dark_alinutza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 o parte s-a hotarat tot pentru r&b, e un pik cam rece pentru bere seara pe terasa.... ne gasiti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aragonrose Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 e cineva care merge la terasa, sau toata lumea la R&B. Care terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tu ai citit ceva din ce s-a discutat pana acum, inainte de a scrie? R&B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aragonrose Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tu ai citit ceva din ce s-a discutat pana acum, inainte de a scrie?R&B culmea e ca chiar am citit. Poate tu nu ai citit ce se scria pana acum. ceau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ceau...scuze. bine ai venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Vreme faina, oameni veseli, atmosfera placuta in compania motociclistilor din Sibiu. Am pus cateva poze facute "din zbor " O saptamana usoara tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Sper sa fie ultima dumineca racoroasa Multi km ptr cei care au motoare noi. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 frumos......devine insa tot mai mic locul ala pt cati oameni vin duminica....... pozele astea sunt dovada ca oamenii chiar au semnat petitiile alea..... ....si cica de saptamana viitoare se face cald..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Joi seara, pe 30 aprilie, pe unde va adunati? As bea un cico cu voi Sunt in "turneu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Joi seara, pe 30 aprilie, pe unde va adunati? As bea un cico cu voi Sunt in "turneu" joia chiar e zi de intalnire regulata a motociclistilor ...ne adunam intr-un bar rock numit R&B , pe la 7, 8 incepe lumea sa se adune , dar ne putem auzi la un telefon ca sa te ajutam sa-l gasesti ...ai pm cu nr meu... Editat Aprilie 27, 2009 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 heiiii kali.....ai si nr meu .....asa ca te asteptam.....nu ne-am mai vazut de mult..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Dupa intalnirea din Dumbrava am facut o mica iesire la Giocelu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black diamond Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Ce frumos e catelusul cel alb!!! Al cui e?? Si eu vreau unul Motociclist si el? Zuza mea merge cu motorul...cand o lasa tata Sp00ky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Intuneric rau la voi da' tot am tras niste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ne-am bucurat cu totii sa va cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Eu inca nu am apucat sa descarc pozele, insa promit sa o fac curand. De cum m-am intors la job, am reintrat la programul infernal. Va multumim ca ne-ati primit alaturi de voi la o bere, pentru faptul ca ati fost gazde desavarsite si pentru prietenia aratata. Editat Mai 6, 2009 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Haideti in Anglia, cu conditia ca unul din voi sa-mi aduca motocicleta... hehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Haideti in Anglia, cu conditia ca unul din voi sa-mi aduca motocicleta... hehe... vin eu si iti aduc VOLUSIA,dar cu o conditie sa ma tii si pe mine asa vreo 132764824663219735 de ani pe acolo!!!!!!!si mai ee ceva trebuie sa vin si cu TAVI cu INTRUDERUL lui ca nu se poate asa numa in trei,trebuie sa fim macar 5 la numar sa fie echipa completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 I am expecting you, my young padawans.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 I am expecting you, my young padawans.... Ce-i aia "padavan"...ceva gen "baistruc"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Bitang onorific, ciocoflender de tundra, zi-i cum vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 cum e Doc. acolo?te-ai acomodat?ti-ai luat umbrela cu tine? esti in "the big city"?baga niste poze de pe la AceCafe sau alte baruri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Haideti in Anglia, cu conditia ca unul din voi sa-mi aduca motocicleta... hehe... He he, Cotizo poate te trezesti cu noi pe cap in Anglia oricum sa mai puneti poze primele sunt foarte faine cu "satul lui Frodoo" hehe aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 In seara asta ne adunam in R&B la aceeasi ora pt a stabili o noua locatie (o terasa) . Haideti cu propuneri cu locuri unde putem parca motoare la vedere, si unde este posibilitatea de a "aranja" mesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 In seara asta ne adunam in R&B la aceeasi ora pt a stabili o noua locatie (o terasa) . Haideti cu propuneri cu locuri unde putem parca motoare la vedere, si unde este posibilitatea de a "aranja" mesele Ne-am intalnit ieri....si am uitat de treburi serioase!...La naiba! Tot nu s-a stabilit o terasa unde sa ne mutam! Deci luam taurul de coarne si ne apucam sa votam. Eu sunt pentru orice s-ar hotari, chiar si pentru "bumbac club" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate