Nk155 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Propun o petiție să scoată șinele de tramvai. Și-așa nu-și ia lumea bilet. te-ai gandit vreodata sa iti pui stunt bars pt carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 prezonul rupt chiar inauntru se scoate usor cu sudura,pui o piulita mai mare deasupra si incarci pana in piulita sau chiar peste,sa vezi ce frumos iese.. iar la capacul ala... poate l-ai ovalizat,nu l-ai strans in cruce,iar in cazul asta poti sa pui cate garnituri vrei si tot o sa curga,daca strangi prea tare o sa rupi din nou prezonul sau o sa freci filetul. alt capac sau asta ce-l ai il iei la smirghel intins pe o bucata de gresie sau geam sa-i refaci planeitatea [trebuie neaparat sa fie perfect plan] si in max 10 min l-ai rezolvat,numai ca nu o sa mai poti pune acea garnitura de guma,ci trebuie sa-ti confectionezi una de clingherit,merge si de dosar. vezi sa nu pui silcon din abundenta ... iti va infunda orificii din circuitul de ungere si vei pune mobra cu botul pe labe prematur. bafta si s'auzim de bine! prezonul a iesit la patent si fara piulite,mai greu,dar a iesit. capacul nu are nimic ,nu e ovalizat,garnitura era cam tocita, i-am pus una noua si nu mai curge ulei. cum sa il strang in cruce? pentru asta nu e nevoie sa aiba 4 prinderi? am mers cu ea aseara si nu parea sa piarda ulei deloc, o sa ma duc acum sa o verific,nu cumva sa isi fi marcat teritoriul peste noapte... multumesc de sfaturi si...ma bucur ca nu sunt singura care a patit asa, chiar ma gandeam k numai mie mi se poate intampla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Oglinda de SV are aceeași prindere doar că e puțin mai înaltă. Am avut eu, că ăia de la Motor Team nu aveau pe stoc decât de SV. Nu m-a deranjat doar că nu mai arată perfect. Mai ai parbrizul ăla negru, Puig?!? il mai am dar nu mai e de dat. o sa il folosesc la propriul meu gs sper saptamana ce urmeaza o sa finalizez lucrarile oglinda cred ca e originala de gesy.adica a fost pe gs pana sa rupt aia de stanga Editat August 7, 2009 de pogor[frate] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Deci vezi ce faci cu oglinda aia. Dacă o vrea mândra bine, dacă nu trimite-mi-o mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Se pare ca numai eu am probleme cu partea de ambreaj(cablu si maneta+prindere ) daaaaaar....mi-au venit pieseleeeeeee!!! Si azi m-am dat cu ea de m-am saturat!ce senzatie misto ai cand pui mana pe o maneta nou-noutza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 apropo, am o oglinda originala pe dreapta de gs500 '94 (d-aia patrata), cred ca e si putin zgariata. Aia din stanga mi-a fost furata de pe motoreta. Am mai schimbat intre timp niste seturi de oglinzi ieftine, dar mi-a ramas asta pe dreapta. O dau pe un suc, salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_act Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Am spart parbrizul si parca nu mi-as lua unul nou, presimt ca iar atentez la integritatea lui. Stie cineva de unul second? Multam anticipat! Editat August 9, 2009 de alina_act Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Am spart parbrizul si parca nu mi-as lua unul nou, presimt ca iar atentez la integritatea lui. Stie cineva de unul second? Multam anticipat! Daca vrei sa cumperi parbriz de E poti lua de pe louis cu 15euroi+transportul care e vre 6...daca e ptr. F ,nu ma intreba Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Buna, am dat de probleme.... mi-am dus GS-ul la service, ca mi se parea ca nu e ok ceva la cutie... baietii mi-au desfacut motorul si m-au anuntat ca am o problema si cu magnetou...adica placutele de magnet din el sunt sparte, rupte, macinate si in asa fel nu se poate monta la loc, eu nu inteleg de cum se poate daca totul functiona bine. Nu ar fi trebuit sa se manifeste aceasta problema in comportamentul motorului? Care sunt solutiile in afara de a cumpara unul nou? Chiar si unul nou sau SH de unde se poate cumpara? Aproximativ la ce pret? Multumesc si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 buna, ma interseaza daca stiti ce modele de esapament se poate pune pe gs500e? eventual niste poze sau video cu sunet.chiar si linkuri din ungaria,poate,sunt mai aproape. merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Daca vrea cineva galerii pt a nu strica toba originala ,dati un semn pe pm ca am eu .(la pret ne intelegem). Galeriile sunt in stare buna ,nu sunt mancate de rugina. Editat August 13, 2009 de pantera002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Cumpar motor complet, cu acte si in stare buna de functionare pentru Suzuki GS 500 /index.php?showtopic=410473 Mesaj completat edit: Nu mai este nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 vand placute frana fata noi Lucas/TRW de GS500 modelul 97-01. leam cumparat din greseala. pret 50 lei (se potrivesc pe mai multe modele de Suzuki si Kawasaki, dar le scriu daca sunt doritori) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Dezmembrez Gs 500 E. Haide neamule, cat e intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mystik4l Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Dezmembrez Gs 500 E. Haide neamule, cat e intreg ma intereseaza capacul din dreapta de la electromotor (mi`au daramat`o pushtanii in parcare si s`a crapat ) ashtept pretzul mersi anticipat` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Ma intereseaza si pe mine un motor de gs 500 ! Are cineva idee cam ce ani se potrivesc daca motoreta mea este din 2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Mai de graba intereseaza-te de partea legislativa daca schimbi motorul. Am inteles ca ai nevoie de act de VC, iar montarea sa fie facuta de un service autorizat. Daca vrei sa schimbi motoru', cred ca tot ce trebuie e sa fie tot de gs500. Nu s-au facut modificari ale cadrului in toata productia modelului, deci nu exista nici alte prinderi pentru motor din alt an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Am posibilitatea sa iau 2 cuti GIVI (side/top case) ... d-astea noi noute FOARTE IEFTINE ... numai ca n-am ce face cu 2 pt ca vreau doar top case ... asa ca daca sunt doritori sa ne luam impreuna 2 top case-uri sa-mi ziceti saptamana asta sa le iau de la tip ... altfel le scoate la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Salut! ce telescop spate ati folosit pe GS ? in afara de cel de pe Banditul de 600.. eu am avut unul dar si-a dat duhul la greutatea pe care am avut-o la ultima plimbarica prin tara ( de bagaj mult + pasagera) si acum dau cu galeria in asfalt ...sau daca stiti de unde as putea procura unul de B1200 (macar sa incerc) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Salut!ce telescop spate ati folosit pe GS ? in afara de cel de pe Banditul de 600.. eu am avut unul dar si-a dat duhul la greutatea pe care am avut-o la ultima plimbarica prin tara ( de bagaj mult + pasagera) si acum dau cu galeria in asfalt ...sau daca stiti de unde as putea procura unul de B1200 (macar sa incerc) Asfalt uscat! Baga de SV650 si se ridica, plus se intareste. Nu faci nimic cu altceva, doar de katana 750 poate dar nu e la fel de lung. Ca o idee, sa le vezi in poze http://pantablo500.tripod.com/id12.html Asta e cu cel de SV, care se poate instala direct la tine, fara alte gauri, fiind deja joasa suspensia http://pantablo500.tripod.com/id39.html Editat August 18, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) inca o tentativa sa vand gs-ul!!! deci GS 500 1299E http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--suzuki-gs 500-din-1994-226357.html://http://www.bikeshop.ro/motociclete/...994-226357.html Editat August 19, 2009 de FilthyAnimal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redbeben Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 salutare, momentan sunt un mandru posesor de MZ etz....care nu merge de ceva vreme si sta legat de un nuc : in acest moment ma bate gandul sa achizitionez un GS 500 E carenat din 91.are semnalizarile schimbare si o toba dopinger. am dat o tura cu ea si raspunde bine la comenzi mai putin frana...mi se pare un pic cam prea moale pe fata.adica daca apas doar cu 2 degete pe ea degeaba apas ca pt o oprire mai brusca trebuie apasata cu toata mana.aia pe spate e ok. sa fie de la placute? sau numai din reglajul manetei? a mai avut careva problema asta ca vad aici pe forum ca toti sunteti multumiti de frana fata la gs. salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 /index.php?...412557&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 dupa cautari de 2 zile am declarat pierduta singura cheie de la GS-ul din dotare ... acuma cum naiba fac ? am incercat sa dau butucul jos (dupa ce am download-at manualul Hynes) insa fara succes ... si parca sa stau sa ma uit lung la ea, nu-mi vine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Am eu amortizor spate in stare buna daca aveti nevoie. Am si contact in stare buna .Sunt de la gs -ul dezmembrat ,an 1997. mihai_2b3 stie despre ce este vorba. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate