sco. Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) mymoto e jos la cotroceni. cum cobori de la leu,sau cum vii dinspre regie,la petrom faci dreapta(sau stanga daca esti femeie) si dupa ~150 metri il vezi pe stanga Editat Septembrie 24, 2012 de ScoRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suciu Aurel Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salutare.Sint din TG-Mures,cum as putea sa fac si eu rost de citeva sa lipesc pe mobra mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mymoto e jos la cotroceni. cum cobori de la leu,sau cum vii dinspre regie,la petrom faci dreapta(sau stanga daca esti femeie) si dupa ~150 metri il vezi pe stanga din cate am vazut suntem pe topicul regional de sibiu... deci nu se aplica adresa de Bucuresti... celor de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Sibiu Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 ma poti ajuta cu ceva detalii? Salve. Sigur, MyMoto Sibiu, Str. Alba Iulia nr. 49, Bl.1, 0732.285.805 Salutare.Sint din TG-Mures,cum as putea sa fac si eu rost de citeva sa lipesc pe mobra mea? Salut, uite aici locatia pentru MyMoto Mures, Str. Gheorghe Doja 210, Tel: 0723.285.805 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 din cate am vazut suntem pe topicul regional de sibiu... deci nu se aplica adresa de Bucuresti... celor de aici. poate mai e si vreun bucurestean ratacit pe aci toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Îmi poate spune si mie cineva dimensiunea la stickerele de la MyMoto, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Îmi poate spune si mie cineva dimensiunea la stickerele de la MyMoto, va rog. salve. cel "triunghi" aprox 15 cm latura ala patrat aprox 10.5 cm latura si cel mare 20.5 x 6 (aprox) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadBoySB Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Perfect. Am sa trec sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 cauta, ce o patit fostu garaj? l-a daramant primaria?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Salut baieti, imi caut motorul, nu s-a furat, insa eu l-am vandut unui prieten in Arad. Nu am facut actele imediat (mare prostie!!!) si baiatul a disparut prin Italia/Spania nu inainte de a vinde motorul mai departe. Din cate am inteles ar fi o persoana din Sibiu. Numarul de inmatriculare era AR-07-KRX. Poze nu mai am (decat ce se vede la avatar). era alb/rosu/violet. daca o vedeti sau o stiti, va rog sa anuntati actualul propietar sa ma contacteze la ar07krx@personal.ro Nu doresc alti bani, sau mai stiu eu ce mizerii, ci doar doresc sa o transcriu. Mersi de ajutor! PS. Inca odata, nu este furata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Salut baieti, imi caut motorul, nu s-a furat, insa eu l-am vandut unui prieten in Arad. Nu am facut actele imediat (mare prostie!!!) si baiatul a disparut prin Italia/Spania nu inainte de a vinde motorul mai departe. Din cate am inteles ar fi o persoana din Sibiu. Numarul de inmatriculare era AR-07-KRX. Poze nu mai am (decat ce se vede la avatar). era alb/rosu/violet. daca o vedeti sau o stiti, va rog sa anuntati actualul propietar sa ma contacteze la ar07krx@personal.ro Nu doresc alti bani, sau mai stiu eu ce mizerii, ci doar doresc sa o transcriu. Mersi de ajutor! PS. Inca odata, nu este furata!! Care e rostul cautarii ? O vrei inapoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 scrie ''doar doresc sa o transcriu'' probabil mai plateste impositul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 scrie ''doar doresc sa o transcriu'' probabil mai plateste impositul.. Si cine il opreste sa o scoata de la impozit.... Si cine il opreste sa o scoata de la impozit.... Poti face o cerere + o declaratie cum ca ai instrainat-o + povestea de mai sus sau faci un act de vanzare cumparare fictiv + cerere + nu mai stiu ce platesti in valoare de 4 lei si gata. Oricum impozitu e 8-10 lei pe an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Malasorte tu ai plati 5 lei pe an la stat pantru ceva care nu ai? poate ca omul nu vrea sa faca un act fitiv si sa urmareasca calea cinstita. daca o scoate de la impozit, proprietarul motocicletei intr o zi se trezeste al un control de rutina si are probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Malasorte tu ai plati 5 lei pe an la stat pantru ceva care nu ai? poate ca omul nu vrea sa faca un act fitiv si sa urmareasca calea cinstita. daca o scoate de la impozit, proprietarul motocicletei intr o zi se trezeste al un control de rutina si are probleme.. Dupa cum am zis urmeaza calea legala cu cerere, si ce treaba are el cu actualu proprietar, atata vreme cat ala a cumparat-o de la unu care nu o detinea in mod legal, nu stiu de ce sa imi fac problee pt el. Interesu lui sa o scoata de la impozit si inca nu stim daca asta e buba. So ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Malasorte tu ai plati 5 lei pe an la stat pantru ceva care nu ai? poate ca omul nu vrea sa faca un act fitiv si sa urmareasca calea cinstita. daca o scoate de la impozit, proprietarul motocicletei intr o zi se trezeste al un control de rutina si are probleme.. la noi e cam 30-40 lei, iar ca sa scapi de impozit vor acte de radire(politie) de pe numele tau sau casare/certificat distrugere. minimul necesar/legal e o copie dupa buletin Editat Octombrie 16, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massi Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 salut. pe 19/20/21 octobrie sunt la Sibiu. ( nasol.... cu masina ) Ceva frumos de vizut? Hotel 3 / 4 stele ? Restaurant super ? Merci. Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) piata mare, piata mica, Catedrala... nu mai stiu cum se numeste , e gigantica si superba in centru, in pietele alea dai si de podul mincinosilor.. palatul bruckental.. si in rest toate stradutele au farmecul aparte si intr-adevar e frumos orasul. daca ai timp de pierdut... muzeul satului... e mai mult asa de plimbare.. ca e gigantic.. si gradina zoologica. hotel gasesti la tot pasul... restaurante la fel..se mananca bine in centru.. ai grija ca seara nu mai gasesti mai nimic deschis.. ca in celelalte tari.. doar bodegile si restaurantele si cluburile(intra in categoria bodegilor). distractie placuta! inclusiv la hipodrom.. unde este o herghelie cu cai de concursuri.. ai sansa sa si calaresti daca e vre-un cal liber pe acolo... am dat acum 2 ani vreo 50 de lei pe o ora... parca. nu bag mana in foc. apropo.. in centru sunt panouri din alea interactive.. parca erau trecute si obiectivele turistice pe harta.. oricum.. nu rata sa urci in Turn... privelistea e frumoasa. Editat Octombrie 16, 2012 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 nu e vb numai de fiscal...e vorba si de faptul ca si in baza de date a politie apare tot ApriliaFan deci si amenzile vor veni tot la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 salut. pe 19/20/21 octobrie sunt la Sibiu. ( nasol.... cu masina ) Ceva frumos de vizut? Hotel 3 / 4 stele ? Restaurant super ? Merci. Max Tot Sibiul e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Salut, dupa cum spuneam, doream sa o scot de pe numele meu, sa nu platesc impozitul ala LOL si mai presus de toate, sa ma feresc de a primi acasa amenzi si alte dracii. daca ala face cumva un accident (loveste un pieton) si o tuleste de la locul faptei, pe cine ridica garcea? nu doream sa ii fac probleme omului, altfel puteam sa iau N-cai de a o scoate de pe numele meu. puteam sa o dau chiar furata, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Salut, dupa cum spuneam, doream sa o scot de pe numele meu, sa nu platesc impozitul ala LOL si mai presus de toate, sa ma feresc de a primi acasa amenzi si alte dracii. daca ala face cumva un accident (loveste un pieton) si o tuleste de la locul faptei, pe cine ridica garcea? nu doream sa ii fac probleme omului, altfel puteam sa iau N-cai de a o scoate de pe numele meu. puteam sa o dau chiar furata, nu? Slabe sanse sa il gasesti, intreaba un politist sau la inmatriculari ce e de facut pentru a rezolva problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 salut. pe 19/20/21 octobrie sunt la Sibiu. ( nasol.... cu masina ) Ceva frumos de vizut? Hotel 3 / 4 stele ? Restaurant super ? Merci. Max Ca restaurant, iti recomand cu caldura Terracotta http://www.terracottasibiu.ro/ , sau mai traditionale Crama Sibiana (in Piata mica), Crama Sibiul Vechi (in spate la Billa de pe Balcesu). In general majoritatea restaurantelor din centru sunt totusi de evitat: mancare scumpa si proasta. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 urca neaparat pana la paltinis statiunea e varza insa drumul e plin de peisaje frumoase si viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Max, iti recomand sa mananci La Turn, are intrare si prin piata mare si prin piata mica sau la Sergiana, vizavi de La Turn, in piata mare. Daca e de ceva, suna-ma sau da-mi un mesaj pe fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate