moldov3anu Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Are cineva motor de Gs dupa 2000 de vanzare? Salut! Am un GS500 an 2005 , carte service germania, ultima revizie la 3000 km, inmatriculat, albastru, necazut, ulei+filtru noi, baterie schimbata de 2 saptamani. Are in jur de 5000 km anul trecut in iulie mi-au furat bordul si nu pot spune exact km (singurul defect). Pretul este 2500 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Salut! Am un GS500 an 2005 , carte service germania, ultima revizie la 3000 km, inmatriculat, albastru, necazut, ulei+filtru noi, baterie schimbata de 2 saptamani. Are in jur de 5000 km anul trecut in iulie mi-au furat bordul si nu pot spune exact km (singurul defect). Pretul este 2500 E Cred ca baiatul vrea doar motorul de pe gs ,daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salut baieti. Quick question: ce consum aveti in oras ? Cat va tine un plin, si asta in ce ritm de condus ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Pentru cine vrea sa schimbe pastilele de la supape am 3 pastile una de 2,65 mm si doua de 2,75 mm . Le am schimbat la motocicleta mea . Chiar daca au fost folosite au aceeasi dimensiune cat scrie pe ele pentru ca se uzeaza axa cu came nu pastila . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Pentru cine vrea sa schimbe pastilele de la supape am 3 pastile una de 2,65 mm si doua de 2,75 mm . Le am schimbat la motocicleta mea . Chiar daca au fost folosite au aceeasi dimensiune cat scrie pe ele pentru ca se uzeaza axa cu came nu pastila . Rectific am 4 pastile una 2,65 mm doua de 2,75 mm si una de 2,85 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai G Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salut! Sunt si eu posesor nou cat de cat de gs500 (din martie).Pana acumn-am avut probleme cu el, decat semeringurile de la furca au trebuit schimbate, in rest totul e ok.Sunt foarte multumit de el, dar as vrea un singur lucru, un parbriz ceva mai retro, in stilul celor din anii '80, cum erau cele de pe GS1000.Help, anybody?O dezmembrare, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 cumpar capac motor partea dreapta, heeelp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Vand sa pentru GS 500 modificata. Pretul este de 50 RON. URGENT mail flory_k@yahoo.com tot aici se vinde si Camera video pentru moto ultimul pret 450 ron. (nou nouta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Vand sa pentru GS 500 modificata. Pretul este de 50 RON. URGENT mail flory_k@yahoo.com tot aici se vinde si Camera video pentru moto ultimul pret 450 ron. (nou nouta) pot sa vad poze ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldov3anu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salut! Am un GS500 an 2005 , carte service germania, ultima revizie la 3000 km, inmatriculat, albastru, necazut, ulei+filtru noi, baterie schimbata de 2 saptamani. Are in jur de 5000 km anul trecut in iulie mi-au furat bordul angryfire.gif si nu pot spune exact km (singurul defect). Pretul este 2500 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Asta e ''Grupul posesorilor de suzuki gs 500...se ajuta reciproc'' sau bursa?Eventual fa un topic separat la vanzari si pune aici un link sau baga-ti in semnatura. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Asta e ''Grupul posesorilor de suzuki gs 500...se ajuta reciproc'' sau bursa?Eventual fa un topic separat la vanzari si pune aici un link sau baga-ti in semnatura.Bafta! nu fi rau cu omu...ca e de-al nostru si el, ''Grupul posesorilor de suzuki gs 500...se ajuta reciproc'' ...poate-l AJUTAM si noi sa-si vanda motorul... no offence...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 nu fi rau cu omu...ca e de-al nostru si el, ''Grupul posesorilor de suzuki gs 500...se ajuta reciproc'' ...poate-l AJUTAM si noi sa-si vanda motorul... no offence...numai bine am bagat la cap de pe pagina precedenta nu e nevoie sa posteze anuntul pe fiecare pagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) O intrebare, poate a mai "studiat" careva dintre voi problema in cauza! M-ar interesa sa montez la mobra un indicator de treapta de viteza(gearbox indicator).Stie careva daca exista ceva de genul asta compatibil pentru GS?De unde as putea cumpara? Am gasit cate ceva pe net la Acumen sau GIpro.Dar nu sunt convins ca vor si functiona... Editat Iunie 12, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldov3anu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 nu fi rau cu omu...ca e de-al nostru si el, ''Grupul posesorilor de suzuki gs 500...se ajuta reciproc'' ...poate-l AJUTAM si noi sa-si vanda motorul... no offence...numai bine Ideea e ca vreau sa-l dau cuiva care are grija de el si ma gandeam ca aici e cel mai bine sa scriu, are ceva special GS-ul in general, care te face sa te atasezi de el... Sau gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Ideea e ca vreau sa-l dau cuiva care are grija de el si ma gandeam ca aici e cel mai bine sa scriu, are ceva special GS-ul in general, care te face sa te atasezi de el... Sau gresesc? ai perfecta dreptate, eu nu vad ce ai facut asa rau ca ti-ai scris de 2 ori anuntul aici..in fine... success cu vanzarea, sper sa gasesti un proprietar bun si numai bine... O intrebare, poate a mai "studiat" careva dintre voi problema in cauza! M-ar interesa sa montez la mobra un indicator de treapta de viteza(gearbox indicator).Stie careva daca exista ceva de genul asta compatibil pentru GS?De unde as putea cumpara? Am gasit cate ceva pe net la Acumen sau GIpro.Dar nu sunt convins ca vor si functiona... ce idee buna, oare unde ai putea lega asa cv la cutie, ar fi o chestie faina... daca reusesti cv anunta-ma si pe mine... sucess, spor la treaba Editat Iunie 12, 2009 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 ma poate imprumuta cineva cu un suport topcase pentru maxim o luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) O intrebare, poate a mai "studiat" careva dintre voi problema in cauza! M-ar interesa sa montez la mobra un indicator de treapta de viteza(gearbox indicator).Stie careva daca exista ceva de genul asta compatibil pentru GS?De unde as putea cumpara? Am gasit cate ceva pe net la Acumen sau GIpro.Dar nu sunt convins ca vor si functiona... Vezi ca aduce un tip aici. Este coleg de serviciu cu mine, si e de incredere baiatul. El face comenzi la www.gpt.it. Discutasem mai demult cu el despre un indicator de treapta si zicea ca poate sa-mi aduca pe la 90 euro (dar parca avea ceva si la 70). Eu am renuntat la idee pt ca m-am obisnuit cu motorul intre timp . Acum imi cam dau seama dupa turatie in ce viteza sunt (mai calculez si gresit, dar mai rar). In plus, preturile la draciile astea, sunt cam piperate pentru ceea ce fac. Eu cochetez acum cu ideea sa imi iau un display digital Vapor Trailtech . Editat Iunie 12, 2009 de arrakis2oo6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Merci fain pentru pont, coane Arrakis. O sa studiez intai marfa pe site-ul producatorului sa vad daca indicatoarele alea GPT sunt compatibile cu GS-urile noastre. Dar din cate am citit eu azi despre gadget, mi-a cam dat cu -(minus) , in sensul ca trebuie sa ai cel putin turometru electronic la bord ca sa poti adapta o dracie de-asta la o trotineta ca a noastra. BTW, ce face display-ul ala digital, de te-a vrajit? Sau iti iei vapor in curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) Din cate am inteles eu, multe sunt universale. Principiul de functionare este simplu: se monteaza un senzor langa schimbatorul de viteze. Si in functie de cum apesi tu, se schimba informatia de pe display. Uite ca m-ai facut curios. O sa ma informez si eu pe tema asta si mai vorbim. Editat Iunie 13, 2009 de arrakis2oo6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Despre indicatorul de viteze m-am documemtat si eu.Pe net gata facute exista de 2 tipuri: 1.cel care preia informatia de la vitezometru si o coreleaza cu tahometrul dar are nevoie de ''invatare''.Cred ca treaba asta se face ducand toate vitezele pana pe rosu. 2.cele care vin cu 2 contacte,ce se monteaza pe schimbator.Ma intrebam ce se intampla daca nu-ti intra in viteza sau sare peste punctul mort etc.Presupun ca trebuie resetat in cazul asta. 3.Cele cu senzor pentru treapta de viteza.Sunt cateva modele de motoare,in special cele care au ''gs'' in componenta numelui care au acest senzor.Pe gs 500 exista acest senzor cu 1 singura locatie si anume nulul.Pe gsxr,gs 550,gs....etc. exista acelasi senzor ca dimensiuni dar cu 7 locatii-nul si cele 6 viteze. Eu gasisem acest senzor pe bike-bandit,dar nu mai stiu pretul.Il caut luni la servici ca il am ca bookmark.Senzorul asta trebuie mai departe conectat la un indicator digital.Apare pe net denumirea de ''7 segment indicator''. Ha Ha Ha am gasit chiar pentru montarea pe gs 500 aici Ma gandeam la un moment dat sa fac jucaria asta dar nu am mai apucat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) Cine a mai intalnit problema asta : dupa ce accelerez nu mai revine din turatie . De la ce ar putea fi ? Editat Iunie 15, 2009 de dragos11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Cine a mai intalnit problema asta : dupa ce accelerez nu mai revine din turatie . De la ce ar putea fi ? cel mai probabil de la cablul de acceleratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 cel mai probabil de la cablul de acceleratie. cel mai probabil ramane agatat pe camasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Cine a mai intalnit problema asta : dupa ce accelerez nu mai revine din turatie . De la ce ar putea fi ? Expune problema complet.Pentru economia de cuvinte pe care o faci imi vine sa raspund cu ,,esti sigur ca ai luat mana din gaz pentru a reveni din turatie?'' ok o sa zica lumea ca iar sunt rau...da si tu mai multe date,de genu ramane turata in x turatii singura si manerul blocat,nu revine nici daca inchid gazul,se intampla pe loc la miscarea ghidonului....ai joc in acceleratie? explica exact pas cu pas ce se intampla ca nu e nimeni clarvazator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate