un_aiurit Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Pai eu sunt disponibil la ieseala ,si ieri am iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 @claman, am gasit deja garaj aici aproape in cartier, eu in principal o sa iau gsxrul de acolo(il duc la ai mei) si las doar bmwul asa ca o sa mai avem un loc, so... hai la plimbare, batrane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Deci iese cineva la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 @claman, am gasit deja garaj aici aproape in cartier, eu in principal o sa iau gsxrul de acolo(il duc la ai mei) si las doar bmwul asa ca o sa mai avem un loc, so... hai la plimbare, batrane. Pff,acum am văzut postul...deja plecasem spre Brașov! Oricum,voi mă băgați pe drum forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
All3yCat Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Plimbatul asta mai bine il organizam cu o zi sau 2 inainte. Abia acum vazui postul si chiar ma pierdui azi putin prin Bucuresti (desi nu stiu daca aveti voi chef de compania unui noob ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Pff,acum am văzut postul...deja plecasem spre Brașov! Oricum,voi mă băgați pe drum forestier @lepra claman, te-ai dus la bv si nu ai zis nimic, poate vroiam si eu sa o mai vad pe Roxana:P nu chiar pe forestier, asa un mix de putin nisip, o balta-doua,un sant-un damb asezonate cu un stol de capre raioase zburatoare. Azi fac un loc in garaj, iau GSxrul, dar trebuie sa negociezi cu bulibasa al vostru pt loc:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Nu negociez nimic , ii scot motoreta in strada ...in zapada !! Momentan nu bag nimic la iernat , sa vad zapada Editat Octombrie 26, 2015 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 19, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2015 fetelor (de toate sexele), niste copii au nevoie de ajutorul vostru /index.php?/topic/733178-biblioteca-pentru-copii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Salut baieti. O statie itp ieftina si "buna " prin militari pe unde gasesc si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Concept car pe bulevardul Timișoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Buey....anul asta iesim si noi sa ne plimbam? (Am inviat).....bulibasa....fa prezenta celor care mai traiesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Iesiti dupa ce-i spuneti "LA MULTI ANI!" lui Kali...ca azi fu ziua ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Militari MF ca si grup, pe facebuci. Alta infatisare,aceeasi plictiseala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Ce grup ?! ...aa ,știu la ce te referi No vezi,sunt conectat. Editat Martie 4, 2016 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 La multi ani Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 La multi ani Kali...cu întârziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 pe Iulia a mai vazut-o cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yeti Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Salutare, O recomadare de service in zona Militari Residence (sat Rosu cum ar veni, nu e nicio rezidenta) - Pacii sau undeva in zona? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Salutare, O recomadare de service in zona Militari Residence (sat Rosu cum ar veni, nu e nicio rezidenta) - Pacii sau undeva in zona? Multumesc! http://servicemotor.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 (editat) Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Pai si io: Radu, 37 anishori, Kawasaki VN800 cu evacuari "custom". ...de fapt 2 tevi de 2 inch fara nimic in ele. . Rasaritului Editat Martie 20, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Pai si io: Radu, 37 anishori, Kawasaki VN800 cu evacuari "custom". ...de fapt 2 tevi de 2 inch fara nimic in ele. . Rasaritului vezi si aici. https://www.facebook.com/groups/335654669856811/ oricum nu cred ca a mai ramas cineva sau ceva legat de moto. s-au facut alte prioritati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Alo alo!! cum adica nenea nu a mai ramas nimeni ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Da ba. Pe net poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 vezi si aici. https://www.facebook.com/groups/335654669856811/ oricum nu cred ca a mai ramas cineva sau ceva legat de moto. s-au facut alte prioritati. » Post actualizat in 20 Mar 2017 17:20 vezi si aici. https://www.facebook.com/groups/335654669856811/ oricum nu cred ca a mai ramas cineva sau ceva legat de moto. s-au facut alte prioritati. Merci, dar nu am Fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate