Andutzudinu Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 salut...am nevoie de cartere mz 250 es 1 si coroana cea mare de la ambreaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 mai baieti...ce ambielaje aveti voi pe motare??? eee oricum las ca il pun pe motor pe cel din partea stanga. ... care clar de departe este contrafăcut cu alte cote la rulment , etc etc ... Măcar este echilibrat ? salut...am nevoie de cartere mz 250 es 1 si coroana cea mare de la ambreaj ....să verific prin "arhivă" Âşi revin cu răspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 poi ambielajul e nou... scos de la vasielina.... lungimea bielei e la fel... tot e la fel... diametrul exterior al rulmentului este acelasi (difera diametrul interior)... va dau de veste daca nu merge montat.... mai am pana montez motoru... trebuie sa ma duc la buzau sa fac alezajul....sa cumpar rulmentii cu pricina si semeringurile...il asamblez si vad atunci daca sunt probleme...desi nu cred ca o sa fie  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 poi ambielajul e nou... scos de la vasielina.... lungimea bielei e la fel... tot e la fel... diametrul exterior al rulmentului este acelasi (difera diametrul interior)... va dau de veste daca nu merge montat.... mai am pana montez motoru... trebuie sa ma duc la buzau sa fac alezajul....sa cumpar rulmentii cu pricina si semeringurile...il asamblez si vad atunci daca sunt probleme...desi nu cred ca o sa fie Nu prea văd logica majorării diametrului axului, că rulmenți slavă Domnului se găsesc pe toate dimensiunile Âşi apoi modificînd acea cotă creste greutatea ansamblului .......dar ce ne tot batem noi capul , încercarea moarte n-are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salutare! Cumpăr carburatoare de MZ "gât de lup" 250, în orice stare,eventual Âşi doar piese(nu neapărat complete), la prețuri studențeÂşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salutare! Cumpăr carburatoare de MZ "gât de lup" 250, în orice stare,eventual Âşi doar piese(nu neapărat complete), la prețuri studențeÂşti! sal.. ati dau eu unu, nu stiu cat de complect este ai fa c maine o poza ,e moca sau gratis dar suporti transportu 10-15 lei la curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 sal.. ati dau eu unu, nu stiu cat de complect este ai fa c maine o poza ,e moca sau gratis dar suporti transportu 10-15 lei la curier. ok ms mult! astept poza maine! daca e ok,eu colaborez cu fan curier! vorbim maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Nu prea văd logica majorării diametrului axului, că rulmenți slavă Domnului se găsesc pe toate dimensiunile Âşi apoi modificînd acea cotă creste greutatea ansamblului .......dar ce ne tot batem noi capul , încercarea moarte n-are. eu cand am cumparat ambielajui... asa a fost recomandat... rt3. acum nu stiu... ii cumpar rulmentii care ii trebuie ca nu e problema.... trebuie sa mearga. in caz ca nu le gasesc la buzau as avea nevoie de astea,daca o sa poata cineva sa ma ajute... 2 buc- 17 x 30 x 7 1 buc- 25 x 35 x 7 in caz ca nu le gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 ok ms mult! astept poza maine! daca e ok,eu colaborez cu fan curier! vorbim maine! sal.. am facut poza sant doua dar incomplete cel din dreapta nu are subar si ac de dozaj si cel din stanga nu are ac de dozaj,daca la vrei ami lasi adresa si tel pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut....cine ma poate ajuta si pe mine cu un set de platini pentru un MZ RT 125/3 din 1961. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut....cine ma poate ajuta si pe mine cu un set de platini pentru un MZ RT 125/3 din 1961. Setul de platini la RT conține doar una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 probabil el o are desfacuta...( ciocanelul si nicovala)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 eu cand am cumparat ambielajui... asa a fost recomandat... rt3. acum nu stiu... ii cumpar rulmentii care ii trebuie ca nu e problema.... trebuie sa mearga. in caz ca nu le gasesc la buzau as avea nevoie de astea,daca o sa poata cineva sa ma ajute... 2 buc- 17 x 30 x 7 1 buc- 25 x 35 x 7 in caz ca nu le gasesc... Cu siguranță eu te pot ajuta. Le comand si le ridic de la BucureÂşti. Reține - cele mai recomandate sunt VITON , dar Âşi cele mai scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 si cat de scump poate sa fie?? si cat de scump poate sa fie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 si cat de scump poate sa fie?? si cat de scump poate sa fie?? 7, 5 Eur / bucata cel mai mare ce l-am luat VITON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 e criza... nu mutlumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 e criza... nu mutlumesc.. Le gasesti sigur la orice magazin unde se vand rulmenti si simeringuri... nu sunt raritati.Eu am cumparat pentru mzu meu si au costat undeva la 3 -4 lei maxim bucata.Si mentionez ca functioneaza foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 deci are cineva platina pt rt 125 tot ansamblol acela ?? ciocanel si nicovala sau cum so fi numind . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 deci are cineva platina pt rt 125 tot ansamblol acela ?? ciocanel si nicovala sau cum so fi numind . Cineva spunea ca se potriveste... de piagio si,platina.incearca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Le gasesti sigur la orice magazin unde se vand rulmenti si simeringuri... nu sunt raritati.Eu am cumparat pentru mzu meu si au costat undeva la 3 -4 lei maxim bucata.Si mentionez ca functioneaza foarte bine. prietene?? in ce fel functioneaza??? ai verificat cantitatea de ulei din cutie??? era neschimbata??? eu in 130 km aveam cutia aproape goala... Editat Ianuarie 8, 2012 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 multumesc mult am sa caut sa vad ce gasesc, si revin cu raspuns. NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Caut o camă ruptor pentru MZ ES 250, în stare foarte bună, de preferat nouă. Și un stop de acesta. Editat Ianuarie 8, 2012 de Vitos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 prietene?? in ce fel functioneaza??? ai verificat cantitatea de ulei din cutie??? era neschimbata??? eu in 130 km aveam cutia aproape goala... sezonu asta sa zic am facut vreo 1500 de km.Si uleiul este inca acolo... Daca tu dupa 130 de km nu mai aveai nimic , am o banuiala ca simeringul a fost montat invers. Am avut si eu o problema de genul acesta dar la mine se manifesta prin faptul ca uleiul din cutie era inlocuit de benzina + ulei din carter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulian Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mai am o intrebare mz rt 125 are semering in partea stanga a motoruli???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mai am o intrebare mz rt 125 are semering in partea stanga a motoruli???? are si in stanga si in dreapta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate