sangre Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 totusi..unde v-a fi locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Va fi anuntata in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Pentru mai multe indicii si detalii, intrati si AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 vor fi si...LUPII MARII-SEAWOLVES BIKERS CONSTANTA!!! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 E la Ciolpani, la circuitul de motocross. . .atatea mistere.,. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 ba nu, e pe stadionu` chelia manoliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 E la Ciolpani, la circuitul de motocross. . .atatea mistere.,. . Offtopic : Vad ca cineva urmareste atent emisiunea Uraniei Ontopic: Nu e aia locatia ..... nici tu nu ai ghicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 indiferent unde va fi...voi fi prezent;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Cine vrea sa ajute, este binevenit. /index.php?showtopic=178787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 new info... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 www.dacorum.ro INCA LUCRAM LA EL DAR E BINE DE STIUT PINA LA DEFINITIVAREA SAITULUI DEDICAT,ANUNTAM SI AICI CA, PT MOTO COMUNISTE AVEM UN PROGRAM SPECIAL. LOCUL LOR ESTE TOTUSI PE SOSELE SI NU LA FIARE VECHI SAU GARAJE UITATE,DECI POSESORI DE MOTO COMUNISTE VA ASTEPTAM LA DACORUM BIKE FEST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) LOCUL LOR ESTE TOTUSI PE SOSELE SI NU LA FIARE VECHI SAU GARAJE UITATE,DECI POSESORI DE MOTO COMUNISTE VA ASTEPTAM LA DACORUM BIKE FEST foarte frumoasa initiativa succes, vitejilor PS: nu stiu ce atata tam tam cu locatia...pana la urma distractie sa fie, motoare, muzica, bere, si, cel mai important....PRIETENI ba nu, e pe stadionu` chelia manoliu :lol: TIN SA TE CONTRAZIC...o sursa sigura mi-a soptit ca se va face in parcul gradina icoanei, unde vom sta si vom posti, si, evident, ne vom inchina Editat Iunie 23, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 mda scrie negru pe alb ca este la CIOLPANI bravo voua contati si pe mine am sa fiu acolo si sper sa fie ok ca mi sa luat de snagov :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Inca un Lup de Mare prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 La placinte inainte ! Vin sigur si nu singur ! Ave Dac Motors ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Si eu prezeeeeeent..... Editat Iunie 24, 2008 de Haurar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 am sa fiu acolo, mai beat ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 prezent si eu! multumim dacilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Sa va bazati si pe pitesteni. Road Riders-ul va veni cu sigurantza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Dragi prieteni, dupa cum se obisnuieste, incepem cu oferirea de mai multe informatii cu tzaraita. De Ciolpani stiti, perioada e mentionata. Sa va spunem cate ceva despre concursuri. Avem pentru voi concursuri cat mai de caterinca, cu premii insa cat se poate de serioase. La formularea ideilor de concursuri si-au adus aportul eroic, dandu-si obstescul sfarsit pentru aceste nobile idealuri, mai multe volume de 0.33, 0.5, 0.75 si 1 litru (nu va vom uita niciodata). De asemenea vreau sa mentionam taxa de acces. Fiind o (SUPER) Petrecere Moto taxa de intrare, modica de felul ei, se va aplica la motocicleta si nu la persoana. Astfel, cei care au de gand sa faca acrobatii de genul "Lume, lume - 20 de oameni pe o motocicleta" sunt chiar incurajati, platind astfel o singura taxa de intrare. Ca sa se simta ca este o (SUPER) petrecere moto (stiu, ne repetam), civilii, in masini sau pietoni, nu beneficiaza de aceasta oferta. Bineinteles, vom dezvolta in perioada ce urmeaza ceea ce v-am comunicat mai sus! De abia va asteptam! Editat Iunie 24, 2008 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 AVE, DACORUM! Felicitari pt initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 va ashteptam cu bratzele deschise, mesele intinse shi facliile aprinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Ne vedem la multe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Pentru cei care nu au mai fost la CIOLPANI, ar ajuta citeva informatii despre cum se ajunge si pe unde vine, ca am eu un prieten care nu stie unde e CIOLPANI,... Orice picanterie despre cum, ce si cite or sa fie este binevenita ! Spor la treaba DACILOR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Buna observatie! Vom atasa o harta a locatiei! Editat Iunie 25, 2008 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate