Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian chirita Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Eu as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian chirita Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seboman Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Are cineva sa imprumute un lant antifurt ? Pentru cateva zile ? Pe al meu mi l-au furat de pe stalp cat a fost moto pe bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 (editat) Eu o spăl singur la omv-ul de lângă regie ,mai e pe moinesti o spălătorie cu soluţii bune,după şină de tren pe stânga înainte de lidl unde-i omv-ul asta? ala cum vii dinspre poli spre basarab? Editat Iunie 26, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 da ... cum cobori de la apaca inspre grojavesti pe stanga. vezi ca poti sa faci treaba asta si in omv`ul ala din capatul moinestiului ... de fapt ala care e pe timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 da ... cum cobori de la apaca inspre grojavesti pe stanga. vezi ca poti sa faci treaba asta si in omv`ul ala din capatul moinestiului ... de fapt ala care e pe timisoara. e bine de stiut, am mai alimentat de-acolo dar am reusit sa nu vad spalatoria. eu ma duceam la mama naibii pana in berceni (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 (editat) ni videm diseara ? Editat Iunie 27, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 (editat) Ni videm ...spargem o sămânţâ Editat Iunie 27, 2013 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Salut...aseara am auzit de un accident pe undeva pe la Veteranilor,un motociclist decedat:(....stie cineva ceva? il cunoasteti?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 eu nu am auzit nimic..pune si tu mai multe detalii daca stii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 a zis cristi ceva aseara pe whatssapp dar nu stia prea multe ... cacaoooo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Nu prea stiu nici eu nimic, mie mi-a spus o prietena care a trecut pe acolo...cik mobra era facuta praf iar cei de la ambulanta ar fi constatat decesul...mai multe detalii nu stiu... apropo Laur facem si noi o plimbare maine,poimaine...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seboman Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Unde montez si eu niste cauciucuri in zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Eu le-am montat la bardak,dar am inteles ca mai sunt unii si pe la razoare...nu stiu exact unde anume...bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian chirita Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Unde montez si eu niste cauciucuri in zona ? la SAMA langa OMV dupa autogara spre autostrada.le si echilibreaza.costa 100 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Fara Sama ,evita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Unde montez si eu niste cauciucuri in zona ? Te pot ajuta. 0722 620 397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seboman Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Maine ar trebui sa primesc cauciucurile. Daca se si oprese musonul, te sun sa le schimb, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Sa aveti o saptamana minunata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 asemenea! sanatate acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 ce oameni buni ... incep de luni cu urari de astea optimiste ... sa fie la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 O saptamana de rahat , mers la servici in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 so tomorov ramane cum am stabilit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 so tomorov ramane cum am stabilit ? Ce s-a stabilit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate