RamoChoop Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 ramo tie iti sta cel mai bine poate iti face iubi tau o surpriza de craciun HEhehe mersi dar nu e nevoie e prea mare eu ma multumesc cu o Hondita hihihi Mesaj completat Urmeaza pozele de duminica din Dumbrava 20.09.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Multumim Ramo! Tare faine poznele! Ai si de la iesirea de la Ghiocelu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Multumim Ramo! Tare faine poznele! Ai si de la iesirea de la Ghiocelu'? Nu am de la Ghiocelu ptr ca eu nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Poze de la o intalnire "neregulata" intre V-Stromeri (care au avut prima intalnire nationala la Sibiu) si motocilistii din Sibiu care merg la intalnirile regulate. Mai multe poze de la intalnirea V-Stromerilor (sa vedeti pe unde i-am bagat) gasiti aici http://picasaweb.google.com/andrei.nechito...nireVStrom2009# sau urmarind topicul de V-Strom /index.php?...237&st=2260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Poze de la o intalnire "neregulata" intre V-Stromeri (care au avut prima intalnire nationala la Sibiu) si motocilistii din Sibiu care merg la intalnirile regulate.Mai multe poze de la intalnirea V-Stromerilor (sa vedeti pe unde i-am bagat) gasiti aici http://picasaweb.google.com/andrei.nechito...nireVStrom2009# sau urmarind topicul de V-Strom /index.php?...237&st=2260 cat a costat "biletul de intrare" in Piata Mare??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 cat a costat "biletul de intrare" in Piata Mare??????????? nu stiu ca nu eram cu ei. ca daca eram cu ei nu ii lasam sa parcheze acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Poze de la o intalnire "neregulata" intre V-Stromeri (care au avut prima intalnire nationala la Sibiu) si motocilistii din Sibiu care merg la intalnirile regulate.Mai multe poze de la intalnirea V-Stromerilor (sa vedeti pe unde i-am bagat) gasiti aici http://picasaweb.google.com/andrei.nechito...nireVStrom2009# sau urmarind topicul de V-Strom /index.php?...237&st=2260 Super super super! Felicitari! Si ce bine ca tinut vremea buna!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Vreme buna, lume buna. Mai trebuia ceva? Valea Avrigului, cabana Lindicelu'.....pardon Ghiocelu' Cei trei (3) special;isti in G-Force ................ Aaaa, era sa uit. Teroristii! Ma duc sa beau o bere in cinstea nostra, dragi prieteni. O seara buna tuturor. P.S. - am incercat si ieri sa pun pozele. Da' berea tot am rezolvato. Mesaj completat Ca sa fie de acord si doamna profesoara, am REZOLAVAT-OOOOOOOOOOOOOO! Despre bere era vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Hello, din cauza unor probleme de windows, am pierdut mai multe date printre care si pozele de ieri care le-am sters si din camera . deci trebuie sa repetam iesirea de aseara probleme tehnice Dar promit ca o sa ma revansez cu alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Hello, din cauza unor probleme de windows... la naiba...ehhh asta e! data aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Hello, din cauza unor probleme de windows, am pierdut mai multe date printre care si pozele de ieri care le-am sters si din camera . deci trebuie sa repetam iesirea de aseara probleme tehnice Dar promit ca o sa ma revansez cu alte poze No lasa tu Ramo !!!!! Se fac alte poze. Vezi, la urmatoarea intalnire sa mai vina bebe Alex Luca...deoarece Patriciei ii este dor de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Poze din Han de duminica 27.09.2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 unde ati plecat duminica? ca la 1:30 nu mai era nimeni in han. lasati mai oamenilor bilet pe masa ai din filigorie: suntem plecati la "XXXXXXX" voiam sa vin dupa voi da' unde? sau s-a spart gasca asa de repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 La o pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 unde ati plecat duminica? ca la 1:30 nu mai era nimeni in han.lasati mai oamenilor bilet pe masa ai din filigorie: suntem plecati la "XXXXXXX" voiam sa vin dupa voi da' unde? sau s-a spart gasca asa de repede? ......laSighisoara era pe.......masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Iris esti o minunatie pe motor. Felicitari! Bravo mami si tati:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Poze din Han de duminica 27.09.2009 Te rog da-mi pe e-mail pozele cu noi.Adresa e ca ID-ul pe yahoo. Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Iris esti o minunatie pe motor. Felicitari! Bravo mami si tati:) Mersi mult ! Nici voi nu mai aveti mult si sunt convinsa ca pitica voastra tot asa va arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Dumineca,inainte de atacul final asupra Castelului Sighisoara. Joi (azi) incalzirea ptr R&B. Scuzi ptr intarziere Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ehhehehe...in postul lui Gal, am vazut niste cercei :blink: Sunt facuti de Ramona....ihihihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ehhehehe...in postul lui Gal, am vazut niste cercei Sunt facuti de Ramona....ihihihihi hehe mersi tu bYa esti mortalaaa!!! Mesaj completat Ehhehehe...in postul lui Gal, am vazut niste cercei Sunt facuti de Ramona....ihihihi hehe mersi tu bYa esti mortalaaa!!! Mesaj completat Poze de joi de la Transilvania si R & B multe poze funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ehhehehe...in postul lui Gal, am vazut niste cercei :blink: Sunt facuti de Ramona....ihihihihi Fi sigura ca-mi plac altfel n-as fi facut-postat poza. Arta mon cher Cu respect Mesaj completat Start spre cabana Ghiocelul Cu respect PS A venit Mesaj completat Iar face figuri Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Lume, lume! Cu ocazia inceperii sfarsitului de sezon motorizat se organizeaza mare petrecere mare!!! Havu (patronul R&B-ului) vrea sa faca un chef in cinstea noastra.Asadar se ofera sa ne cinsteasca cu mici pentru fiecare si cu ceva beri! Cheful este sambata 10.10.2009 incepand cu ora 20:30 in R&B. Haideti sa facem o seara memorabila cum numai noi stim sa o facem. Borco ne va canta si incanta; va fi si karaoke asa ca cine vrea poate sa cante din toti plamanii iar noi ceilalti o sa dansam... . Moldo ne va canta si el cred....si poate si eu (daca ma imbat destul de tare...hahahahaha).Empu cred ca poti sa aduci chitara sa ne canti si tu!!!!! Astea fiind spuse va rog frumos sa confirmati prezenta pana joi 8.10.2009 ca sa stim cata carne de mici sa comandam! PARRRTYYYYYY!!!! Mesaj completat Lume, lume! Cu ocazia inceperii sfarsitului de sezon motorizat se organizeaza mare petrecere mare!!!Havu (patronul R&B-ului) vrea sa faca un chef in cinstea noastra.Asadar se ofera sa ne cinsteasca cu mici pentru fiecare si cu ceva beri! Cheful este sambata 10.10.2009 incepand cu ora 20:30 in R&B. Haideti sa facem o seara memorabila cum numai noi stim sa o facem. Borco ne va canta si incanta; va fi si karaoke asa ca cine vrea poate sa cante din toti plamanii iar noi ceilalti o sa dansam... . Moldo ne va canta si el cred....si poate si eu (daca ma imbat destul de tare...hahahahaha).Empu cred ca poti sa aduci chitara sa ne canti si tu!!!!! Astea fiind spuse va rog frumos sa confirmati prezenta pana joi 8.10.2009 ca sa stim cata carne de mici sa comandam! PARRRTYYYYYY!!!! Aaaaaaaaa....am uitat sa va spun ca barul se va inchide pentru noi! Deci vom fi doar noi...cu mic, cu mare, cu catel, cu purcel, cu iubiti si iubite, cu amici si cu cine mai vrem noi sa venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Fi sigura ca-mi plac altfel n-as fi facut-postat poza. Arta mon cher Hehe multumesc mult de tot Mesaj completat Fi sigura ca-mi plac altfel n-as fi facut-postat poza. Arta mon cher Cu respect Mesaj completat Start spre cabana Ghiocelul Cu respect AAAA si mersi DODO ca porti cercelusii facut de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 drums.gif Lume, lume! Cu ocazia inceperii sfarsitului de sezon motorizat se organizeaza mare petrecere mare!!! Havu (patronul R&B-ului) vrea sa faca un chef in cinstea noastra.Asadar se ofera sa ne cinsteasca cu mici pentru fiecare si cu ceva beri! Cheful este sambata 10.10.2009 incepand cu ora 20:30 in R&B. Haideti sa facem o seara memorabila cum numai noi stim sa o facem. Borco ne va canta si incanta; va fi si karaoke asa ca cine vrea poate sa cante din toti plamanii iar noi ceilalti o sa dansam... biggrin.gif . Moldo ne va canta si el cred....si poate si eu (daca ma imbat destul de tare...hahahahaha).Empu cred ca poti sa aduci chitara sa ne canti si tu!!!!! Astea fiind spuse va rog frumos sa confirmati prezenta pana joi 8.10.2009 ca sa stim cata carne de mici sa comandam! PARRRTYYYYYY!!!! Mesaj completat Aaaaaaaaa....am uitat sa va spun ca barul se va inchide pentru noi! Deci vom fi doar noi...cu mic, cu mare, cu catel, cu purcel, cu iubiti si iubite, cu amici si cu cine mai vrem noi sa venim! beer.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate