le_KiKi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 pentru un prieten...casco il costa 80 de euro la 2 luni...la tiriac....dar alte detalii nu stiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Pentru cei interesati sa-si asigure motorul, am reusit sa gasesc prin InkBroker asigurare CASCO la UNITA. Conditiile nu-s prea grozave:prima de asigurare la furt, avarii si vandalism e de aprox. 10%/an din valoarea asigurata, fransiza la avarie e de 196 Euro/avarie(cam mare!!), iar la furt total e de 10%. Vestea buna(pentru detinatorii de Suzuki):B&S Motors se inteleg bine cu Unita(pana la proba contrara). Bafta si asftalt uscat! Editat Mai 7, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) salutare am o mare PROBLEMA... Peste 2 luni o sa imi cumpar un gsx-r 1000 k8 (optiunea mea nu dati cu pietre) si vreau sa fie asigurata full CASCO. Ma puteti ajuta cu o lista de firme, va rog ! Nu as vrea sa ies cu ea pana nu ii fac casco, deci e urgenta rugamintea Editat Mai 9, 2008 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Prea multe firme de asigurari care sa incheie CASCO pentru motoare nu o sa gasesti, asa ca oferta pe piata este destul de limitata si putin tentanta, pentru tine, ca si asigurat! Cu alte cuvinte incearca sa te descurajeze, gasind tot felul de motive si apeland la prime de asigurare si fransize uriase!Dar chiar si in conditiile astea, eu zic ca merita sa cauti. Eu am incheiat ieri la UNITA o asigurare CASCO pentru motorul meu!Fata de ce am scris in postul anterior(bazat pe oferta lor!), s-au schimbat destule...in defavoarea mea! Mai multe detalii pentru cei interesati: 1.valoarea asigurata scade astfel: cu 5% pentru motoare mai vechi de 6 luni, cu 15% pentru motoare cu vechimea intre 1 si 2 ani(aici mi-au incadrat motorul, desi nu are inca un an), cu 25% pentru motoare cu vechimea intre 2 si 3 ani, cu 35% pentru motoare cu vechimea intre 3 si 4 ani, samd...scade atat de mult dupa 5 ani valoarea asigurata(cu 46%!), incat nu se mai merita s-o asiguri:platesti o gramada de bani pentru nimic... 2.prima de asigurare la furt, avarii si vandalism este in jur de 11% din valoarea asigurata, pe an bineinteles! 3.fransize:furt total 15%, daune partiale si furt partial 2%, daune totale 0%.La fiecare eveniment exista o fransiza de 100 Euro la care se adauga procentele mentionate anterior. Cam asta ar fi in linii mari treaba cu CASCO la UNITA.De altii nu m-am lipit, fie ca nu te accepta decat cu toata flota din parcarea blocului(cum ar fi Allianz), fie ca te obliga sa-ti asiguri si casa (BCR ASIGURARI), samd. Daca gasiti oferte mai bune la alti asiguratori, dati de veste! Bafta! Editat Mai 9, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 eu am casco.....la ASITO KAPITAL.....full casco,platesc 1000 de euro pe an.....alte detalii mai vrei?uau.. de banii astia faceai o rata la flanco pe patru ani si iti mai luai o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Pe mine ma intereseaza o asigurare casco, in caz de furt, fara fransiza. Exista asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 mda... si-l mai tineti si la importante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Potzi face casco cu plata primei de asigurare in 4 transhe dupa care in momentul in care nu plateshti o prima de asigurare politza se anuleaza. Plateshti, trece sezonul, nu mai plateshti shi la anul faci din nou ( dar la alta firma de asigurari) si dupa ai facut caza asta la toate firmele care fac casco cf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 salutare am o mare PROBLEMA... Peste 2 luni o sa imi cumpar un gsx-r 1000 k8 (optiunea mea nu dati cu pietre) si vreau sa fie asigurata full CASCO. Ma puteti ajuta cu o lista de firme, va rog ! Nu as vrea sa ies cu ea pana nu ii fac casco, deci e urgenta rugamintea www.fata-asigurari.ro face parte din grupul generali. NU este Generali Romania dar face parte din grup. tel:021-2300041 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 A mai facut cineva Casco de curand la Unita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 fata si carpatica asig sunt singurele pe piata cu casco fara fransiza, carpatica are doar la motoare fransiza de 20% din dauna in caz de accident. Unita nu-mi place, as incerca Omniasig sau Allianz. are cineva acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 fata si carpatica asig sunt singurele pe piata cu casco fara fransiza, carpatica are doar la motoare fransiza de 20% din dauna in caz de accident.Unita nu-mi place, as incerca Omniasig sau Allianz. are cineva acolo? te inseli in privinta fransizei la FATA asigurari e 20% in caz de totala(furt) si 3% avarie partiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Fransize in momentul de fatza la Alliantz: 30 % furt total/ dauna totala, 4% furt partial/ dauna partiala UNITA SA Fransize: 15 % furt total; 0% dauna totala; 2% furt partial; 0% dauna partiala Nota: plata se poate face integral cu reducere 10%, semestrial sau trimestrial ASIBAN SA: Fransize: 20 % furt total/ dauna totala; 5% furt partial/ dauna partiala Nota: plata se poate face integral cu reducere 5%, semestrial sau trimestrial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 probleme nenumarate cu omniasig, nu recomand, sunt javre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 probleme nenumarate cu omniasig, nu recomand, sunt javre enumera-le!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Luni vreau sa merg sa-mi fac casco la motor, ce firma mi-ati recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu mi-am facut CASCO la unita . prima de asigurare e de 12% din valoarea motorului , fransiza de 15% pentru furt total si ei mi-au spus ca 140 euro fransiza pentru orice dauna , dar pe contract este trecuta doar 15% pentru furt , iar pentru daune totale si partiale nu au trecut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChipTavi Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Am o intrebare ce poate suna stupid,dar CASCO asigura reparatia motocicletei cand aceasta cedeaza cu de la sine putere ? (uzura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 io am renuntat la gixxie de 1000 am ales 600 si o sa merg sa intreb saptamana viitoare cam cum sta treaba pe la fiecare o sa va postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am o intrebare ce poate suna stupid,dar CASCO asigura reparatia motocicletei cand aceasta cedeaza cu de la sine putere ? (uzura) daca o dai in stalp da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Scuze daca suna stupid intrebarea insa nu am avut tangente cu asigurarile pana acum. Exista o firma unde pot face Casco iar agentul sa se deplasese la locatia unde este motoreta?!? Editat Iulie 7, 2008 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Scuze daca suna stupid intrebarea insa nu am avut tangente cu asigurarile pana acum. Exista o firma unde pot face Casco iar agentul sa se deplasese la locatia unde este motoreta?!? ma pregatesc sa fac si eu casco. din cate stie eu exista. dai pe google la search RCA IEFTIN si intra pe site ul rca ieftin.ro si dai la casco, ai acolo cerintele dai mail si astepti oferta lor. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Merci! Scriu acum mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Exista o firma unde pot face Casco iar agentul sa se deplasese la locatia unde este motoreta?!? Vezi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 La Omniasig am fost eu sa-mi fac casco , in primavara , si nici nu a discutat cu mine : "NU FACEM CASCO LA MOTO" . Am incercat sa-i spun ca la ei am asigurat totul...adica casa , masina si viata, dar degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate