22iulian Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 In intervalul 4-6 Iulie 2008,posesorii de BMW se intalnesc din nou la Garmisch-Partenkirchen. Lansez acest topic fiind convins ca exista deja forumisti care au avut bucuria de a participa la editiile anterioare ale acestei intalniri. http://www.garmisch-partenkirchen.de/porta...%2Fbikermeeting Ar fi foarte interesant de aflat de la cunoscatori detalii despre acest eveniment sau despre orice experienta a voastra legata de planificare/pregatire/deplasare/cazare/petrecerea in sine// orice amanunt ce ar ajuta posibilii interesati de a participa acest an la BMW Motorrad Days 2008 Pentru campare (corturi )exista o zona free insa nu se pot face rezervari in avans. Rezervari se pot face totusi in sistem "bed & Breakfast" de undeva pe la 35 euro/zi/pers ,pana la preturi de 75-90 de euro/zi/pers la hoteluri de 4*-5*. Daca se pleaca grupat de undeva din Arad, ar fi pana la destinatie cca.1000 km Cunoscatori, postati va rog ! Cei interesati de intalnirea de anul asta , postati va rog ! Salut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) Salut Se discuta plecarea deja la BMW-mountain-days in perioada 22-25 mai. Am discutat in prealabil cu cativa bmw-isti despre plecarea la aceasta manifestare. Oricum detaliile sa discuta dupa sarbatori, insa sant curios si eu care sant diferentele dintre cele doua manifestari. Poate ma lamureste cineva. Sa auzim de bine. Editat Ianuarie 1, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Are cineva poze de anul trecut?Exista alt topic cu poze de anu trecut?, eu nu am gasit Editat Ianuarie 3, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Salut Se discuta plecarea deja la BMW-mountain-days in perioada 22-25 mai. Am discutat in prealabil cu cativa bmw-isti despre plecarea la aceasta manifestare. Oricum detaliile sa discuta dupa sarbatori, insa sant curios si eu care sant diferentele dintre cele doua manifestari. Poate ma lamureste cineva. Sa auzim de bine. Diferenta intre cele 2 manifestari este : -22-25 mai 2008 -BMW-mountain-days este organizat de catre BMW in colaborare cu un dealer BMW din Kaprun( Austria), o localitate in vecinatatea vestitei sosele dedicata motociclistilor, GroĂglocknerstrasse. -04-06.07.2008- Garmisch-Partenkirchen, Germania, este intrunirea OFICIALA, de traditie a BMW-istilor, organizata de catre producator( BMW), cu tot ce poate fi mai bun pentru o astfel de manifestare organizata chiar de reprezentantii fabricii( concursuri, concerte, drive-teste, muzeu al motocicletelor BMW, etc , toate acestea organizate la superlativ). Voi fi acolo. Editat Ianuarie 6, 2008 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Diferenta intre cele 2 manifestari este : -22-25 mai 2008 -BMW-mountain-days este organizat de catre BMW in colaborare cu un dealer BMW din Kaprun( Austria), o localitate in vecinatatea vestitei sosele dedicata motociclistilor, GroĂglocknerstrasse. -04-06.07.2008- Garmisch-Partenkirchen, Germania, este intrunirea OFICIALA, de traditie a BMW-istilor, organizata de catre producator( BMW), cu tot ce poate fi mai bun pentru o astfel de manifestare organizata chiar de reprezentantii fabricii( concursuri, concerte, drive-teste, muzeu al motocicletelor BMW, etc , toate acestea organizate la superlativ). Voi fi acolo. Multumesc pentru detalii! Ar fi beton sa le prind pe amandoua, insa nu cred ca voi putea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 la Garmisch merg si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Are cineva poze de anul trecut?Exista alt topic cu poze de anu trecut?, eu nu am gasit dap, exista! aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 am o carca de poze . am fost anul trecut , mi-a placut si m-am intors de-am facut tot ce am prins din trecatorile alpine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 bun, lasati pozele de anu trecut, cum facem anul asta? are cineva propuneri de cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 bun, lasati pozele de anu trecut, cum facem anul asta? are cineva propuneri de cazare? Uite 2 posibilitati pt cazare: - ori cauti simplu pe www.booking.com si selectezi o distanta maxima la care vrei sa stai de Garmisch (gasesti mai ieftin intr-o localitate apropiata) - ori pe site-ul statiunii: http://www.garmisch-partenkirchen.de/en/db...cc9b4d45f6.html Stii si de evenimentul BMW de la Kaprun (Austria)? (22-25mai) Deja suntem vreo 7 dornici (depasit faza de discutii). http://www.bmw-mountain-days.at/Programm.6.0.html?&L=1 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 o statiune la cativa kilometri de garmisch, in caz ca nu mai gasiti cazare acolo: http://www.oberammergau.de/ot_e/accomodations/search.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 mi-am dorit bmw,am bmw,deci :....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 mi-am dorit bmw,am bmw,deci :....... Deci... hai la Kaprun in mai... suntem deja 9... (pt info, citeste mai sus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Deci... hai la Kaprun in mai... suntem deja 9... (pt info, citeste mai sus) cum nu am BMW o sa ma rezum doar la BMW motorrad...si sper sa fac si un drive test acolo ca aici la BM sa terminat benzina la motorul care ma interesa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 In intervalul 4-6 Iulie 2008,posesorii de BMW se intalnesc din nou la Garmisch-Partenkirchen. Lansez acest topic fiind convins ca exista deja forumisti care au avut bucuria de a participa la editiile anterioare ale acestei intalniri. http://www.garmisch-partenkirchen.de/porta...%2Fbikermeeting Ar fi foarte interesant de aflat de la cunoscatori detalii despre acest eveniment sau despre orice experienta a voastra legata de planificare/pregatire/deplasare/cazare/petrecerea in sine// orice amanunt ce ar ajuta posibilii interesati de a participa acest an la BMW Motorrad Days 2008 Pentru campare (corturi )exista o zona free insa nu se pot face rezervari in avans. Rezervari se pot face totusi in sistem "bed & Breakfast" de undeva pe la 35 euro/zi/pers ,pana la preturi de 75-90 de euro/zi/pers la hoteluri de 4*-5*. Daca se pleaca grupat de undeva din Arad, ar fi pana la destinatie cca.1000 km Cunoscatori, postati va rog ! Cei interesati de intalnirea de anul asta , postati va rog ! Salut, salutare vom merge si va voi spune tot ce va intereseaza nr telefon 0722809989 Pompi --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 07:25 ------------- bun, lasati pozele de anu trecut, cum facem anul asta? are cineva propuneri de cazare? salutare la cort Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 salutare vom merge si va voi spune tot ce va intereseaza nr telefon 0722809989 Pompi <small>--- Mesaj completat în 26 Jan 2008 07:25 -------------</small><br/> salutare la cort Pompi Salve ! anul trecut mi-am luat cazare pe loc ,fara rezervare ,chiar de la punctul lor de cazare-am avut noroc .am stat in centru si a costat 80 euri/noapte . organizarea nemtilor e super si la cort pt cine adora varianta. ma pasioneaza si kaprunul din mai .cine merge sigur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salve ! anul trecut mi-am luat cazare pe loc ,fara rezervare ,chiar de la punctul lor de cazare-am avut noroc .am stat in centru si a costat 80 euri/noapte . organizarea nemtilor e super si la cort pt cine adora varianta. ma pasioneaza si kaprunul din mai .cine merge sigur ? salutare om bun la multi ani 2008 si-om merge la garmich poate si -nalte parti la malmedy e primul meu drum te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate