R_MARCE Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) salut... s-a tot vorbit de o intilnire inainte de a merge la salonul moto, dar nu s-a venit cu nici o propunere concreta. Haideti sa ne intilnim la Arc unde ne vedem de obicei miercurea..pt k toti stiu unde este si cum se ajunge. Sa zicem o ora ..de 10.00 Sau veniti cu propuneri pt o alta ora. Pt cei care vin din provincie putem sa mai stabilim o a doua ora ..de ex 12.00 ..si citiva dintre noi vor merge la Arc sa ii culeaga pe acestia la acea ora. MI-AM DAT EDIT .. PROPUNEREA E PT SIMBATA SI PT CEI DIN BUCURESTI SI PT CEI DIN PROVINCIE e klar k vor fi si cei care vor merge vinerea sau si vineri si in restul zilelor ..dar k sa fie ceva totusi pt toti care vor sa se intilneasca, am zis sa fie simbata la 10.00. Editat Aprilie 7, 2005 de R_MARCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Buna propunere. Se aproba cu felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 pe fluturasul de promovare scrie ca programul e de la 13:00 la 18:00 Vineri so............. Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 dap... buna propunerea... ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 @nucu: e vorba de sambata dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) @nucu: e vorba de sambata dimineata... ok, daca te legi de partea cu ''cei care vin din provincie'', poate e sambata.... altfel, nu stiu............ mercic Nucu Editat Aprilie 7, 2005 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 se putea sa nu gasesti tu ceva de neinteles? e vorba de SIMBATA KLAR. Pt k vineri toti sintem la munca (sau marea majoritate) iar cei din provincie vin simbata. DECI ..PROPUNEREA E PT SIMBATA LA 10.00 LA ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 ok, ok am inteles ne vedem sambata la 10:00 la arc Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 ce e smaeb asta ? de ce as merge ? cum ma cheama ? de ce? si de ce sa mergem in gasca ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 @Sorinake: trezeste-te FATA! mergem in gaska k sa iti aratam drumul ..k la ora 10.00 tu inca dormi pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 se putea sa nu gasesti tu ceva de neinteles? e vorba de SIMBATA KLAR. Pt k vineri toti sintem la munca (sau marea majoritate) iar cei din provincie vin simbata. DECI ..PROPUNEREA E PT SIMBATA LA 10.00 LA ARC aaaaaaaaaa.........asa se cheama mai nou ...................adica noi din centrul tarii suntem 'provincia' .................aha ............................servus marce,..........am sa incerc sa ajung la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 si pe mine ma enerveaza faza cu 'provincia' (sunt brasovean), dar de 5 ani in buc, m-am obisnuit... lasa-i in pace, ca degeaba le zici, nu rezolvi nik, tot asa se vor exprima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) hai ca vin shi io, deshi e cam devreme pt mine shi oricum nu avetzi cum sa ajungetzi cu mult timp inaitea mea de la arc la romexpo, eu pe scuter, voi pe motor!!! daca ne adunam suntem mai multzi din provincie decat bucureshteni, chiar shi in bucureshti sac sac!!! Editat Aprilie 7, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Zece sa fie... la ARC. Da nu plecati si voi la 10:10, bine? Zic sa plecam pe la 10:30 sa fie vreme sa se adune tot omu. Plus ca motiv de palavrageala jumate de ora se gaseste oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 si de ce sa mergem in gasca ? Sorinake asa e ..deci ne vedem la 10:30 la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 10:00 la arc ... voi fi prezent. Pentru clubul motociclishtilor lezatzi de termenul "provincie"... nu folosim termenul ca un apelativ jignitor dar este mai ushor decat sa zicem ... "cei din afara Bucureshtiului" ... asha ca fitzi intzelegatori "provinciarilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 mai da' sensibili mai sinteti dragilor! asta k off topic... nu e vb de cine de unde e ..dar in general asa se zice ..capitala si provincie... ideea era alta..K VA ASTEPTAM SI PE VOI, PADUCHILOR! adik ...k vrem sa va cunoastem! de aia o sa vina cineva sa va ia de acolo pe la prinz (pt cei care ajung mai tirziu). Asa k ..nu va mai shifonatzi si haideti la Arc! of of ...mai mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 O sa incerc sa ajung, dar nu stiu la ce ora v-a ajunge trenul! ORICUM...!!! Sa cante berea shi sa curga muzica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Lasati-l ba incolo de SMAEB sau cum io zice! mai bine bagam o plimbare simbata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Faceti oameni buni multe poze, si trimiteti la oamnii din provincie, ca din pacate nu toti pot ajunge in rest distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 (editat) Facem, facem... O sa vezi si prin ziare... Editat Aprilie 7, 2005 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 bai nene, da' mare e lenea asta ... vineri la deschidere nu va mai place huh ? (e vb de Bucuresteni ptr. care efortul nu e asa mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 @dkz: asa cum a mai spus si Marce: unii dintre noi munceste, nu ca tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Lasati-l ba incolo de SMAEB sau cum io zice! mai bine bagam o plimbare simbata! off-topic: eu o sa plec la munte de la SMAEB..probabil la Azuga..prin Cheia-Sacele-Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 eu bag un iasi -bucuresti-iasi ne vedem la 10 la arc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate