Kali Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 La multi ani, Ira! Io m-am incadrat la spargatorii de greva, asa ca am tirat-o ceva mai repejor... Dar avusei succes... Prietenii "stie" de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Bine ca ati pus pozele ca eu nu mai stiam ce am facut vineri noapte! LMA din nou, Irina! p.s. Hannibal....sper ca nu s-a intamplat nimic mai mult. Te rog, spune-mi ca nu s-a intamplat altceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Leoncio, io pun pariu ca nici el nu mai stie... Intreab-o si tu pe Elena si sa-si intrebe si el nevasta... E mai sigur asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Hai sa vedem.... Leoncio vrea sa plece, ma vede, si in ultimul moment se hotaraste sa-mi dea o pupatura, asa ca pentru .... HONEY , iar Sinan Pasa e pe faza si ne trage in poza!!! uite domn'le ca imi aduc aminte de faza asta PS. Scumpule, nu s-a intamplat nimic, erai impacientat ca ti-a plecat gagica si tu ai ramas in han, asa ca ai fugit dupa ea PPS. Si unde ziceati ca mergem vinerea viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 IO NU MAI BEAU.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 IO NU MAI BEAU.... Sorinake M-am prins eu de cand am vazut ce mult iti iubeai stacana aia de juma de kil care arata ca ceva dulce plus alcool tare, dupa bere Da' puteam noi sa iti stricam bucuria??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Berea vizikiu si garrone au fost minciuna pana m-am intalnit cu cana lu Sorinake care mi-a pus capac! Sorine stiam eu ca nu ma ai la suflet da chiar asa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Dar garone ala chiar ca a fost bun... imi amintesc de un gust de cirese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Bhairava cu SUK ala nu e suc ma, e balamuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 @TODO-EL-MONDO --- NU CREDEAM IN CHESTIILE ALEA CU DATU' IN BOABE (FASOLE....SI CEVA MORCOV) ... ASTA CRED CA SE INCADREAZA LA TOPICUL LU BAIAZID - HAI SA BARFIM!!!...SI APROPOS DE BARFA : CINE A ATERIZAT CU WIZZIE?...VILISOR?! .......UNA MICA SHI MA DUC: NINJA A MANCAT NISTE COVRIGEI....DE CARE NU A AVUT PARTE! ... P.S. PENTRU MATERIALU ASTA CRED CA-MI IAU BARFA LA GREU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 La multi ani !!!! Irina imi pare rau , nu am putut ajunge si eu din cate am vazut a fost f frumos . La multi Km si asfalt uscat ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Berea vizikiu si garrone au fost minciuna pana m-am intalnit cu cana lu Sorinake care mi-a pus capac! Sorine stiam eu ca nu ma ai la suflet da chiar asa?! Eu am o regula. daca stau mai mult de 20 de minute in hanu cu tei tre sa ies rupt Si vorba aia, ori bem ori ne cantarim. Dar nu mai beu. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 @TODO-EL-MONDO --- NU CREDEAM IN CHESTIILE ALEA CU DATU' IN BOABE (FASOLE....SI CEVA MORCOV) ... ASTA CRED CA SE INCADREAZA LA TOPICUL LU BAIAZID - HAI SA BARFIM!!!...SI APROPOS DE BARFA : CINE A ATERIZAT CU WIZZIE?...VILISOR?! .......UNA MICA SHI MA DUC: NINJA A MANCAT NISTE COVRIGEI....DE CARE NU A AVUT PARTE! ... P.S. PENTRU MATERIALU ASTA CRED CA-MI IAU BARFA LA GREU... Da,ma Joe,dar tot cu tine am facut poz(n)a ...Baiazide,marca poza,te rog,bibicule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Eu am o regula. daca stau mai mult de 20 de minute in hanu cu tei tre sa ies rupt Si vorba aia, ori bem ori ne cantarim. Dar nu mai beu. Sorinake Asta inseamna ca de acum vei fi mereu cantarit...???!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Shit s-au prins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate