gor_dog Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 pt indragostitii de mai sus: .....'TheFatBob', nu intelege gresit......ne simtim bine impreuna, cu toata "haita", la o bere si o poveste.....si suntem cat se poate de heterosexuali!!!!! :laugh: toate cele bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 pt indragostitii de mai sus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gtg Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Salut! Dati-mi voie sa ma prezint : Sunt Gabi de origine sunt din Arges anu` asta am venit in Sibiu. Povestea sta in felu urmator mai acum cateva luni am vazut unu motor Yamaha yzf r125 de culoare albastru + negru (putin tavalit)cu nr. de inmatriculare Sb-79-wkd .Ideea e in felu urmator vreau sa gasesc proprietarul si sa ma inteleg cu el la un pret deoarece motorul se vede ca sta de muult nemiscat si e pacat de el iar eu o sa imi iau permisul A1 la vara ! Deci daca ma puteti ajuta doar cu numele proprietarului si ceva date de contact v-as fi recunoscator ! Oricum Bine v-am gasit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 No si ce "face" romanii de pe aici de 1 Decembrie? cu "contracte" in derulare cum era discutia mai sus?mi-as fi dorit sa fiu la Sibiu azi sa-mi vad macar calu` ca deja mi-e dor de plimbareala!voi cum rezistati iarna?ca eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 No si ce "face" romanii de pe aici de 1 Decembrie? cu "contracte" in derulare cum era discutia mai sus?mi-as fi dorit sa fiu la Sibiu azi sa-mi vad macar calu` ca deja mi-e dor de plimbareala!voi cum rezistati iarna?ca eu ... No, romanu´ de mine e la lucru. Partea buna e ca am maine liber. Eu unul mai ies cu mobra, dar mai cuminte, ca e cam lunecos asfaltul... E naspa ca am trecut de la motociclistul de zi cu zi la motociclistul de weekend... Macr de-ar ninge cum trebe ca sa ma dau cu placa. Have fun, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Intr-adevar, mai bine stau calm decat sa fac vreo nevruta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 se anunta +10 we asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 se anunta +10 we asta Salut! Poi propune o tura sau un traseu. Eu inca nu stiu daca ies maine ca sunt prea multe necunoscute dar sunt ceva sanse, asa mici. Ideea e ca nu vreau sa mai promit nimic si apoi sa nu ma pot tine de promisiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 pe aici prin jurul "gunoiului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 No si cum ati petrecut pana la urma weekendu`?A fost vreme excelenta (pentru perioada asta) pentru calarie!Din pacate nu am ajuns la "my precious" zilele astea...dar m-as bucura daca ati apucat voi la vreo ieseala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Pe aici, prin jur https://picasaweb.google.com/115069433429787390428/03122011GheturileDePeValeaSadului?authkey=Gv1sRgCJuIzN6nq_jRZg# https://picasaweb.google.com/115069433429787390428/04122011Paltinis?authkey=Gv1sRgCI6us-neksOUUg# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Pe aici, prin jur https://picasaweb.go...CJuIzN6nq_jRZg# https://picasaweb.go...CI6us-neksOUUg# Nice...scurt(a) si la obiect! Da` singura?restu` au dormit chiar si pe vremea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Un concurs de fotografie pentru amatori, merita sa vezi drumul pana la destinatie nu doar sa accelerezi la maxim. Eu concurez cu numarul 12, daca va plac pozele mele astept un vot /index.php?/topic/671312-viata-merita-traita-traieste-drumul/page__st__30 Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Salutare, asi avea nevoie de un Bugspoiler pt hornet , mai mult imprumut Chiar daca este spart crapat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori fericite tuturor!Sa va aduca mosu anu asta ce nu a reusit pana acum sa va aduca. Craciun fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Va doresc un an exact asa cum vi-l doriti voi! La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 salutare si la multi ani Sunt Calin din Arad din ianuarie am devenit sibian cu acte in regula pt o perioada mai scurta sau mai lunga.. momentan stau la o pensiune la 30 km de sb, doresc sa inchiriez un apartament in sibiu probabil cu data de 1 martie ma intereseaza un apartament cu 1 camera cu baie si bucatarie, eventual 2 camere cat mai aproape de drumul ce duce catre Agnita orice info mi ar prinde bine P.S in caz ca organizati vreo intalnire de socializare la vreo bere cu intrare libera dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Rocker's Festival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 ceva super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 salutare si la multi ani Sunt Calin din Arad din ianuarie am devenit sibian cu acte in regula pt o perioada mai scurta sau mai lunga.. momentan stau la o pensiune la 30 km de sb, doresc sa inchiriez un apartament in sibiu probabil cu data de 1 martie ma intereseaza un apartament cu 1 camera cu baie si bucatarie, eventual 2 camere cat mai aproape de drumul ce duce catre Agnita orice info mi ar prinde bine P.S in caz ca organizati vreo intalnire de socializare la vreo bere cu intrare libera dati de stire Welcome! Si eu sunt mutat exact acum 1 an in Sibiu din Cluj. Sa nu te miri, dar activitatea pe forum, pe sectiunea Sibiu, e redusa. Intalniri saptamanale sunt Joi si Duminica (nu stiu daca cea de Duminica e valabila si in extra sezon). Daca tot cauti apartament de inchiriat, poate ar fi bine sa pui si suma care esti dispus sa o platesti pe luna. Cele mai multe anunturi probabil ca le gasesti aici. http://www.detoatepentrutoti.ro/cautare?domeniu=Imobiliare&categoria=Imobile&rubrica=Apartament_1_camera&judet=31&localitate=0&tranzactie=Inchiriez+%28ofer%29&sortare_data=desc&keyword=cuvant+cheie&filtru=aplicat&startPage= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 salutare si la multi ani Sunt Calin din Arad din ianuarie am devenit sibian cu acte in regula pt o perioada mai scurta sau mai lunga.. momentan stau la o pensiune la 30 km de sb, doresc sa inchiriez un apartament in sibiu probabil cu data de 1 martie ma intereseaza un apartament cu 1 camera cu baie si bucatarie, eventual 2 camere cat mai aproape de drumul ce duce catre Agnita orice info mi ar prinde bine P.S in caz ca organizati vreo intalnire de socializare la vreo bere cu intrare libera dati de stire Hai noroc ! zona se cheama "Broscarie" Autonet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 ceva super tare Ce fain ar fi de vom apuca si noi vremuri dinastea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Hai noroc ! zona se cheama "Broscarie" Autonet? e bine pt inceput l-am intrebat pe marean despre broscarie si autonet dar nu prea m-a luminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Stie cineva unde pot sa alezez (si/sau honuit) un cilindru de scuter in Sibiu? Nu stiu exact ce trebuie facut la el insa motorul si-a cam pierdut din putere si interiorul este putin ovalizat. Vara era un microbuz alb in targ(cu nr de valcea parca) pe care scria ca alezeaza cilindri dar acum iarna nu l-am mai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Stie cineva unde pot sa alezez (si/sau honuit) un cilindru de scuter in Sibiu? Nu stiu exact ce trebuie facut la el insa motorul si-a cam pierdut din putere si interiorul este putin ovalizat. Vara era un microbuz alb in targ(cu nr de valcea parca) pe care scria ca alezeaza cilindri dar acum iarna nu l-am mai gasit. Daca nu e "mecanica" chinezeasca da-mi un PM si te indrum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate