bucurmarius Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Da mai Bucurie trebuie sa recunosc este adevarat dar sa nu uitam si de my love toate ca toate, da` o fo tare faina tura de azi.cam prea multe radare dar bine ca nimeni nu a muscat nici unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 toate ca toate, da` o fo tare faina tura de azi.cam prea multe radare dar bine ca nimeni nu a muscat nici unu. mda mai ales partea cu autostrada , prieteni stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpeter Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 La Piatra Craiului, 13.03.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0ru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 cald, soare.. nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 cald, soare.. nimeni nimic ? maine dimineata la 9 la podu trefla , plecare la felix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 ceva mai concret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 care vrea sa vina la o plimbare pana pe meses la o ciorba?? la 1 jumate la petrom in baci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 care vrea sa vina la o plimbare pana pe meses la o ciorba?? la 1 jumate la petrom in baci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 a intervenit ceva, nu se mai merge pe meses. sorry..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Maine dimineata la 11.00 care vrea scalda la Felix. Cu ramanere peste noapte, pana Duminica la amiazi sa prindem slujba de la Sf. Biserica. Sau normal ca va puteti intoarce tot sambata Editat Aprilie 1, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Maine dimineata la 11.00 care vrea scalda la Felix. Cu ramanere peste noapte, pana Duminica la amiazi sa prindem slujba de la Sf. Biserica. Sau normal ca va puteti intoarce tot sambata prezent.....defapt mai multi vor fii prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Maine dimineata la 11.00 care vrea scalda la Felix. Cu ramanere peste noapte, pana Duminica la amiazi sa prindem slujba de la Sf. Biserica. Sau normal ca va puteti intoarce tot sambata GRRRR DISTRACTIE FAINA SI ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 GRRRR :D DISTRACTIE FAINA SI ASFALT USCAT Asha sa fie .... asfalt uscat , shi fara incidente ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Asha sa fie .... asfalt uscat , shi fara incidente ... si vremea tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 si vremea tine cu noi prezent si euu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Maine dimineata la 11.00 10:53 ...in mai putin de 7 min. ai ajuns ? Rapid fecior.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 AZI VREME BUNA SE ANUNTA NU SE MERGE NICAIERI? SA BEM O CIORBA SI SA MANCAM UN MIC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 AZI VREME BUNA SE ANUNTA NU SE MERGE NICAIERI? SA BEM O CIORBA SI SA MANCAM UN MIC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 eu ma bag, daca se hotareste ceva, daca ma primiti, desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Razvan vorbea de ieri (duminica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 patasti! eu am fost pe meses vineri si sambata nu am vazut cu nr de cj pe nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Salutari! Propun o plimbare pentru sambata (16 aprilie): plecare din cluj - turda (unde am putea vizita cheile turzii) - rosia montana - poiana horea (cu prajeala de rigoare dupa care am putea vizita si belis-fantanele) si intoarcerea in cluj pe la tarnita. In total am face in jur de 300 de km. Traseul ar arata asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 ce vreau eu sa stiu, starea drumului, un motan batranel ar face fata, ma refer la mine, ca motorul nu are de ales.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 ce vreau eu sa stiu, starea drumului, un motan batranel ar face fata, ma refer la mine, ca motorul nu are de ales.. ) se amana excursia pe primul weekend dupa 1 mai. drumul nu cred ca e tare tare bun, o sa revin cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate