andu_wasup Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 poti cauta pe google : gs 500 rattle, gs 500 tapping sound, gs 500 knocking sound... http://www.gs500e.co.uk/forums/archive/ind...5.html-discutie despre asta si despre alte sunete ce apar la turatii ridicate. Mai poti cauta pe gstwin.com forum dedicat gs 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 poti cauta pe google : gs 500 rattle, gs 500 tapping sound, gs 500 knocking sound...http://www.gs500e.co.uk/forums/archive/ind...5.html-discutie despre asta si despre alte sunete ce apar la turatii ridicate. Mai poti cauta pe gstwin.com forum dedicat gs 500. Eu am avut acel zgomot. L-am rezolvat schimband chiulasa( cu tot cu axele cu came). M-a mancat in cot sa duc chiulasa la curatzat cu toate ca nu era nevoie, si nu am tinut cont locul de unde am scos tachetii (tachetii sunt niste piese cilindrice pe care se aseaza pastilele). Am tot schimbat pastile si am reglat jocul la pastile de faceam cu ochii inchisi figura. Sunetul a disparut odata cu schimbarea chiulasei. Am optat pentru varianta asta deoarece aveam o chiulasa de rezerva. Sunetul era unul metalic , si se auzea in chiulasa doar cand era motorul cald , si nu tot timpul ... doar uneori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Salut..am vazut ca este comunitatea posesorilor de gs si as vrea sa cumpar si eu unul. Pot oferi circa 6500ron si mi-as dori ,normal, unu cat mai bun si mai nou:D(pe cat posibil). ASTEPT OFERTE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Salut..am vazut ca este comunitatea posesorilor de gs si as vrea sa cumpar si eu unul. Pot oferi circa 6500ron si mi-as dori ,normal, unu cat mai bun si mai nou:D(pe cat posibil).ASTEPT OFERTE!!! S-a notat!Nu e nevoie sa postezi de 2,3, 'nspe ori pe zi la diferenta de 5 posturi ca nu e bikeshop.ro aici. LE: se pare ca mai vechi e mai bun,citeste posturile anterioare. Editat Martie 9, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Salut..am vazut ca este comunitatea posesorilor de gs si as vrea sa cumpar si eu unul. Pot oferi circa 6500ron si mi-as dori ,normal, unu cat mai bun si mai nou:D(pe cat posibil).ASTEPT OFERTE!!! Daca tot ai banii astia poti sa cumperi o honda cbr f2 (e adevarat ca nu o sa fie prea noua dar oricum sunt rezistente) desi pare mai sportiva stai mai bine pe ea . Consumul e un pic mai mare dar nu te bate vantul pe ea iar la putere nu se pot compara . Mai ales cu criza asta poti sa negociezi un pic mai mult . Editat Martie 9, 2009 de dragos11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Pai omu' vrea GS.Degeaba ne apucam sa-i enumeram ce modele poate sa-si ia de banii aia. El vrea gs. Editat Martie 9, 2009 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Pai omu' vrea GS.Degeaba ne apucam sa-i enumeram ce modele poate sa-si ia de banii aia. El vrea gs. Nasol sa ai bani si sa nu stii ce sa faci cu ei . De exemplu eu am luat Gs doar din motive financiare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nasol sa ai bani si sa nu stii ce sa faci cu ei . De exemplu eu am luat Gs doar din motive financiare . zi merci ca nu esti obligat sa-l vinzi....din aceleasi motive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 aveti idee daca pot indrepta jeanta d epe spate? am luat un gropan si s'a indoit putin.... si-mi pierde aer:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) @john... se poate indrepta sigur, daca e putin merge indreptata mecanic la rece, daca e mai mult.. la cald. Din pacate, posibil sa fie nevoie sa retusezi cu vopsea la interior/exterior zona respectiva. Poate cunoaste cineva ceva mecanici prin bucuresti, ca eu nu am nici o idee in afara de CT Editat Martie 10, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Probabil cel mai frumos GS500e din RO Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 @john... se poate indrepta sigur, daca e putin merge indreptata mecanic la rece, daca e mai mult.. la cald. Din pacate, posibil sa fie nevoie sa retusezi cu vopsea la interior/exterior zona respectiva. Poate cunoaste cineva ceva mecanici prin bucuresti, ca eu nu am nici o idee in afara de CT ms mult. mecanic cunosc, momentan este plecat din tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konievic Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Probabil cel mai frumos GS500e din RO Enjoy A meu ii mai frumos ..... Editat Martie 10, 2009 de konievic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ba al meu e cel mai frumos! Nu de alta dar e al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Probabil cel mai frumos GS500e din RO Enjoy Este impunatoare, parerea mea.. ma tot uit la farul acela, dar nu prea recunosc de la ce este exact.. si parca nu prea respecta liniile motocicletei. Oricum, spor la kilometrii, ca incepe sa vina caldura ms mult. mecanic cunosc, momentan este plecat din tara. pentru putin. pentru moment, cred ca se poate pune putina solutie de la un kit de pana in locul respectiv (cu roata desumflata) si mai tine o scurta perioada. doar o idee. Noroc si asfalt uscat A meu ii mai frumos ..... Este foarte frumos coloritul si ingrijit, la fel ca toata motocicleta de fapt. Drum bun in noul sezon! @andu_wasup.. am vazut dupa moto-ul . Frumoasa ca toate celelalte si pentru ca e a ta, face toti banii . Noroc si drum uscat si la tine! Editat Martie 10, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Este impunatoare, parerea mea.. ma tot uit la farul acela, dar nu prea recunosc de la ce este exact.. si parca nu prea respecta liniile motocicletei. Oricum, spor la kilometrii, ca incepe sa vina caldura pentru putin. pentru moment, cred ca se poate pune putina solutie de la un kit de pana in locul respectiv (cu roata desumflata) si mai tine o scurta perioada. doar o idee. Noroc si asfalt uscat Este foarte frumos coloritul si ingrijit, la fel ca toata motocicleta de fapt. Drum bun in noul sezon! @andu_wasup.. am vazut dupa moto-ul . Frumoasa ca toate celelalte si pentru ca e a ta, face toti banii . Noroc si drum uscat si la tine! farul este universal, l-am cumparat de pe e-bay. Nu pot spune decat ca se potriveste mai bine ca multe alte faruri prin faptul ca are niste proportii corespunzatoare, liniile sunt discutabile, iar de luminat....nu pot spune decat ca e laser combinatia lupa cu xenon . Km o sa fac dar cu alta, deocamdata este in proces de schimbat, sa vedem ce urmas va avea... Salutare si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 [quote name='banicaiulian' date='Mar 10 2009, 12:17 PM' post='1750294' @andu_wasup.. am vazut dupa moto-ul . Frumoasa ca toate celelalte si pentru ca e a ta, face toti banii . Noroc si drum uscat si la tine! Ms. iulian Sa aveti grija de ele si sa va poarte unde aveti nevoie! PS:mai bagati poze mai flacai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 nu e vorba ca am banii si nu stiu ce sa fac cu ei....ci faptul ca sunt incepator si mu as vrea sa trec direct pe o honda cbr 600 si sa raman fara cap intr-o luna...mai bine un gs sau una de 400-500...sa pot sa ajung sa conduc un cbr fara probleme in 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) nu e vorba ca am banii si nu stiu ce sa fac cu ei....ci faptul ca sunt incepator si mu as vrea sa trec direct pe o honda cbr 600 si sa raman fara cap intr-o luna...mai bine un gs sau una de 400-500...sa pot sa ajung sa conduc un cbr fara probleme in 2 ani Un mod sanatos de gandire... Editat Martie 10, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si eu repede cu suzana mea Sper ca va plac si cele carenate, nu doar naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 poze cu a mea voi posta cand ajung acasa. (adica diseara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si de la mine doua pozici.. ca sa nu fiu doar cu scrisu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Si de la mine doua pozici.. ca sa nu fiu doar cu scrisu' Da' ai aranjat-o bine cu frana dubla pe fata si aerisirile alea de pe rezervor care arata demential.Cum se manifesta oglinzile pe care le ai tu la viteza?optc da bine cu oglinzile alea. Bafta! Editat Martie 10, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Si de la mine cateva poze: P.S.: Ba a mea e cea mai frumoasa P.S.2: Sper sa le putem compara si live cat de curand la o intrunire de gs-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Da' ai aranjat-o bine cu frana dubla pe fata si aerisirile alea de pe rezervor care arata demential.Cum se manifesta oglinzile pe care le ai tu la viteza?optc da bine cu oglinzile alea.Bafta! look-ul e cam singurul avantaj al oglinzilor. sunt in curs de schimbare deoarece pentru a vedea ceva util in ele, trebuie sa ma subtiez din coate. nu a fost cea mai buna alegere la momentul acela se pare.. dar erau mai bune ca singura oglinda ce exista pe motorisca la achizitie (doar pe stanga). dupa ceva finisaje si o revopsire, cred ca o pot face sa straluceasca nitel @mdvd .. thumbs up! .. foarte frumos arata Editat Martie 10, 2009 de banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate