza vreo garaoniera la un pret decent sau poate sa imi faca niste scanari ale unor ziare locale care prezinta anunturi de inchirieri sa imi rasp in topic sau pe privat. Nu vreau decat sa ajut acest prieten, nu vreau sa am pe.constiinta.inca pe cineva caruia i-am distrus viitorul. Multumeac anticipat si asfalt uscat!

P.S. scuze pt greseli,.insa va scriu de pe telefon si cu o cantitate deloc neglijabila de alcool la bord!

Partea cu alcoolul am inteles o, in rest nimic. Daca chiar vrei sa ajuti pe cineva, ar trebui sa incepi cu tine. Multa bafta!

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Pai,sa le luam pe rand:

www.tocmai.ro

www.detoatepentrutoti

www.altesiteurideanunturi

Si doi, de apreciat onestitatea ta, dar sa recomanzi un prieten bun pentru a inchiria o garsoniera, beat fiind...nttttt, nu cred ca este cea mai buna abordare a problemei.

Link spre comentariu

Multumesc pt raspunsuri! In clipa asta sunt complet lucid.. am luat toate site-urile de anunturi la rand si majoritatea sunt agenti imobiliari care iti mai iau si aia minim 50 de euro comision, si cum nu are cea mai stralucita situate financiara,orice ban conteaza enorm. Speram ca daca sunt oameni din sibiu sa imi zica niste ziare locale ce au rubrica de anunturi ale persoanelor private care au sper inchiriere garsoniere. Asfalt uscat tuturor!

Link spre comentariu

ma du-te tu de distrugator de viitoruri. Daca vrei sa ajuti omul , plateste cei 50 euro comision si ai rezolvat-o.

Ce le mai place drama unora.

telenovela.........

Link spre comentariu

Nu pot sa mi dau seama de ce sunt oamenii asa rai. El a intrebat daca poate cineva sa l ajute,nu altceva. E cineva care il poate ajuta,daca da sa zica...nu va mai bagati toti in seama cu parerea voastra ca e beata/sa se duca acolo si alte chesti. Pe bune!!! Intradevar e forum asta,dar nu forum de bagatori de seama

Link spre comentariu

stie cineva cam cat intarzaie Euroinsul pana te despagubeste ? :(

hmmm,Euroins ai spus.cu astea trebuie sa joci murdar.te vor duce cu presul mult si bine daca nu stii cum sa-ti iei niste contramasuri impotrva lor si sa-i contraataci mai dur.In lege scrie ca in termen de 15 zile lucratoare vei fi despagubit de la data constatarii.

Cei de la Euroins NU au mai avut voie pentru o perioada de timp sa inchei polite de asig RCA.Daca nu te vor despagubi in cele din urma va trebui sa iei legatura cu Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si sa le spi exact cum sta treaba.

Si eu am avut un incident legat de Euroins in urma cu niste ani,si mi-am recuperat banii de la ei in 15 zile,dar am reusit sa mi recuperez pentru ca am jucat murdar si NU le-am permis sa ia ceea ce NU este/era al lor.

Multa bafta si sa auzim de mai bine ca numai de rau se vb peste tot!

Link spre comentariu

Vizitator catalin013

Pai,sa le luam pe rand:

www.tocmai.ro

www.detoatepentrutoti

www.altesiteurideanunturi

Si doi, de apreciat onestitatea ta, dar sa recomanzi un prieten bun pentru a inchiria o garsoniera, beat fiind...nttttt, nu cred ca este cea mai buna abordare a problemei.

bivole ajuta pe Gilda (pantera ) pui botu acu faci critici pe fondul alcolului ..............mie mi-ar fi fost rusine sa mai deschid pc-ul

Editat de kato_arad
fara epitete te rog!
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt raspunsuri! Chiar si celor care aveau chef doar de caterinca..nu vreau sa incep sa ma cert pt ca nu imi sta in fire. Am reusit cu ajutorul unui coleg sa gasesc o garsoniera, iar in clipa asta, prietenul meu este in drum spre Sibiu. Asfalt uscat! Se poate inchide..

Link spre comentariu

bivole ajuta pe Gilda (pantera ) pui botu acu faci critici pe fondul alcolului ..............mie mi-ar fi fost rusine sa mai deschid pc-ul

Pretene, da' de ce nu-mi spui tu asa si fata in fata?

E simplu sa injuri de acasica, nu?

Vezi ca ai toate datele mele la profil.

Tu, de viteaz ce esti, n-ai niciun detaliu la profil. Vai de steaua ta, copile.

Si mai pune mana pe o carte, ca urla incultura si analfabetismul din fiecare postare de-a ta.

Editat de kato_arad
Link spre comentariu

tu de unde ai mai aparut ? trolule

Editat de kato_arad
Link spre comentariu

Vizitator catalin013

tu de unde ai mai aparut ? trolule

care e treaba ta??????????????? si tu esti avocat??????

Pretene, da' de ce nu-mi spui tu asa si fata in fata?

E simplu sa injuri de acasica, nu?

Vezi ca ai toate datele mele la profil.

Tu, de viteaz ce esti, n-ai niciun detaliu la profil. Vai de steaua ta, copile.

Si mai pune mana pe o carte, ca urla incultura si analfabetismul din fiecare postare de-a ta.

Nu cumva e replica ta sau te lepezi de ea?...(bivole)....si daca esti cocosel da ti-o spun si in fata da nu cred ca te prezinti ....ce date am mobre inchipuite sa dorite?....da frate recunosc sunt incepator pe cat A da la cat B nu ai tu cu fata cati am eu cu sapatele la km ma refer deci lasa vrajala de forumist cordit........ce mai face Gilda Vasilescu? a trecut pe fiarta? ......tuica .......tuica fiarta ......sunteti plini de sentimente da nu miscati un pai vrajitorilor......daca vrei ne vedem la un ciolan la Boita .....la Miercurea ......unde vfrei tu aaaaa am un angajat din Cisnadie daca vrei ne vedem la el ......am uitat am o firma de transport cu cateva masini nu cred ca am trecut asta la profil nu ???????? scuteste=ma cu stea BIVOLE cordit

Link spre comentariu

era erau 9999 members si 9999 guests pe topic. No comment!

Mda... am "mancat" un "u" si asta te-a deranjat pe tine la culme de trebuia sa faci un +1 sa te eliberezi, folositor post ai facut.

Editat de Error1132
Link spre comentariu