ChaosBorn Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Da, am ajuns super bine, la 10 am fost acasa! Red bull iti da aripi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 o iesire azi dupa masa spre zalau la un suc si o poveste ???? (bineinteles cei care si-au terminat de facut prajiturile , batut covoarele si facut cumparaturi).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 baieti nu se organizeaza nimic azi?ar fi bine sa profitam de vremea asta frumoasa.......astept doritori,cu cat mia repede cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 baieti nu se organizeaza nimic azi?ar fi bine sa profitam de vremea asta frumoasa.......astept doritori,cu cat mia repede cu atat mai bine eu as iesi la o scurta plimbare , asfalt bun sa fie numai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 nu e vb de asfalt ca e vreme faina si asfaltul e uscat.chetia e sa mai strangem vre-o 2,3 oameni........cine se mai inscrie ????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 nu e vb de asfalt ca e vreme faina si asfaltul e uscat.chetia e sa mai strangem vre-o 2,3 oameni........cine se mai inscrie ????????????? daca ma luati si pe mine.....numa sa ma pot tine dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? Cam tarziu deja Remus..adunarea era de pe la amiaza.Am fost sa vad cum e noua autostrada. Maine e posibil sa fie la fel de frumoasa vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 deci daca vreti putem sa na strangem si acumasi sa dam asa o tura usoara ca dupamasa.......ca sa stiu si eu daca se face cva...... Mesaj completat deci daca vreti putem sa na strangem si acumasi sa dam asa o tura usoara ca dupamasa.......ca sa stiu si eu daca se face cva...... haideti fratilor...fara frica Mesaj completat bine......se pare ca nu sunt doritori....ESEC o seara faina tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 maine e plictisela de pe la amiaza pana spre seara cand se pregateste lumea de Inviere. Eu ies la o tura, daca mai sunt doritori , sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 maine e plictisela de pe la amiaza pana spre seara cand se pregateste lumea de Inviere. Eu ies la o tura, daca mai sunt doritori , sunt bineveniti pe la cat ? si pe unde? Mesaj completat ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? as fii iesit azi, am asteptat de la 4.49 pana pe la 6. si maine e o zi faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 vreau sa incerc scuteru pe autostrada ,se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Sambata la 14.00 o tura pe A3, vremea se anunta calda. OMV e pct. de plecare. Maine intrerupem sirul "plimbarilor" pe A3, dar saptamana viitoare reluam la aceasi ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 iese cineva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feherbogdan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 stie cineva unde pot gasi o bobina de inductie la un kavasaki klx 650? mersi 0740 387580 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Eu am luat pe a mea de la Sebi, de pe Rebreanu 34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 stie cineva unde pot gasi o bobina de inductie la un kavasaki klx 650? mersi 0740 387580 begin_of_the_skype_highlighting              0740 387580      end_of_the_skype_highlighting Bogdan topicul aicea este hai la o plimbare. pentru piese si accesori vezi ca sant alte topice deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 duminca aparent va fi vreme numa buna pentru o iesire. Propun un Meses sau Topa pentru cei cu buget limitat de benzina. Doritori??? Ora si locatia o stabilim noi mai incolo. da, ar fi perfect o iesire ,,de vreo 3 saptamani tot imi pregatesc prima iesire dar din pacate cand e timp nu e vremea buna si invers.In weekendul acesta sper sa am mai mult noroc si sa fiu in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Inca nu e nimic batut in cuie, dar Sambata dimineata planuiesc o iesire pana la Tg Mures. Se lasa cu premii, daca avem careva noroc (o Dacia Duster ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 cheile turzii,petresti ,suc si praji la dana duminica daca e vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Zece motociclisti are Cluju' si aia merg in unspe' directii. Bun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Zece motociclisti are Cluju' si aia merg in unspe' directii.Bun asa. buna asta ..asa e "suntem peste tot in tara,,cati sunteti ? 10 " ) din pacate eu am cauciucuri noi si trebuie sa le testez spre Zalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 no vad ca te-ai razgandit, mergi la SMAEB... sau asta ii back-up plan-ul? Dusteru il castig weekendu asta daca nu e ud pe jos, smaebu e weekendu viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 duminca aparent va fi vreme numa buna pentru o iesire. Propun un Meses sau Topa pentru cei cu buget limitat de benzina. Doritori??? Ora si locatia o stabilim noi mai incolo. Si pentru sambata se anunta vreme buna. Nu aveti chef de o iesire si sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate