foxbat Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 salut asa cum ati mai vazut sscristi a pus pe Dc manuala la greu eu la fel sustin propunerea , sa le adunam pe toate si sa fie usor de accesat ( DC, ftp) personal pot ajuta cu DC ul ( asa cum este acum ) ) respectiv cu un FTP ( acelasi folder de pe DC ) dar la ftp ....mai incetisor ca daca ma trezesc cu 20 de useir odata ..imi pierd totul net, etc , )) spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Pot sa tin eu serverul de FTP acasa. Am gasit eu si Wizzie o placa de baza, procesor, carcasa, sursa, placi de retea, etc. Lipseste RAM-ul. E cineva interesat sa facem serverul si sa facem cumva sa-i aducem si RAM? Din ce vechituri aveti pe acasa, sa nu coste bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Pot sa tin eu serverul de FTP acasa. Am gasit eu si Wizzie o placa de baza, procesor, carcasa, sursa, placi de retea, etc. Lipseste RAM-ul. E cineva interesat sa facem serverul si sa facem cumva sa-i aducem si RAM? Din ce vechituri aveti pe acasa, sa nu coste bani. super, eu nu prea sunt de acord cu el acasa ) din motive evidente si va invidiez ca puteti spune ti ( pe ym sau aci , cum vreti ) ce aveti nevoie hardware sa sap si eu in cosul cu maimute respectiv sa va dau tot ce am ( sunt cam 5 Gb ) sa puneti la un loc . eventual putem sa punem tot in 2 -3 locuri..daca nu merge unul sa mai existe "cluster" asa mai scade si incarcarea btw..un server de ftp pt windoze , fain, puternic, securizat ? spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Pai sa o luam pe rind: de la wizzie am placa de baza, care are si video si placa de retea. Eu o sa pun carcasa, sursa, HDD (15Gb), CD-ROM din ce am cules de-a lungul vremii. Restul componentelor inca lipsesc. Ar fi nevoie de: procesor (Pentium 3, FCPGA sau Celeron), RAM (sub forma de DIMM). In plan ar fi sistem de operare Linux, ca nu vreau sa avem plingeri legale. Se ofera cineva sa doneze RAM si/sau procesor? Cei care vor dona cite ceva ar fi normal sa beneficieze si de avantaje intr-un fel sau altul. Dar astea le discutam in functie de ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Noul site unde sunt potate manuale si nu numai este: AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Question: Pentru http://service.tanga-moteurs.ro/ mai exista acces ftp ?? Vreau sa urc acolo un manual complet de Bandit de ~58Mb si nu merge pe http... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 bre nenea ipman, o sa iti fac tot io rost si de niste sdram! stay tooned! apropos, de luni noua interfata a site-ului cu manuale va fi disponibila! PS si de saptamana care vine voi adauga inca vreo 6GB de manuale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 bre nenea ipman, o sa iti fac tot io rost si de niste sdram! stay tooned! apropos, de luni noua interfata a site-ului cu manuale va fi disponibila! PS si de saptamana care vine voi adauga inca vreo 6GB de manuale! Iti trimit si eu niste documente pentru Suzi Bandit mai mari de 50Mb ?? Sau mai facem "treaba aia" cu FTP-ul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Poate a mai aparut, n-am frunzarit tot topicu': http://www.blackbears.ru/index.php?get=manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 www.manualclub.com Pentru ca am cautat foarte mult manualul pentru GPZ 500 S in limba engleza si NU am gasit, iar pe site-ul asta exista (l-am si copiat ), consider site-ul unul foarte bun si il recomand. P.S.: Este nevoie de inregistrare inainte de a putea face download. Inregistrarea este free: este nevoie de o adresa de mail la care va va trimite un link de activare. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nacki79 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 salutare intrati si aici http://www.ronayers.com/fiche/getman.cfm dar numai cu explorer ca la opera nu arata imaginile poate va ajuta cu ceva bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 nenea daca iti face figuri script-ul (shit happens sometimes) foloseste ftp.zino.ro - user:manuale / pass:service uite ce raspuns am primit... Looking up ftp.zino.ro Trying ftp.zino.ro:21 Connected to ftp.zino.ro:21 220 ftp.tanga-moteurs.ro up and running USER manuale 331 User name okay, need password. PASS xxxx 530 Not logged in. Disconnecting from site ftp.zino.ro cat despre http://service.tanga-moteurs.ro/ nu misca de loc.... am un haynes scanat pt shadow 1988-2003 de 600-750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 ok, am avut probleme cu hostul in ultima perioada. acum am un host nou, caruia ii multumesc pentru suportul oferit, asa ca avem la adresa http://www.tanga-moteurs.ro/service nu ezitati sa uploadati si voi acolo manualele care nu se afla deja in lista. merci si va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrastefan Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 ok, am avut probleme cu hostul in ultima perioada. acum am un host nou, caruia ii multumesc pentru suportul oferit, asa ca avem la adresa http://www.tanga-moteurs.ro/service nu ezitati sa uploadati si voi acolo manualele care nu se afla deja in lista. merci si va astept. Multam', tocmai ce am luat ceva. ---> de la mine pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fidelina Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Mai baietzi, mai, cum gasesc si eu manual pt Kawasaki EN 500A din '92??? Ca de la adresa www.diff.ru nu reusesc nicicum...are viteza de 2 kb iar la 6 Mb se opreste...si la fel si de la pag originala bulgareasca sau ce o mai fi...si alte situri nu au modelul asta.... Va rog HELP ca de o saptamana ma chinui.... Saru'mana cu-i ma ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 in continuare va rog, daca aveti sau ati facut rost de manuale nu ezitati sa le uploadati la adresa din semnatura mea... ganditi-va ca o faceti pentru cei ca voi care au nevoie, si asa cum eu o fac puteti si voi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 www.manualclub.com Pentru ca am cautat foarte mult manualul pentru GPZ 500 S in limba engleza si NU am gasit, iar pe site-ul asta exista (l-am si copiat ), consider site-ul unul foarte bun si il recomand. P.S.: Este nevoie de inregistrare inainte de a putea face download. Inregistrarea este free: este nevoie de o adresa de mail la care va va trimite un link de activare. Asfalt uscat! ba-i daca postezi ceva macar posteaza calumea xa nu merge nimic postezi doar indexul tataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Off-topic: QUOTE(declspec @ May 31 2006, 03:13 PM) www.manualclub.com Pentru ca am cautat foarte mult manualul pentru GPZ 500 S in limba engleza si NU am gasit, iar pe site-ul asta exista (l-am si copiat ), consider site-ul unul foarte bun si il recomand. P.S.: Este nevoie de inregistrare inainte de a putea face download. Inregistrarea este free: este nevoie de o adresa de mail la care va va trimite un link de activare. Asfalt uscat! ba-i daca postezi ceva macar posteaza calumea xa nu merge nimic postezi doar indexul tataie 1. Postul este de aproape 3 luni in urma (vezi data post-ului, in partea de sus). 2. Topicul asta este destinat site-urilor (vezi titlu, in partea de sus) cu manuale, nu unui manual specific (daca te intereseaza manualul pentru GPZ n-ar strica sa dai un search pe topicul destinat acestui model - aici). Nu este site-ul meu deci nu pot decide cand sa fie accesibil si cand sa fie inchis. 3. Invata un pic de gramatica sau macar incearca sa dai dovada de putin respect pentru ca nu te-am ofensat in nici un fel si nici nu am pascut vacile impreuna. P.S.: Ba-i este feciorul/fiica lui taica-tu`, ca sa zic asa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 http://service.tanga-moteurs.ro NU MERGE!!! nu ma ajuta si pe mine cineva cu un users guide si daca se poate cu un manual de service la un gixxer 750 srad din 98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Off-topic: ba-i daca postezi ceva macar posteaza calumea xa nu merge nimic postezi doar indexul tataie 1. Postul este de aproape 3 luni in urma (vezi data post-ului, in partea de sus). 2. Topicul asta este destinat site-urilor (vezi titlu, in partea de sus) cu manuale, nu unui manual specific (daca te intereseaza manualul pentru GPZ n-ar strica sa dai un search pe topicul destinat acestui model - aici). Nu este site-ul meu deci nu pot decide cand sa fie accesibil si cand sa fie inchis. 3. Invata un pic de gramatica sau macar incearca sa dai dovada de putin respect pentru ca nu te-am ofensat in nici un fel si nici nu am pascut vacile impreuna. P.S.: Ba-i este feciorul/fiica lui taica-tu`, ca sa zic asa. Asfalt uscat! imi cer scuze daca te-am jignit intr-un fel sau altul dar dupa cateva ore de cautari deja iti pierzi rabdarea mai ales ca motorul sta in garaj desfacut dar de gasit tot nu gasesc nimic nu merge intri direct la index si de acolo atata scuze inca odata asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 caut ca un nebun manualul de la Honda vf 700 s sabre,nici cu google nu am gasit,stie careva ceva link ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Am si eu nevoie de un manual pentru un KTM GS 250. Are careva habar pe unde gasesc asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 http://www.kawasaki-rider.co.uk/forum/index.html Un site pentru posesorii de kawa, cu manuale si tips&tricks, mai ales pentru gpx/gpz si zxr. De aici mi-am luat si catalogul complet de piese pentru gpx-ul meu. Sper sa va foloseasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Site careva unde pot gasii si eu un manual de 900RR din 93 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 sper sa nu fi gresit topicul(daca da, cer scuze, informatia primeaza). http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=41567 o parte dintre voi, poate cunoasteti link-ul, cei care nu il cunoasteti, aruncati o privire, e mai mult decit interesant (owner manual sau service manual pt aproape tot ce avem noi pe aici). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate