ostrici Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 1. http://link interzis/view?i=ec6_1201096288 si 2. Admin edit: link eliminat. Politica forumului nu permite asemenea imagini/filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 o zi buna si tie ... poate mai completezi ceva pe la profil iar ,, sfatul ,, unic din titlu adica ,, sa va mai potoliti e valabil si pentru tine . in rest filmuletele sunt demne de analizat ca studiu de caz evident cu conditia sa-l lasi pe fiecare sa-si traga concluziile sale .cred cei mai multi stiu ce riscuri presupune motorul si de ce totusi il incaleca desi ar putea sa se potoleasca cum zici tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 1. http://link interzis/view?i=ec6_1201096288 si 2. Un accident din cauza unui bou ,pe o pista de avion si un scuterist facut biftec tartar pentru ca nu s-a incadrat din timp pentru schimbarea directiei de mers...... Din ce ar trebui sa ne "mai potoleasca" exemplele prezentate de tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 1. http://link interzis/view?i=ec6_1201096288 si 2. Asshole STFU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 1. http://link interzis/view?i=ec6_1201096288 si 2. Esti terminat tare daca crezi ca asemenea clipuri ne fac sa ne "potolim".Mai exact la ce anume te referi cand afirmi asta? Nu ai facut decat sa dai peste un clip teribil de socant si acum il pui aici sa ne arati ce ai gasit tu pe net SHAME ON dude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Ca Sa Va Mai Potoliti, daca tot vorbim de accidente... Editat Ianuarie 26, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Uau. Acum chiar m-am potolit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pustia neagra Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 urat ce pot spune si pacat in acelasi timp , dar parerea mea este , asta dupa ce am urmarit al doilea filmulet de multe multe ori, si cine are ochi sa vada, ca ''baetzashu'' cu camionu a cam accelerat si asta se vede in timp ce trece peste linia continua, cred ca nu i-a convenit ca este depasit de un scuter, cam neregulamentar din ce am vazut , dar nu merita sa treaca cu camionu peste el asta e pentru toti care il cred ''cool '' pe boul din spatele volanului R.IP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 De la ce sa ne potolim? Esti sofer de raba, or what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Tu chiar vreti sa renuntam la motoare??? Postam tot ce gasim pe net?? Nu mai bine gaseai ceva din care sa si invatam ceva??!! --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 09:09 ------------- De la ce sa ne potolim? Esti sofer de raba, or what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 gata, m-am potolit, nu mai trebuie sa postezi tampenii pe forumul asta, muta-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matei_matei Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 tinere, esti un om care are prea mult timp si nu ai ce face cu el. Nu-i mai da in cap ca nu e chiar asa de sanatos precum va indeamna in revista "BRAVO" ne zici "sa VA mai potoliti"?! da ce ma, esti preot? tu esti intruchiparea moralitatii si dreptatea absoluta? te adresezi ca unor copii care se joaca cu chibriturile?! m-ai spart cu filmulete alea - cu asta te ocupi tu in timpul liber, freci menta pe net nu mai fi tantalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Uau. Acum chiar m-am potolit! nici n-a inceput si deja s-a potolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 nici n-a inceput si deja s-a potolit Daca vorbesti de Mirci... credeam ca doar mie mi s-a parut. Daca nu, atunci... scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Daca vorbesti de Mirci... credeam ca doar mie mi s-a parut. Daca nu, atunci... scuze. de el vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 topicul asta e initiat de un frustrat! din moment ce si-a luat motor e logic ca are o rotita lipsa asa ca nu poate spune ca "sa va mai potoliti" tu niciodata n-ai mers cu viteza peste cea legala? mereu respecti toate regulile de circulatie? daca da, bravo, dar daca nu inseamna ca estiu un raton prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 deci daca ai incalcat legile de circulatie, bravo, da??? O spune cineva care isi doreste, repet, isi doreste (daca nu chiar isi ia) un R6, si daca nu ma insel e primul motor. breh, nu-ti dai seama ce tampenii expui in postul asta? uita-te peste ce-ai scris si zi-mi si mie de ce un raton prost? ca merge cu viteza peste cea legala sau pentru ca respecta toate regulile de circulatie? ca io-s mai blonda de fel on topic: vezi ca e si ogrish.com, mai ia si de acolo link-uri daca vrei sa ne potolesti. chiar ai impresia ca o sa invete cineva ceva din alea? uita-te cate accidente au fost in ultimele trei saptamani, si gandeste-te ca e abia ianuarie. faptul ca pui tu link-uri de pe youtube nu o sa potoleasca pe nimeni, numarul de motociclisti creste alarmant anul asta. mai bine pregateste-ti motorul pentru drumurile de la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 MDA...SUPER IMPRESIONAT SUNT...lUCREZ IN U.P.U ...la un anumit spital din berceni asa ca...te rog sa ma crezi ca nimic nu ma mai socheaza...nici macar filmuletele alea de doi lei... N-ai facut altceva decat sa oripilezi niste oameni...si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 deci daca ai incalcat legile de circulatie, bravo, da??? O spune cineva care isi doreste, repet, isi doreste (daca nu chiar isi ia) un R6, si daca nu ma insel e primul motor. breh, nu-ti dai seama ce tampenii expui in postul asta? uita-te peste ce-ai scris si zi-mi si mie de ce un raton prost? ca merge cu viteza peste cea legala sau pentru ca respecta toate regulile de circulatie? ca io-s mai blonda de fel on topic: vezi ca e si ogrish.com, mai ia si de acolo link-uri daca vrei sa ne potolesti. chiar ai impresia ca o sa invete cineva ceva din alea? uita-te cate accidente au fost in ultimele trei saptamani, si gandeste-te ca e abia ianuarie. faptul ca pui tu link-uri de pe youtube nu o sa potoleasca pe nimeni, numarul de motociclisti creste alarmant anul asta. mai bine pregateste-ti motorul pentru drumurile de la primavara domnu' ralucone, imi pare rau pentru exprimarea mea de mai devreme, ca nu a fost pe intelesul tuturor "blondelor" dupa cum zici si tu. eu am vrut sa spun ca daca el nu face nici o greseala in trafic si incearca sa educe pe altii, daca el merge exemplar, atunci bravo lui! dar nu sa fie el lupu' moralist sa spuna una si sa faca alta. in postul meu anterior nu am instigat pe nimeni sa incalce legea. acum intelegi, "blondule"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 domnu' ralucone .... e o domnisoara si e si blonda pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 A inteles si blondA... daca esti atent, Ralucone se trage de la un nume feminin si scrie colo shea sub mine "super GIRL" si "sfantA duh" breh, nu-ti fie cu suparare dar chiar a fost sucita exprimarea, lucrez cu cuvinte in fiecare zi si ti-am spus strict prima impresie @baresik, da' matale de unde stii ca-s domnisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=qwsnk1pdnts...feature=related de ce sa ne potolim. daca asta mic poate eu nu pot ? just kiddin` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 e plin netu de clipuri de genu! ! ! pe mine nu ma inspaimanta delok! m am obisnuit cu ele! traim intr o societate violenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) @baresik, da' matale de unde stii ca-s domnisoara? Ma gandeam si eu ... acum nu te supara daca esti doamna foarte bine, te felicit sincer dar eu asa am crezut... 22 ani ... si nu pari genul care sa se marite la varsta asta frageda cand abia descoperi viata adevarata si distractia. Daca lucrezi in publicitate, la programul ala infernal tre sa gasesti unul care iti e coleg de munca si sa se dea pe "coclauri'' cu tine cu motorul ca altfel cand va mai vedeti... Editat Ianuarie 29, 2008 de BaresiK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Atunci ai voie sa-mi spui domnisoara, intuiesti ca un om mare :bigstar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate