sanbu one Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Nici o plimbarica azi pe nicaieri? E totusi duminica si vreme faina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 vreme faina ....da cam frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 eu ma duc cu bogdan pana pe Topa..pe la 4-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 eu ma duc cu bogdan pana pe Topa..pe la 4-5 ne intalnim la Petrom baci 1630? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 vreme faina ....da cam frig afara Nu te plange ca ai genunchiere Ii gata cu vremea buna si cu gumele calde, inca azi si gata ... ma apuc de parapantism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 VAI NU MAI VINE PUTIN SOARE....CA MERGE TOPICUL ASTA LA SUBSOL..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 VAI NU MAI VINE PUTIN SOARE....CA MERGE TOPICUL ASTA LA SUBSOL..................... Nu-i bai ca merge la subsol.... Ca motociclismul nu presupune neaparat sa faci km pe motor Merge asta la subsol si urca altele:"Parerea noastra despre cocalari","sondaj despre femei usuratice","cum devin bebelushii motociclisti adevaratzi,nu slapari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) uite aici ce fac la servici....... http://www.jocuri-motociclete.ro/joc-motorcycle-racer/ macar atat.. Editat Septembrie 18, 2008 de ovibikerboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blizz Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 uite aici ce fac la servici.......http://www.jocuri-motociclete.ro/joc-motorcycle-racer/ macar atat.. Fii serios! Un motociclist care se respecta nu face asa ceva (adica, sa se dea pe circuit). Pt vasta comunitate de motociclisti de viteza din Cluj (a se citi slapari) recomand asa ceva, pentru exersarea unor proceduri mai realiste: http://www.jocuri-motociclete.ro/joc-get-a-grip/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La al doilea: Press 'right' to go! Care p mea ii tasta 'right'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La al doilea: Press 'right' to go! Care p mea ii tasta 'right'? sau ce o fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 )) foarte tare esti mai Mihai right se refera la sageata in dreapta .. arata acolo zi-mi ce scor ai scos la wheelie? eu max 76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 saptamana asta facem o iesire pana pe meses? pe miercuri-joi??daca se incalzeste putin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 pt mine sezonu mesesGP 2008 s-a cam incheiat see you primavara vitoare sau poate saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) ganditi repede ca in 26 imi expira rca'ul ..... Editat Septembrie 23, 2008 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 A iesit soarele in sfarsit! Mai da se face vreo iesire pe Meses? Nu am mai fost niciodata cu moto pe acolo si n-as vrea sa mai astept un an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 astazi la ora 16-17-18??invartim roata catre TOPA?MESES? Numa asa de drag,ca de altceva e prea rece asfaltul 0752.19.15.16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Mai daca nu ati vrut niciunu m-am dus singur E super super pe acolo. Imi place ca fata de Topa are mult mai multe curbe si mult mai challenging. Dar se circula prost. Multi calca linia continua. Vremea a fost super! Soare, cald, trafic putin @cuki: ai dreptate, te prinde @pasbogdan: nu tu erai oprit la Topa cu inca un moto sport mai vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Uh pacat ca nu aveam net ieri poate prindeam si eu topa dar a mers si asa valea draganului. drumul s-a cam stricat deci am dat slalom printre gropi (AGAIN) dar a fost fain sa dezmortesc motorul pe valea crisului, foarte fain. ah si am descoperit cel mai nou sport : fuga de ploaie, more thrilling than pissing against the wind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanbu one Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Salutare Cine se inscrie maine la o tura pe Topa...eventual pana pe Meses? Asta in caz ca-i vreme fara ploaie...propun orele 1530 la Petrom Baci. See you there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Uh pacat ca nu aveam net ieri poate prindeam si eu topa dar a mers si asa valea draganului. drumul s-a cam stricat deci am dat slalom printre gropi (AGAIN) dar a fost fain sa dezmortesc motorul pe valea crisului, foarte fain. ah si am descoperit cel mai nou sport : fuga de ploaie, more thrilling than pissing against the wind Super tare Editat Septembrie 26, 2008 de mr.magic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Mai daca nu ati vrut niciunu m-am dus singur E super super pe acolo. Imi place ca fata de Topa are mult mai multe curbe si mult mai challenging. Dar se circula prost. Multi calca linia continua. Vremea a fost super! Soare, cald, trafic putin @cuki: ai dreptate, te prinde @pasbogdan: nu tu erai oprit la Topa cu inca un moto sport mai vechi? eu cu motorul vechi('99 si inca un suzu o idee mai in varsta dar mai experimentat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 azi........o iesire pe topa.meses?? la 15 la petrom Baciu pt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 baieti, la targul de la negreni merge careva? stiti cumva care e data exacta? ca parerile sunt impartite, ba ca e in prima saptamana din octombrie ba ca e in a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate