Sari la conținut

Accident in Bucuresti...


Dimitris
 Share

Postări Recomandate

Un tip cu un motor albastru de la BGS a fakut un wheelie dar a cazut pe spate... motorul a intrat in interesctia de langa Liceul Gh Lzar, unde a lovit un Matiz verde, rasturanadu-l... Cand am ajuns eu erau vreo 4 motoare pe akolo, politie, iar motociclistul fusese deja dus la spital (cica nu era ranit grav)...

a inceput sezonul din pacate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-a răsturnat nimic, terminaţi cu prostiile. Matizul avea parbrizul spart, şi era pe roţi.

 

Nu prea mi-am dat seama din poziţiile vehiculelor cam cum s-a desfăşurat treaba (a se vedea schiţa).

 

Matizul e cel mare şi verde, cu albastru e parbrizul spart; alb-albastru-verde este moto căzută, cu alb-negru gixxerul de backup.

post-14-1112437209_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai ajunge Kiseleff-ul pentru wheelie? N

u ma intelegeti gresit, poa' sa faca cine vrea wheelie-uri dar sa nu se planga dup-aia ca: "frate, mi-a taiat calea un Matiz si n-am putut sa-l evit, ai dracului soferii astia care iti taie calea cand faci wheelie cu 120kph pe Koga!"... pai n-a putut sa il evite ca era cu ochii la avioane! :grinbandit:

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai ajunge Kiseleff-ul pentru wheelie? N

u ma intelegeti gresit, poa' sa faca cine vrea wheelie-uri dar sa nu se planga dup-aia ca: "frate, mi-a taiat calea un Matiz si n-am putut sa-l evit, ai dracului soferii astia care iti taie calea cand faci wheelie cu 120kph pe Koga!"... pai n-a putut sa il evite ca era cu ochii la avioane!  :grinbandit:

 

Ry.

Corect ,bine punctat.

Am mai vazut un topic cu ce pot face """""Motociclistii""""" de la BGS cu motoarele .Nu-mi dau seama ce super psiholog au astia la resurse umane de-i angajeaza pe astia sau tocmai de aia-i angajeaza numai cu muschi si Brain ..ULA sa tina la tavaleala. Acuma nu tre sa generalizam sunt si baieti la BGS cu capul pe umeri si chiar OK fara fite in cap.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, dacă ai văzut faza live, dă tu mai multe detalii.

 

Schiţa pe care-am făcut-o arată ce-am văzut eu acolo, pe la 21:50. Nu mi s-a părut c-ar fi răsturnată maşina, dar ce-i drept eram în trecere cu maşina, era noapte, se poate să mă fi înşelat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum am vazut si eu la stiri. matizu' era rasturnat. dobitocul avea 160 km/h. am mai zis, putea sa fie nevasta cu copilul ai mei sau ai altcuiva in matizul ala. sper in continuare sa nu mai urce in viata lui pe motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Una e sa "crosetezi" (mai ales daca o faci frumos si elegant) si alta e sa faci asemenea catastrofe in locuri publice...

Daca vrei sa te sinucizi,du-te undeva unde esti singur,nu-i mai trage si pe altii nevinovati dupa tine... :banana:

Lui hapciupaliticu ala de la bg...cacao i-as pune niste hamuri si l-as pune sa-i traga pe aia care erau in Matiz toata viata :grinbandit:

Iar daca se mai urca pe motor,data viitoare sa intilneasca o TATRA ! :laugh:

Eu nu iau apararea nimanui,daca citesti mai atent ce am postat:AICI ,o sa vezi ca nu-i iau apararea celui de la BGS din contra,dar cand te am vazut ce repede ai sarit de c..r in sus la o remarca care nu incrimina cu nimic pe conducatorul Matizului ci se referea la insecuritateasi la instabilitatea pe care o ai in acest gen de auto matiz,tico,panda etc ai facut niste "urari" pe care eu nu le doresc nici dusmanilor mei ca are cine sa-i pedepseasca nu tre` sa-i judeci tu. Acum poate ca esti implicat emotional in evenimente eu nu am de unde sa stiu,si incerc sa fiu impartial si corect fata de evenimente . Si eu ca mai toti motociclistii conduc si auto de la 4 roti pana la 22 de roti (trailerul atatea are) si pot spune fara sa gresesc ca am peste 1 (un) milion de KM la bord atat intern cat si international si am vazut multe la viata mea .E clara treaba asta de la BGS este inconstient dar mai grav ,cei carei-au dat acel motor pe mana sunt si mai vinovati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topic aprins rau in concluzie bine ca nu a patit nimeni nimic grav si sa fie de invatatura de minte. Cumnatul meu lucreaza cu astia de la BGS Cine se duce-n TWICE il cunoaste sigur este ala mic indesat la vreo 120 de KG care face selectie la intrare si striga ca psihopatul cand nu-i comvine ceva citez : "RAUSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!" si-mi povesteste cum dau astia cu poponeata pe jos de la BGS cu moto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Hairy Poker

eu cred totusi ca matizu era de vine :banana::lol::laugh:

nu v-ati saturat de "baietzashi" d-astia????

nu vor intelege niciodata ce este aia conduita si etica condusului oricate accidente vor face (mai ales ca acestea vor fi subiecte de povesti si lauda :grinbandit:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...