DHL Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Care ati luat in ultimul timp cauciucuri de GS. De unde, de care? Caut un Bridgestone 130/70 - 17M C62H, sa fie si in stoc. Rotile de GS au camera sau e cauciuc din ala tubeless sau cum sunt? Eu mi-am luat pentru spate CONTINENTALul asta http://www.depozituldeanvelope.ro/product_...b4893194978f87c Il au pe stoc, dar pretul real nu e cel de pe site, ci 262 RONi Poti sa-l comanzi si apoi il ridici din Calea Floreasca, dupa ce ti l-au adus din depozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Continental pot lua direct de la importator sau de la orice magazin mare din Bucuresti ce are contract cu ei, la acelasi pret http://pam.ro/parteneri.html Editat Mai 22, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vanatorul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Salut Cumpar urgent urmatoarele piese pentru Suzuki GS 500 an 2004. -far complet -ghidon -kilometraj+capac prindere -oglinda stanga -codita stanga spate -capac alternator stanga Multumesc 0726257655 alexandru_ko@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Salut, Mica prolema: cateodata cand pun frana fata mai brusc se aude un poc. Mentionez ce suspensia fata si spate e slabita la maxim, iar placutele pe fata sunt destul de duse (adica trebuie sa le schimb neaparat). Nu pierd ulei pe la semeringuri. Si am mai incercat ceva, m-am dat jos de pe ea, am impins-o in fata si am pus frana fata brusc. Si s-a auzit acel poc. Apoi am impins iar in fata si am pus frana brusca si nu s-a mai auzit acel poc. Dupa care am tras de moto in spate, iar frana brusca si iar poc. Si iar in spate si frana si nu a mai pacanit. Poate sa joace vreo placuta de frana in lacas?? Sau de la ce sa pocneasca asa? Merci. Stai linistit!Si a mea face la fel(motor nou, iar placutele au 1500 Km, deci sunt ca noi, nu din cauza uzurii lor apare acel zgomot, insa devine mai puternic odata cu cresterea uzurii lor)!E normal sa faca asa!Si la masini se intampla acelasi fenomen in aceleasi conditii! Daca face la prima frana cand deplasezi motorul in directie opusa, nu-i bai!Spre exemplu:mergi cu motorul, franezi, opresti, te dai jos, si il conduci in spate si franezi cu fata.Face POC!Daca continui miscarea inapoi si franezi din nou cu fata nu mai face POC!Daca incepi s-o deplasezi in fata si franezi cu fata, face POC!Pe urma, daca continui deplasarea in fata si franezi nu mai se aude nimic.E OK!Zgomotul provine de la placute de franare care au un oarecare joc in etrier si la schimbarea sensului de rotatie al rotii, in timpul primei franari, isi schimba pozitia in etrier si se produce acel sunet, la urmatoarele franari in acelasi sens de rotatie, fiind deja pe "pozitie", nu mai produc acel zgomot. Important este ca la franarile care urmeaza primeia dupa ce ai schimbat sensul de roatatie al rotii sa nu mai auzi acel zgomot.Daca el persista, atunci trebuie verificate placutele de frana(sa nu fie sparte/crapate) si sistemul de fixare al placutelor in etrier. Bafta si cat mai putine probleme(cele mai grave ca asta sa fie)! SalutCumpar urgent urmatoarele piese pentru Suzuki GS 500 an 2004. -far complet -ghidon -kilometraj+capac prindere -oglinda stanga -codita stanga spate -capac alternator stanga Multumesc 0726257655 alexandru_ko@yahoo.com Bafta cu reparatia!Sa-ti iasa bine! Poate ne vedem dupa ce e gata....vecine! ....Rotile de GS au camera sau e cauciuc din ala tubeless sau cum sunt? Ale mele sunt tubeless(GS din 2007) si am Bridgestone Battlax pe ambele(nu-s grozave pe strazi inundate intentionat cu cisterna toata noaptea ) Editat Mai 22, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 eu am avut mitas l-am luat de la chemtrans.Pretul era supr k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 eu am avut mitas l-am luat de la chemtrans.Pretul era supr k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 subscriu si eu. mitas luat de la kemtraders. Cauciuc spate 130/70/17 200 Ron cu tot cu transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Stie careva specificatiile pentru placutele de frana fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Linksuletu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 salutare am o problema dupa ce merg mai mult .. 1 ora ... 2 .. o cam ia razna motoru .. se tureaza foarte tare daca sunt pe loc si trag ambreaajul incepe si accelereaza singurica de nebuna a mai patit careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 vreau sa schimb cauciucurile cu ceva sport, si as upgrada si ca dimensiune de la 130 la 150.vreau o parere de la cei care au facut aceasta modificare,cum se simte pe curbe,la viteza,daca atinge,etc.de asemenea as vrea si o recomandare asupra modelului.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 salutare am o problema dupa ce merg mai mult .. 1 ora ... 2 .. o cam ia razna motoru .. se tureaza foarte tare daca sunt pe loc si trag ambreaajul incepe si accelereaza singurica de nebuna a mai patit careva ? incearca sa dai relantiul mai mic, si mie imi facea tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 cine are la gs 500 f modelul nou, numar ERR??? si este incepator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Stie careva specificatiile pentru placutele de frana fata? chiar nu si-a schimbat nimeni placutele de frana fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Little Brother Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 chiar nu si-a schimbat nimeni placutele de frana fata? Deocamdata atat am gasit despre frana. Mai caut prin manuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 chiar nu si-a schimbat nimeni placutele de frana fata? Nu stiu ce intelegi tu prin specificatii, dar poftim mai jos SUZUKI - Street & Dual Purpose GS E cc 500 Year 1989 - 1994 Fata Dimension: 93,5 x 35,5 x 8,8 141,0 x 42,0 x 8,3 Spate Dimension: 52,6 x 52,9 x 9,0 SUZUKI - Street & Dual Purpose GS E cc 500 Year 1995 - 2003 Fata Dimension: 109,6 x 44,4 x 8,5 133,8 x 37,2 x 8,5 Spate Dimension: 52,6 x 52,9 x 9,0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 eu am pirelli sport demon de la romipret foarte bun si livrare rapida ce sa mai zic,toata ziua sunt cu scaritele pe asfalt,au aderenta foarte buna asta am si eu momentan. pe fata e super ok, dar spatele e f usor de pierdut, imi fuge la orice franare mai brusca, demaraj, de umed nu mai vorbesc...ce dimens pot baga max? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Poti sa-ti iei cauciucuri mitas de la chemtrans.Sunt ieftine si bune:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 cine are la gs 500 f modelul nou, numar ERR??? si este incepator? ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...adik...eu! Tu erai aseara la academie la trecerea de pietoni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Nu stiu ce intelegi tu prin specificatii, dar poftim mai josSUZUKI - Street & Dual Purpose GS E cc 500 Year 1989 - 1994 Fata Dimension: 93,5 x 35,5 x 8,8 141,0 x 42,0 x 8,3 Spate Dimension: 52,6 x 52,9 x 9,0 SUZUKI - Street & Dual Purpose GS E cc 500 Year 1995 - 2003 Fata Dimension: 109,6 x 44,4 x 8,5 133,8 x 37,2 x 8,5 Spate Dimension: 52,6 x 52,9 x 9,0 mersi de informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 salutare. Aveti vreunul gsul de vanzare?Dupa 2005. p.s: e ptr muierea me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 eu am ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...adik...eu! Tu erai aseara la academie la trecerea de pietoni? da, eu eram ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) salutare.Aveti vreunul gsul de vanzare?Dupa 2005. p.s: e ptr muierea me Poate la anu' il dau....pana atunci, e inca bun de calarit!Si oricum, din pacate, acum, nu am ce sa iau in loc(modele putine la preturi mari). Oricum, felicitari, te-ai orientat bine.E exact ce trebuie unui incepator(am vazut multe muieri pe GS si se tineau destul de bine). Din pacate am inteles ca nu se mai importa....din cauza ca sunt Euro2 si nu se mai inmatriculeaza de noi!Niste cretini! ...da, eu eram ala Nice 2 meet u! Editat Mai 25, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Cat costa un F nou, luat de la reprezentanta sau de oriunde din alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Cat costa un F nou, luat de la reprezentanta sau de oriunde din alta parte? Nou nu mai aduce nimeni azi!Am zis mai sus de ce! Spre exemplu in SUA este 5200 $ Eu l-am luat acum un an cu 5300 Euro de la reprezentanta. Iata inca un exemplu de discriminare a romanilor(acelasi produs la alt pret, mult mai mare decat la "civilizati"). Editat Mai 25, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Little Brother Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Nou nu mai aduce nimeni azi!Am zis mai sus de ce! Spre exemplu in SUA este 5200 $ Eu l-am luat acum un an cu 5300 Euro de la reprezentanta. Iata inca un exemplu de discriminare a romanilor(acelasi produs la alt pret, mult mai mare decat la "civilizati"). Nu stiu ce sa zic de adus dar, in Brasov la un magazin sepcializat chiar au oferta de pret pt un GS500: pret cu TVA 4.780 € iar pt un GS500F: pret cu TVA 5.574 € ambele din 2007. Daca oamenii vand banuiesc ca nu sunt probleme cu inmatricularea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate