claman Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 19:30 - 20.00 de regulă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 lady rider... vin si ladys la intruniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 eu deseara nu cred ca ajung ... daca e ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 lady rider... vin si ladys la intruniri? N-am inteles intrebarea? Tu te simti bine numai intre barbati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 nope. ma faci sa vin si eu la intalniri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Apropo de grup sefu', ca sa fim grup (potrivit legii) tre' sa fim 3. Asa ca mai gandeste-te la inca unu Gata sefu, m-ai exilat? :-))) Borris the dutch ! he's the chosen Uite prieten adevarat :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Nu modereaza (si aici) posesorul busei? nu e frumos sa va dati intalnire aici..tre sa aderati la grupul de pe feisbuc sub atenta supraveghere a celui care a creat contul ala cu mc,iar de acolo sa dezvoltati subiectul Eu nu mai vin in poli.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Grupul de pe feisbuc e mai special , eu am administrat/sters useri . Acolo sunt intalnirile la bere /karaoke etc . Plimbarile aici ...de fapt nu prea sunt plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Nu modereaza (si aici) posesorul busei? nu e frumos sa va dati intalnire aici..tre sa aderati la grupul de pe feisbuc sub atenta supraveghere a celui care a creat contul ala cu mc,iar de acolo sa dezvoltati subiectul Eu nu mai vin in poli.... ce zici tu acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Gata sefu, m-ai exilat? :-))) Uite prieten adevarat :-D Nu sefu, te-am promovat. Ma plimb cu tine in gand Nu modereaza (si aici) posesorul busei? nu e frumos sa va dati intalnire aici..tre sa aderati la grupul de pe feisbuc sub atenta supraveghere a celui care a creat contul ala cu mc,iar de acolo sa dezvoltati subiectul Eu nu mai vin in poli.... Si atunci ai postat pentru ca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 .....Ca stau in militari,am mers de cateva ori in poli dar nu mi-a placut karma de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) .....Ca stau in militari,am mers de cateva ori in poli dar nu mi-a placut karma de acolo Fii mai explicit , ce anume nu ti-a placut ? Sa ne schimbam atitudinea De fapt , fiecare face ce vrea si cum simte . Editat Mai 16, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 In ce zi aveti intalnire in Poli? 0722 620 397 - Zven, da-mi un semn si daca am timp vin sa va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Deci ziceti... trec sa va salut pe seara? adica... 1. vine cineva? si 2. Luci.... esti ok cu fetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) Fii mai explicit , ce anume nu ti-a placut ? Sa ne schimbam atitudinea De fapt , fiecare face ce vrea si cum simte . Sincer am venit doar pentru ca sunt amik cu mandibula...nu stiu ce nu mi-a placut si nu am simtit nevoia sa socializez ...dar nu mai vin. Cunosc cativa oameni din cartier care nu vin in poli, nu mi-a placut admosfera si o sa ma limitez la aia cativa amici care ii am in cartier si care nu vin joia la intalnirea bulibasei cu busa Din ce am vazut,nu prea am chef sa imi fac amici din acel grup si nu vreau sa fiu inteles gresit sau sa jignesc pe cineva.Ma limitez in a conversa pe forum cu voi,mai mult nu vreau.Plimbari sau bere,exclus Editat Mai 16, 2013 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) Deci ziceti... trec sa va salut pe seara? adica... 1. vine cineva? si 2. Luci.... esti ok cu fetele? 1: Da ,vine cineva . De regula ne strangem joia ca intre prieteni Sincer am venit doar ca sunt amik cu mandibula...nu stiu ce nu mi-a placut si nu am simtit nevoia sa socializez ...dar nu mai vin. Cunosc cativa oameni din cartier care nu vin in poli, nu mi-a placut admosfera si o sa ma limitez la aia cativa amici care ii am in cartier si care nu vin joia la intalnirea bulibasei cu busa Din ce am vazut,nu prea am chef sa imi fac amici din acel grup si nu vreau sa fiu inteles gresit sau sa jignesc pe cineva.Ma limitez in a conversa pe forum cu voi,mai mult nu vreau.Plimbari sau bere,exclus De acord cu tine , sunt o multime de motociclisti in militari , nu suntem noi spuma ,ba chiar venim la intalnire cu rolele/biciclete/caini ..etc . Ne-am format un grup de prieteni (de aici de pe acest topic) si am ramas de ani de zile prieteni . Chiar , ia sa mai aduceti patura sa stam la carti/table LE : avem si grup pe Whatsup! Editat Mai 16, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Sincer am venit doar pentru ca sunt amik cu mandibula...nu stiu ce nu mi-a placut si nu am simtit nevoia sa socializez ...dar nu mai vin. Cunosc cativa oameni din cartier care nu vin in poli, nu mi-a placut admosfera si o sa ma limitez la aia cativa amici care ii am in cartier si care nu vin joia la intalnirea bulibasei cu busa Din ce am vazut,nu prea am chef sa imi fac amici din acel grup si nu vreau sa fiu inteles gresit sau sa jignesc pe cineva.Ma limitez in a conversa pe forum cu voi,mai mult nu vreau.Plimbari sau bere,exclus ai innebunit cu bulibasa si cu busa. nu e nimeni bulibasa sef sau alte grade de conducere. Claman, sapt asta nu cred ca ajung, dar sapt viitoare promit sa vi cu paturica si diferite jocuri de societate simple ce le am prin casa, ca nu zici rau deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 N-am nici un stres bre 1: Da ,vine cineva . De regula ne strangem joia ca intre prieteni De acord cu tine , sunt o multime de motociclisti in militari , nu suntem noi spuma ,ba chiar venim la intalnire cu rolele/biciclete/caini ..etc . Ne-am format un grup de prieteni (de aici de pe acest topic) si am ramas de ani de zile prieteni . Chiar , ia sa mai aduceti patura sa stam la carti/table LE : avem si grup pe Whatsup! Sincer,nu ma pasioneaza site-urile de socializare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ai innebunit cu bulibasa si cu busa. nu e nimeni bulibasa sef sau alte grade de conducere. Claman, sapt asta nu cred ca ajung, dar sapt viitoare promit sa vi cu paturica si diferite jocuri de societate simple ce le am prin casa, ca nu zici rau deloc. Inca o absenta si te dau afara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Sincer am venit doar pentru ca sunt amik cu mandibula...nu stiu ce nu mi-a placut si nu am simtit nevoia sa socializez ...dar nu mai vin. Cunosc cativa oameni din cartier care nu vin in poli, nu mi-a placut admosfera si o sa ma limitez la aia cativa amici care ii am in cartier si care nu vin joia la intalnirea bulibasei cu busa Din ce am vazut,nu prea am chef sa imi fac amici din acel grup si nu vreau sa fiu inteles gresit sau sa jignesc pe cineva.Ma limitez in a conversa pe forum cu voi,mai mult nu vreau.Plimbari sau bere,exclus Hai ma, te rog vino! =))))))) Ne-am mai intalnit pe cateva topicuri, am crezut ca esti si tu un om care mai are zile proaste. Din pacate(pentru tine), m-am inselat. Ai o impresie foarte gresita despre multe lucruri, in general. Boris the flying Dutch, come back!!! Nu mai sunt "militar", m-am mutat in bucurestii noi, nu prea "am cu cine" pe acolo. Poate trec si eu diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Hai ma, te rog vino! =))))))) Ne-am mai intalnit pe cateva topicuri, am crezut ca esti si tu un om care mai are zile proaste. Din pacate(pentru tine), m-am inselat. Ai o impresie foarte gresita despre multe lucruri, in general. Boris the flying Dutch, come back!!! Nu mai sunt "militar", m-am mutat in bucurestii noi, nu prea "am cu cine" pe acolo. Poate trec si eu diseara. In cazul in care nu ai citit eu i-am cunoscut,am fost de vreo 3 ori in poli.Ca nu mi-a placut asta e cu totul altceva Buc noi....vezi ca merg aproape zilnic prin zona,il stiu zona strada cu strada Acum plec in pajura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Inca o absenta si te dau afara ! eu hotarasc asta nu tu! am busa deci sunt bulibasa. treci la locul tau, umilule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 eu hotarasc asta nu tu! am busa deci sunt bulibasa. treci la locul tau, umilule. Ma doare la bascheti ...am bergamont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 in alta ordine de idei, ai mei suspusi, ne vedem diseara la coloana, la 19.30 - 20.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Hai ma, te rog vino! =))))))) Ne-am mai intalnit pe cateva topicuri, am crezut ca esti si tu un om care mai are zile proaste. Din pacate(pentru tine), m-am inselat. Ai o impresie foarte gresita despre multe lucruri, in general. Boris the flying Dutch, come back!!! Nu mai sunt "militar", m-am mutat in bucurestii noi, nu prea "am cu cine" pe acolo. Poate trec si eu diseara. Am auzit ca ti-ai luat case peste case in Bucurestii Noi :-D Felicitari! Boris the Dutch ain't flying back. Yet. :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate