Ravenitza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 si cam prin ce zona este hanul dumbrava? ceva punct de reper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Duminica va intalniti pe undeva? pe 21 august sunt in Sibiu o noapte, in drum spre Arad si mi-ar placea sa vad pe unde pierd timpul motoristii din Sibiu. De asemenea imi puteti recomanda ceva cazare relativ la drum (sa nu ma ratacesc), cu preturi ok? Nu ma intereseaza 5* asa ca... Multam! Noi am stat la Complex Luceafarul cand am avut nevoie. Mancare buna la meniul zilei (15 parca era), curatenie, baie in camera, pat dublu, dulap si canapea in camera, pret 70. E chiar in centru, si nu-i prea greu de ajuns de la drumul mare. Recomand! Adresa: Str. Ioan Lupas, Nr. 2, Sibiu Telefon: Teodor Lalu – 0722 551 073 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 si cam prin ce zona este hanul dumbrava? ceva punct de reper? ti drumul spre Paltinis (dca nu sti intreaba ca primesti directi bune )...la un momentdat vei vedea cimitirul pe stanga, dupa care un pic de padure, apoi o parcare mare...acolo trebuie sa intri...tot acolo mai e Hilton , iar pe dreapta gradina zoologica...sper ca ti-am fost de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Vine diseara cineva la cabana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Vine diseara cineva la cabana? VINEEEEEEEE dar la Transilvania ATENTIE!!!! in spate NU la terasa cu manelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 nu ar trebui sa devansam ora de intalnire de la Transilvania!...macar pentru ora 18.00......se intuneca deja foarte repede!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Cam cand mai au loc aceste intalniri? Ce zile ale saptamanii si cam pe la ce ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Duminca la 12 in han Joi 18 sau 19 la Transilvania la un pub din partea stanga a salii (cum stai cu fata la intrare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Duminca la 12 in han Joi 18 sau 19 la Transilvania la un pub din partea stanga a salii (cum stai cu fata la intrare) OK multumesc ... o sa vad cand o sa reusesc sa ajung si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Eu propun sa ne vedem iar joia in R & B ....din cauza vremii .Ce parere aveti ? Inca mergem cu motoarele ,dar nu stiu cat...plus terasa de la Transilvania unde ne.am intalnit in ultima vreme s.a inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 (editat) eu sunt pentru R&B da da da Pntru cei care vor sa participe la adunarea motociclistilor de joi in R&B, ora de intalnire pe sezonul rece se schimba pt 20:00.(din diverse motive) Editat Octombrie 14, 2011 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 mâine vine careva la dumbrava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Salutare, in seara asta se probeaza o nou locatie pentru JOIA MOTOCICLISTILOR. Asadar la orele 19:00 cine e interesat, locatie : Cheers , str Rennes. De ce? : se pare ca se organizeaza rockoteca joia. See u there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 pai la R&B ce are,care ar fi dif? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Salutare, in seara asta se probeaza o nou locatie pentru JOIA MOTOCICLISTILOR. Asadar la orele 19:00 cine e interesat, locatie : Cheers , str Rennes. De ce? : se pare ca se organizeaza rockoteca joia. See u there vinerea sau sambata nu se organizeaza nici o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 din pacate nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Cum a fost? N-am vazut decat azi propunerea, a iesit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 da, am iesit eu si bacila...au inghetat motociclistii sibieni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 pai la R&B ce are,care ar fi dif? Diferenta ar fi ca mai vedem niste oameni. In R&B nu mai vine nimeni joia din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 se pare ca nici in alta parte nu vine lumea....asa ca pana da caldura cred ca e cam pa intalnirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 se pare ca nici in alta parte nu vine lumea....asa ca pana da caldura cred ca e cam pa intalnirea asta organizati vinerea o intalnire sau sambata joia nu am cum sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 este duminica in han Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Cheers e prea soft si poate RNB prea departe. Sa propun si eu St. Andrews pe A. Iancu, mijlocul targului, nu departe de fostul Motors? Joi dupa 20.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Salutare, in seara asta se probeaza o nou locatie pentru JOIA MOTOCICLISTILOR. Asadar la orele 19:00 cine e interesat, locatie : Cheers , str Rennes. De ce? : se pare ca se organizeaza rockoteca joia. See u there Si rockoteca cum a fost? Sau n-a mai venit nici ea? Azi tot acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate