Attila_the_Hun Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 mah.. si vremea asta e buna la ceva ca macar prin munti ninge.. deci w.e. asta poate mai dau o tura de snowboard la cavnic as veni eu pe la brd ca acolo stau si eu , da sincer mi-e scarba de mazga ce e pe jos si m-as umple tot de noroi . Lasa, vor veni si vremuri mai faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 ce ne facem mai baieti/fete ca nu mai vrea sa iasa soare nici cum, si deja asa ma roade de-o iesire. daca cumva se arata de ceva vreme, care mai iese sa omoram asa un pic virusu? Eu am tropait astazi putin prin oras. La inceput nu prea aveam chef insa cand m-am gandit ca am vreo 6 locuri in care trebuie sa ajung m-am hotarat. Si bine am facut In doua ceasuri mi-am terminat toate treburile...de imi parea rau ca am plecat asa devreme de acasa. Cu conserva de eram, nici acum nu terminam (mama ce poet sunt ) Am mai vazut doi motoristi pe Bucuresti insa nu i-am recunoscut. Hai sa ne vedem in Hard, poate o punem de o tura in weekend...se anunta 10 grade sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) Eu am tropait astazi putin prin oras. La inceput nu prea aveam chef insa cand m-am gandit ca am vreo 6 locuri in care trebuie sa ajung m-am hotarat. Si bine am facut In doua ceasuri mi-am terminat toate treburile...de imi parea rau ca am plecat asa devreme de acasa. Cu conserva de eram, nici acum nu terminam (mama ce poet sunt ) Am mai vazut doi motoristi pe Bucuresti insa nu i-am recunoscut. Hai sa ne vedem in Hard, poate o punem de o tura in weekend...se anunta 10 grade sambata. Prezent ...locatie si ora pe sambata .... postati pe forum Editat Martie 6, 2008 de razvanel15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Daca Primiti si incepatori pe moto . Vin si eu daca ii vreme buna . poate mai da razvan ceva sfaturi la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Am fost azi in Hard si am reluat cu Galen ideea lui de saptamana trecuta si anume o excursie de o zi la Boghis. Aproximativ 140km de Cluj. Plecat dimineata, bai termale, potolit foamea, intors dupa amiaza. Pentru detalii, Galen ai legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Nu se face maine o iesire? Din pacate nu am ajuns la Hard... Daca se decide careva, postati pe forum mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Am fost azi in Hard si am reluat cu Galen ideea lui de saptamana trecuta si anume o excursie de o zi la Boghis. Aproximativ 140km de Cluj. Plecat dimineata, bai termale, potolit foamea, intors dupa amiaza. Pentru detalii, Galen ai legatura... Vad ca n-are chef Galen. Eu drumul la Boghis nu-l stiu dar de iesit as cam iesi. Mi-ar place mult un soft enduro pe la Muntele Rece-Valea Ierii. Insa nu toata lumea are motor pentru asa ceva, asa ca ma multumesc si cu o ciorba de burta la Piatra Craiului. Sau daca vreti putem merge sa vedem ce mai e pe la Fantanele Belis... Daca sunt doritori, propun sa ne intalnim la Sala Sporturilor pe la 12:00-12:30 cel tarziu. Eu o sa fiu acolo, iar daca ne strangem 2-3 macar mergem, vedem noi unde. Daca nu, o ard prin zona. P.S. Carti de joc nu am acasa asa ca daca vreti sa incingem o carte aduceti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Maine haideti la fantanele-belis, cu trecere prin zau, aiud, etc...hai-hui daca esti interesat, lasa un mesaj sau nr meu...0730391954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Maine haideti la fantanele-belis, cu trecere prin zau, aiud, etc...hai-hui daca esti interesat, lasa un mesaj sau nr meu...0730391954 Mergem unde vreti. Cu cat mai departe cu atat mai bine Am notat si nr tau. Al meu e 0752.222.592 La 12:00 sunt la Sala --- Mesaj completat în 08 Mar 2008 08:46 -------------Ce naiba facem? Ca ploua si cica va ploua toata ziua...si azi si maine (probabilitate 80%) Eu am costum de ploaie, dar parca nu mai e asa fun. Totusi daca sa mai baga cineva eu merg pana la Belis. Ziceti, ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buneaadrian Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 si totusi cam urata vreme?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 si totusi cam urata vreme?!... Cam da...eu mi-am facut (mai bine zis mi s-a facut) alt program deja Ramane pe altadata. Mama ei de vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Unii s-au riscat si pana la urma nu a fost asa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariGeo Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 A fost chiar ok! Nu am fost cu voi(ei) dar am mers si eu azi cam 4 ore pe motor si desi a si picurat uneori a fost cat de cat ok.Multumesc cu aceasta ocazie celui care e ''raspunzator'' pt iesirea mea de azi. Dau o bere Arbitrule Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Nu vine odata primavara aia cu soare, caldura si natura verde? Deja incepe sa devina enervanta vremea asta de dormit ....si dupa prognoza de pe wheater.com cica tine asa toata saptamana ce vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 (editat) Salut! Care vine si pe ploaie? eu nu mai pot sa stau in casa si sa ma uit la filme Daca mai e careva dati un buzz pe mess pe id-ul "bucurmarius" Care vine ,sa ne intalnim la sala sport la vreo 12.30. exista oare doritori? Editat Martie 9, 2008 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Eu ma bag. O sa fiu acolo. Asfalt ud de data asta, dar ce sa-i faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Nah, astazi la 12.30 la sala? mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jarod Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 O plimbare acuma dupamasa careva? ..... asa nu lunga....max 80 km...e careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Nah, cu toate ca vremea nu prea a tinut cu noi , a meritat sa mergem . Macar sa nu mai stau in casa @Jarod cam tarziu te-ai anuntat, noi am ajuns inapoi deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Nah, cu toate ca vremea nu prea a tinut cu noi , a meritat sa mergem . Macar sa nu mai stau in casa @Jarod cam tarziu te-ai anuntat, noi am ajuns inapoi deja da pe unde ati mers? eu am fost vineri la bunica mea la gherla, cu motoru si sambata cand a trebuit sa vin inapoi, ghinion ploaie toata ziua. mi-am luat inima in dinti si ata pana la cluj. mi-a ajuns tura pe ploaie. oricum daca se face vreme buna va tin companie cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Am fost pana la laguna albastra in aghires, mult mult noroi, da macar s-a mai oprit ploaia cand eram pe drum , apoi ne-am intors prin garbou si prin capusu mic-gilau-floresti si cluj, asa aprox vreo 80 km de plimbarica de duminica Toti asteptam vremea buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 Faine poze, si felicitari pt iesire . Ma bucur k acest topic nu a "murit" si a inceput sa prinda contur . Multzumiri celor care nu l-au lasat sa cada in josu' paginii ps pt tovarasii mei: GATA CU SCHIU' , "IM BECK IN BUSINESS" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Faine poze, si felicitari pt iesire . Ma bucur k acest topic nu a "murit" si a inceput sa prinda contur . Multzumiri celor care nu l-au lasat sa cada in josu' paginii ps pt tovarasii mei: GATA CU SCHIU' , "IM BECK IN BUSINESS" !!! bine ai revenit tatiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ma bucur ca esti ok ,nu ti-ai fracturat membrul si nu ai dat cu capul de fundul lighianului portocaliu!!!! sambata is liber si daca nu ploua is apt pt o iesire.cu tot tacamu ca mi dor de o huda. .la romaneasca normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 bine ai revenit tatiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ma bucur ca esti ok ,nu ti-ai fracturat membrul si nu ai dat cu capul de fundul lighianului portocaliu!!!! sambata is liber si daca nu ploua is apt pt o iesire.cu tot tacamu ca mi dor de o huda. .la romaneasca normal. Mi-e dor si mie de o huda din cand in cand. Depinde cum o traduci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 si crap de ciuda cand va vad... daca nu luam tzeapa de la eci acolo eram si io... max 1 luna si mi gata si mie motoru'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate