marque Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 (editat) Dupa lupte seculare, iata numarul ce se citeste la cumpana intre ani, cu cozonacii in cuptor, copii impodobind bradul, sticle de sampanie la indemana, fulgi de nea, etc etc...Just kidding. La ultima parte. VIAȚA PE DOUĂ ROȚI 6 Cuvântul cititorului 8 Actualitate 12 Salonul Moto de la Milano 22 Interviu: Peter Gagyi, „Supermotociclistul” 26 Tutorial offroad: „Înapoi la Âşcoală!” 30 Portret: Gabor Talmacsi TESTE 34 Cover Story: Yamaha R6, „Cel mai tare cuplu din lume” 44 Bimota Tesi 3D vs. Vyrus 984C3.2V, „Braț dublu” 52 Boss Hoss ZZ4, „Provocăm un Boss” 60 Harley-Davidson XL1200N Nightster vs Triumph Bonneville, „De la apus la răsărit” 72 Aprilia RXV 4.5, „Din ce în ce mai sus” 78 ATV: Linhai Muddy 300 4x4 „ABC–ul ATV” 82 Scuter: Malaguti Master Ciak 50, „Domn’ director” MOTO SPECIAL 86 Urs Erbacher, „Regele nitro”, "urmeaza" pe Discovery Channel 90 AC Schnitzer – tuning pentru bavareze ECHIPAMENTE ȘI ACCESORII 94 Selecția Motociclismo SPORT 98 Avanpremiera Dakar 2008 102 Moto GP Extrasezon 104 Carpatica Rally-Raid 2007 TEHNICĂ 106 Evoluția motoarelor TURISM 112 Un Irak prea îndepărtat EPOCĂ 116 Romantica poveste a cafĂŠ racerelor SECOND HAND 120 Husqvarna TE 510, „Filonul de forță” 124 Anunțuri moto SH --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 15:48 -------------am afltat ca nu poti scrie "in curand" pentru ca forumul inlocuieste imediat cu "poponeata" si era sa mor de inima cand am citit "Regele Nitro in poponeata". This is fascinating! Editat Decembrie 12, 2007 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 60 Harley-Davidson XL1200N Nightster vs Triumph Bonneville, „De la apus la răsărit” pariez pe bonneville . maine iau revista (daca o gasesc ) sa vad daca am castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babbardel Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Cam cand apare in chioscuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ar cam trebui sa apara... la cat de zapaciti sunt astia de la distributie, mai ales in perioada asta, mai mult ca sigur s-ar putea sa incurce un pic lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 sa mai avem rabdare .... marque spunea ca nr. asta e de citit sub brad, cu cozonaci , iar daca il luam acum, pana de craciun nu mai ramane nimic de citit eventual sa ne uitam la nesfarsit la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Luati-l cit mai tirziu ca sa nu-l cititi chiar de acum . Cozonacii se pun la copt pe 23 , deci nu-i cu graba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 am afltat ca nu poti scrie "in curand" pentru ca forumul inlocuieste imediat cu "poponeata" si era sa mor de inima cand am citit "Regele Nitro in poponeata". This is fascinating! De fapt forumul inlocuieste cuvantul c.u.r. cu care incepe c.u.r.a.n.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 stiam si chestia ca in curand era scris intr-un cuvant de aia s-a intamplat fenomenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babbardel Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Am intrebat azi pe la vreo 5 chioscuri in Piatra-Neamt si nici unul nu avea revista ! Pe la bucuresti a aparut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Fratilor nu gasesc revista nicaieri in Bucuresti!!!! Ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 revista fost prinsa in furcile caudine ale combinatiei tipografie + distributie.mai aveti putintica rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 revista fost prinsa in furcile caudine ale combinatiei tipografie + distributie.mai aveti putintica rabdare... deci ai vorbit serios cu cititul ei in seara de craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) sincer nu, era o metafora,care se pare insa ca se contureaza Editat Decembrie 20, 2007 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Rabdarea este o virtute dragii mosului!!! Da o sa fie frumos sa o citesc de Craciun...sa speram ca apare pan atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Nu uitati : intr-o mina felia , intr-o mina paharul si in cealalta revista . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Fratilor nu gasesc revista nicaieri in Bucuresti!!!! Ce s-a intamplat? nici eu nu o gasesc!!! ce facem fratilor?? o putem cumpara de la sediu vostru?? unde e sediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 eu nu iti spun, dar scrie in revista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 In Iasi nu este. Ceva e in neregula cu numarul asta, prea se lungeste treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 este in neregula faptul ca a fost dat la tipografie odata cu catalogul atv & quad si se pare ca baietii de acolo au cam incurcat borcanele. dovada, catalogul e pe piata, desi nu era prioritatatea numarul 1, iar acum revista intarzie... --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 23:03 -------------dupa ce a fost informata ca revista a iesit din tipografie, echipa motociclismo a petrecut alaturi de supercar si cox, la spice, unde am avut coltul nostru de rockeri satanisti, continuarea o stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 catalogul atv and quand a aparut dar motociclismo undeeeeeeeeeeeeeeeee iarna e grea omatul e mare ............. --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 09:23 -------------in baia-mare a aparut la chioscuri revista motociclismo nr.9 dec 2007-ian 2008 sarbatori fericite si la multi ani tuturor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 n-a fost pt. seara de craciun dar a meritat. am castigat si pariul pus pe bonneville. testul harley-triumph oricum f. reusit, cu o "abordare artistica" . felicitari pt. cea mai buna (parerea mea) prezenare text/foto a salonului de la milano si pt. articolul despre cafe-racere . surpriza neplacuta: numar dublu (nu si la pagini), deci pana in februarie ... la multi ani, motociclismo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Nici eu nu am gasit revista niciunde ( . Esti cineva care a cumparat-o in Timisoara? An nou fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Am cumparat-o si eu astazi din Metro Voluntari.Mi-a placut cum a fost prezentata noua R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La multi ani colectivului " Motociclismo " ! Deasemenea si lui @marque in mod special ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 acum am ajuns si eu in bucuresti dupa o saptamana de absenta, lipsa de tv si semnal la mobil. ma bucur ca asteptarea voastra s-a terminat si sunteti multumiti de ceea ce ati cumparat. inca odata, ne cerem scuze pentru intarziere si promitem ca anul asta o sa facem tot ce ne sta in putinta sa fie totul ok si sa iasa bine si la timp. la multi ani si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate