pintiliciucsergiu Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Urmaresc de ceva timp acel canal.dar m ar interesa documentatie.reviste mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Pai tu vrei ca noi sa iti facem temele tie, cand tu ai la dispozitie google? Sau cum )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Vezi ca inclusiv aici, pe forum, e un topic numai despre asta. Si ca sa nu zici ca sunt baiat rau, iti dau si linkul: /index.php?/topic/159988-cafe-racer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Da ms .ma intrebam de ce nu se mai gasesc reviste cu motociclete pe la noi.pff pe net e una si cand rasfoiesti revista ii alta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Honda FT 500 custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Slabuta activitatea pe la noi, reisarii iubitori de cafenele. Personal, nici nu prea sunt reisar si nici mobra nu a vazut vreo cafenea pana acum. Da-mi iubesc mobra zilnic...dupa o gura de cafea. Hai cu vara! Hai cu mitingu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Honda FT 500 custom Se poate programa un drive test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 @zdriki, foarte misto. Ce far ai folosit? Cred ca era un proiector de tractor la origine . DKW- le treci cind vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Stai sa treaca zapada asta nemernica si vin la o cafea si un drive test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Hai salut! Cunoasteti un cafe racer cu motor in V pana in 2500euro la vanzare? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Pai si daca se poate si fara cadru backbone nu inteleg de ce fazerul nu poate fi cafe racer. Din nou, nu ma refeream la al meu, care dupa cum ai spus si tu (pe buna dreptate) a fost accidentat si reparat cat mai ieftin cu putinta. Oricum ai da-o, Fazerul e o motocicleta ciudatica. Cafe racer nu prea merge facut. Sau iese ceva interesant, dar cu multi bani bagati in el. Dar in schimb, se preteaza mai bine la streetfighter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Hai salut! Cunoasteti un cafe racer cu motor in V pana in 2500euro la vanzare? Multam Ia legatura cu @Zdriki, are o Honda VT500, pretabila pentru un cafe racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 Nu mai e, a plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Incerc eu acum ceva de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Pe scurt, Yamaha SR500 48T din '86, luata din Germania acum 10 ani si statuta in garaj. A intrat in lucru. Un link din Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/846zj2a7entzxk3/AADIsgDOsTb6llLRBSNfRjLCa?dl=0 Am mai avansat putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Ce urata este asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Am mai avansat putin Superbe jantele. Spitele sunt si ele acoperite?...sau sunt luate separat "la culoare"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Mai mult ca sigur au fost sablate si vopsite jantele de-a-ntregul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Da, sablate si apoi vopsite electrostatic, de-a intregul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 Da, sablate si apoi vopsite electrostatic, de-a intregul. Si...rezista spitele?.... Foarte misto, inca o data zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 8, 2017 Share Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Din ce am mai auzit, rotile nu au nevoie prea des de centrare, adica 10 ani nu cred ca ai treaba. Nici nu cred ca sare vopseaua, daca sunt centrate cu atentie Asta ca asta, dar stai sa vezi ce am facut la Ducati: Nu se vede, dar sunt spitate si facute tubeless Editat Aprilie 8, 2017 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 Cred ca e "silicon" pentru acvarii. Un prieten mi-a facut, Bogdan Harea, are si cont pe aici. In 2012 mi-a facut si tine perfect si in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 (editat) I-am schimbat stopul spate cu unul facut de mine: Evacuarea completa (dar o voi schimba si pe asta, caci am un Termignoni de vreo 3 ani si e mai frumoasa): I-am remapat harta cu una DPECU, unde amestecul e mai corect si-i da si 10hp in plus. Editat Aprilie 9, 2017 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 9, 2017 Share Postat Aprilie 9, 2017 Wow, ce motocicleta frumoasa ! Misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate