vstar1bike Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 deci cum ramane pana la urma? ne vedem la splatorie sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ce vaca sunt ..am uitat sa ma prezint...sunt laurentiu si stau in militari...pct de reper Politehnica..benzinaria Agip..si detin cu mandrie un cbr 600f din 00 ID: laur666666 salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) io zic ca e ok barza marii de langa sectia 21. apoi negociem daca pau-uau sa nu pau-uau... pareri? --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 13:38 ------------- salutare tuturor m-am trezit si io nicu-zx6-r "99;ID-riciu_81; uverturii colt cu virtutii salutare! mai bine mai tarziu decat niciodata! unde uverturii cu virtutii? pe langa fosta banca agricola, actuala administratie financiara/trezorerie/whatever? --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:35 -------------anunt... cum s-ar zice, umanitar dupa o pauza de vreo 3 luni, scot motoru' din service!!! vineri 1 februarie sau zilele urmatoare, adica luni-marti, va trebui sa ajung acolo sa o ridic. acolo insemnand la service, pe centura, zona Pipera-TUnari. caut mijloc de deplasare pana acolo, traseul fiind din Berceni (dupa aparatorii patriei, aproape de centura / comuna Berceni), eu fiind acolo in data&ora respectiva, pe centura pana in zona Pipera/Tunari. dupa ce rezolv (sau inainte) cu hartzogaraie & stuff, putem pleca impreuna (sau separat), dupa preferinta. decontez benzina (in cash) si timpul pierdut (in natura). imi puteti da de veste aici, PM sau tel 0722.971.589 (sms si sun eu). tnx! PS: "in natura" inseamna beri sau alte beuturi spirtoase :bigstar: , nu va infierbantati si nu dati cu offtopic Editat Ianuarie 30, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ma primiti si pe mine? am motorul si permisul "pe vine"...chestii birocratice... urmeaza un virago si stau langa sectia de politie teoretic m-as incadra hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 io zic ca e ok barza marii de langa sectia 21. apoi negociem daca pau-uau sa nu pau-uau... pareri? <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 13:38 -------------</small><br/> salutare! mai bine mai tarziu decat niciodata! unde uverturii cu virtutii? pe langa fosta banca agricola, actuala administratie financiara/trezorerie/whatever? <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:35 -------------</small><br/>anunt... cum s-ar zice, umanitar dupa o pauza de vreo 3 luni, scot motoru' din service!!! vineri 1 februarie sau zilele urmatoare, adica luni-marti, va trebui sa ajung acolo sa o ridic. acolo insemnand la service, pe centura, zona Pipera-TUnari. caut mijloc de deplasare pana acolo, traseul fiind din Berceni (dupa aparatorii patriei, aproape de centura / comuna Berceni), eu fiind acolo in data&ora respectiva, pe centura pana in zona Pipera/Tunari. dupa ce rezolv (sau inainte) cu hartzogaraie & stuff, putem pleca impreuna (sau separat), dupa preferinta. decontez benzina (in cash) si timpul pierdut (in natura). imi puteti da de veste aici, PM sau tel 0722.971.589 (sms si sun eu). tnx! PS: "in natura" inseamna beri sau alte beuturi spirtoase :bigstar: , nu va infierbantati si nu dati cu offtopic te duc eu frate cand fac o pauza de la invatat ca-s in concediu de studiu... da un PM sa stabilim detalii, beri etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ma primiti si pe mine? am motorul si permisul "pe vine"...chestii birocratice... urmeaza un virago si stau langa sectia de politie teoretic m-as incadra hai noroc! Nu pot sa vorbesc in numele lor, dar sunt sanse mari sa te primeasca.. Eu sunt Bercenar, si tot m-au primit la o beuta.. PS: Cul Viroagele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ma primiti si pe mine? am motorul si permisul "pe vine"...chestii birocratice... urmeaza un virago si stau langa sectia de politie teoretic m-as incadra hai noroc! bun venit! cum sa nu te primim? ps: sa nu-ti uiti antena cand vii sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 astazi, joi 31.01 ne intalnim la 14:00 la academie. o plimbare pana la ploiesti, bem o cafea, schimbam o vorba si ne intoarcem. va astept @kali, data viit te iau cu forta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ioane, ador cand imi vorbesti porcos... "Te iau cu forta".... Pot sa ma impiedic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 vreau si eu la plimbare cu motorul.... dar mai am pana termin cu scoala tks for letting me in ne vedem sambata bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 astazi, joi 31.01 ne intalnim la 14:00 la academie. o plimbare pana la ploiesti, bem o cafea, schimbam o vorba si ne intoarcem. va astept @kali, data viit te iau cu forta pai asa se face, bre, anunti cu cateva ore inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Jonlup, lasa-l, nu te lua de el, ca nu ma mai ia cu forta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Scuzati ca am intarziat, Razvan MZ 1000 SF pe la Gorjului in spatele sectiei de politie, fiarele sunt in Ajustorului Uverturii. Toate bune in asteptarea sezonului cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 Uraaa! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 astazi, joi 31.01 ne intalnim la 14:00 la academie. o plimbare pana la ploiesti, bem o cafea, schimbam o vorba si ne intoarcem. va astept @kali, data viit te iau cu forta bine ca ne-ai anuntat din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 astazi, joi 31.01 ne intalnim la 14:00 la academie. o plimbare pana la ploiesti, bem o cafea, schimbam o vorba si ne intoarcem. va astept @kali, data viit te iau cu forta Mai JhOn, da si tu semnalul de adunare mai din timp. Sau, facem altfel: bagam numerele de tel, si pentru chestii de genul asta, rapide si instant, bagam sms la grup. Nu costa o avere, si parca ar fi mai eficient. Parerea mea PS: Vlad Codreanu - 0744 815645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Riciu_81 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 io zic ca e ok barza marii de langa sectia 21. apoi negociem daca pau-uau sa nu pau-uau... pareri? <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 13:38 -------------</small><br/> salutare! mai bine mai tarziu decat niciodata! unde uverturii cu virtutii? pe langa fosta banca agricola, actuala administratie financiara/trezorerie/whatever? <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:35 -------------</small><br/>anunt... cum s-ar zice, umanitar dupa o pauza de vreo 3 luni, scot motoru' din service!!! vineri 1 februarie sau zilele urmatoare, adica luni-marti, va trebui sa ajung acolo sa o ridic. acolo insemnand la service, pe centura, zona Pipera-TUnari. caut mijloc de deplasare pana acolo, traseul fiind din Berceni (dupa aparatorii patriei, aproape de centura / comuna Berceni), eu fiind acolo in data&ora respectiva, pe centura pana in zona Pipera/Tunari. dupa ce rezolv (sau inainte) cu hartzogaraie & stuff, putem pleca impreuna (sau separat), dupa preferinta. decontez benzina (in cash) si timpul pierdut (in natura). imi puteti da de veste aici, PM sau tel 0722.971.589 (sms si sun eu). tnx! PS: "in natura" inseamna beri sau alte beuturi spirtoase :bigstar: , nu va infierbantati si nu dati cu offtopic salut exact in blocul cu fosta banca agricola-actuala ad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) Sal! Din pacate nu cred ca ajung, sau ajung mai tarziu la sezatoarea de sambata. Ma duc sa vad si eventual sa cumpar un DKW pentru piese O intrebare: ce parere aveti de Gilera XRT 600 din 1992 la 1500 E ? Merita deranju'? Editat Ianuarie 31, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Jonlup, lasa-l, nu te lua de el, ca nu ma mai ia cu forta te-ai prins repede... ma bagam pe felie, poate ma lua pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 si cum a fost la plimbare? eu azi m-am inscris la scoala maine am prima ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) Sal! Din pacate nu cred ca ajung, sau ajung mai tarziu la sezatoarea de sambata. Ma duc sa vad si eventual sa cumpar un DKW pentru piese O intrebare: ce parere aveti de Gilera XRT 600 din 1992 la 1500 E ? Merita deranju'? ti-ai luat dkw ala? cand si unde il vedem si noi? de gilera nu stiu decat de-aici http://www.bikez.com/motorcycles/gilera_xrt_600_1990.php daca merge la fel de bine precum arata in poza care ai pus-o, cred ca e ok... si chiar daca ar fi 100% ok, cred ca nu ai sta locului pana nu ai surubari nitel la ea, nu? totusi... nu am urmarit bursa... dar nu e scumputa pentru etatea ei? <small>--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 20:59 -------------</small><br/> eu azi m-am inscris la scoala maine am prima ora la ce scoala, ce instructor? intreb pt ca sunt curios cine incepe asa devreme, vreo 2 instructori ce am intrebat eu preconizeaza sa inceapa cam de la 1 martie. Editat Ianuarie 31, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 poi...la marius, cel cu motolouis, daca vrei buzz me p mess si iti zic mai multe antenutza8 siiiii inca o veste buna daca nu esti din capitala cu bolentin (asa ca mine) la fetesti de ex am vb cu instructorul de acolo si daca e vremea frumoasa se fac si examinari de permis..deeeeeeci cam in 3 sapt ne salutam in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 poi...la marius, cel cu motolouis, daca vrei buzz me p mess si iti zic mai multe antenutza8 siiiii inca o veste buna daca nu esti din capitala cu bolentin (asa ca mine) la fetesti de ex am vb cu instructorul de acolo si daca e vremea frumoasa se fac si examinari de permis..deeeeeeci cam in 3 sapt ne salutam in trafic Pare rau sa-ti sparg balonashul, dar nu poti sa depui dosarul mai devreme de o luna de cand te-ai inscris la scoala.. Si dureaza cateva zile pana te programeaza, deci.. dureaza umpic mai mult.. Felicitari, totusi!! Sper sa-ti placa la fel de mult ca oricaruia dintre noi!! ..si sper sa te descurci mai bine ca oricare dintre noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 a fost super plimbarea. n'am mai mers spre ploiesti .. am luat'o pe A1 pana la kil 30 .. apoi spre alexandria .. mihailesti si back. drumul a fost super curbe suficiente, drum ok .. mai putin mihailesti - bucuresti .. se lasase intunericul si era pe banda 1 gheata si putin cam frig. per tottal a fost super. nu eram foarte sigur ca merg. totusi am facut cu vreo 12 ore inainte anuntul si da kali, te iua pe sus stiu ca vrei ... asa ca nu trebuie sa ma chinui prea mult. eu voi mai iesi peste 2 sapt .. pana atunci poate doar o tura de oras. sunt in sesiune si plm ...... dar apoi ies oricand oriunde antenutza .. te asteptam pe 2 roti --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 22:26 -------------P.S. numarul meu este 0766. 752. 673 - Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate