gabi18051991 Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 da..... e las ca daca nu il vand pana in toamna cred ca un set de 80,carburator marit,transmisia toata schimbata sa vad atunci............. Eu aveam 62 tu 65,mare diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 vreau si eu o curea pt. agility sa fie de preferabil din kevlar si sa fie noua; stie cineva ce dimensiuni are cureaua pt. agility??? e cineva pe aici care aduce de la malosii??? p.s: astept o oferta de la un om serios de la care s-a mai comandat si oamenii au fost multumiti, un om cu referinte preferabil...saru'mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu am stiut cum sa schimb rolele singur asa ca m-am dus la un service si am dat o droaie de bani... 60 de lei dar mi-a facut-o repede. Tot zbarnaie dar e de la cric... din cauza asta zbarnaia si inainte, nu de la role Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu am stiut cum sa schimb rolele singur asa ca m-am dus la un service si am dat o droaie de bani... 60 de lei dar mi-a facut-o repede. Tot zbarnaie dar e de la cric... din cauza asta zbarnaia si inainte, nu de la role De la cricul central imi zbarnaie si mie. Ma panicasem ca nu stiam ce are si cand colo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 am pus gherutzele pe manual de service de grand dink 250. am incercat sa-l pun aici, dar nu vrea sa puna pdf-uri. daca-l vrea cineva astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 eu am 1,95 si incap pe un agility de 50cc la limita , cel de 125 cred ca are aceleasi dimensiuni, doar saua difera si are un amortizor in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu are amortizor in plus.Asa e la S8 125.Eu am~1,75 si incap binisor.La viraje stranse, din cauza ca am o pozitie prea in fata(nu pot sa ma dezobisnuiesc), ating genunchii cu ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) 1.91cm pe un agility de 50 stai lejer. Nu stiu ce musca ai tu, dar am mai stat pe xor si scuter gen peugeot vclick dar niciunul nu e la fel de confortabil. sunt Bogdan! colegul a intrat cu userul lui pe laptopul meu. Editat Iunie 20, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 daca vrea cineva super 8, scuterul meu este la vanzare la un pret de 1000 de euro negociabil, detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am si eu o intrebare: cum trage Agility de 125?Viteza maxima si consum? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Are demaraj foarte tare pana pe la 60.Eu i-am dat 115km/h dupa bord dar nu cred ca erau mai mult de 100 reali.Am vazut pe youtube 120 /h cu cutie de pizza in spate.Consuma cam 3 - 3,5 la mers normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) frumos......poti pune cateva poze cu el ca sunt curios la anumite detalii......inclusiv toba.....si cati km ai cu el?(probleme?) Multumesc! PS: daca il ai cumparat din Romania. Editat Iunie 26, 2008 de mania_vitezei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am facut cam 2000 km fara nici o problema.L-am luat de aici cu 1490E(acum s-a scumpit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Mi-am luat A-ul si imi vand scuterasul, vreau sa avansez, cine e interesat sa dea click pe semnatura mea!!! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 si eu am A-ul si mototcicleta pe care sa o conduc de o saptamana dar vreau sa iti zic ca in oras tot mai bun e scuterul te strecori mult mai repede si mi se pare ceva mai sigur. Poate mai vrei sa te gandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Mi-am luat A-ul si imi vand scuterasul, vreau sa avansez, cine e interesat sa dea click pe semnatura mea!!! Bafta felicitari Editat Iulie 1, 2008 de KTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 si eu am A-ul si mototcicleta pe care sa o conduc de o saptamana dar vreau sa iti zic ca in oras tot mai bun e scuterul te strecori mult mai repede si mi se pare ceva mai sigur. Poate mai vrei sa te gandesti ai perfecta dreptate, dar din pacate nu-mi permit sa tin si scuterul, acum am reusit cu greu sa fac rost de 1800 euro si trebuie sa vand si scuterul ca sa pot sa iau mobra buna... mi se rupe sufletul, dar asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 azi mi-au expirat numerele provizorii. aproape 1600 de kilometri intr-o luna. consum 3,5% (extraurban daca are vreo importanta); am fost pe cheia cu pasager cu vreo 15 kile de bagaj in portbagaj. in continuare probleme cu partea electrica, probleme de care sper sa scap maine cand o sa verific alternatoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sapte62 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 si eu am A-ul si mototcicleta pe care sa o conduc de o saptamana dar vreau sa iti zic ca in oras tot mai bun e scuterul te strecori mult mai repede si mi se pare ceva mai sigur. Poate mai vrei sa te gandesti Are perfecta dreptate, eu am trecut la scuter dupa 10 ani de A...nu regret nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valikd Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am eu un Kymco MXU 50 si am peste 10.000 km,si nici o problema la el inafara de bucse k am mers pe drumuri mai rele si atat.... Am si un Kymco super8 50 din 2008 insa nu stiu unde e limitatorul??stie cineva??multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Vreo idee? /index.php?showtopic=235072 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 incearca sa pui o bobina de dacie sa nu cumperi degeaba alta ..e acelasi drac (vezi k de bobina dai daca scoti seaua) ..daca da scanteie si se opreste la socuri (gen lasat brusc sau inclinat) e nivelu de benzina din carb ..daca nu e nici una si nu e nici fir intrerupt sau alta problema banala e naspa cu magnetou sau cum ii zice la astea mai noi pe cdi..care e o gramada de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethBv Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 si nivelul cum se regleaza? problema rezolvata, era un fir rupt la cititorul acela de la magnetou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) am cautat in tot topicul si n-am gasit niciun manual de raparatie pt agility50...am nev pt un amic daca are cineva, poate sa faca un pustiu de bine posesorilor de asa model, sa il puna ori aici pe forum, ori daca e prea mare, pe http://www.tanga-moteurs.ro/service/ ? ar fi bune acolo si manualele pt kymco in general, ca au inceput sa se inmulteasca si pe la noi(chiar sunt de calitate din ce am vazut), si cine stie cum pot fi de folos toate cele bune PS: am urcat eu acolo manualu de piese pe care mi l-a dat @cracky(multam mah nebune ) Editat Iulie 13, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 http://pdftown.com/search/node/kymco%20agility?from=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate