shackalu Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Sal'tare stimabililor! Pe 31-2 vine careva la MMC la intrunire?!? Se pare ca si Neagra mea o sa fie gata pana atunci. Daca totusi nu e gata, merg cu Negruta aia roz, pentru care am primit liber si de la Flory si de la Shackalu'. Asa ca vineri dimineata la prima ora la care ma trezesc, se pleaca spre Simleul Silvaniei, azimut: "Broscarie". Joi seara comunic ora la care se pleaca din Petrom Baci. Daca nu, ne vedem pe drum sau la destinatie. Daca nici asa, poate cu alta ocazie. Va salut cu respect, Nick. Fratiuc, mi s-a refacut si mie glezna aproape complet, deci banui ca pot merge si eu calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Joia moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Buna cine vrea sa vina la o plimbare in data de 11 si 12 august este bine venit. Traseu: in data de 11 Cluj- Transfagarasan si 12 Transalpina - Cluj. Mai multe detalii la tel: 0744498724 Salutare, Daca vremea tine, saptamana viitoare ( joi,vineri )vreau sa dau o tura pe Transfagarasan si Transalpina. Toate intr-o zi nu merita vizitate asa ca va intreb ( care ati mai fost ) unde ar fi un loc bun de cazare / mancare. Stiti o pensiune frumoasa la care se merita sa stai ? Pe acest traseu sunt si alte obiective de vizitat ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Sat Corbeni, la 10 km de lacul Vidraru,15 de Curtea de Arges. pensiunea ''La Brazi'', numar de casa 191. Cost: cca 90 de lei camera dubla matrimoniala, mic dejun inclus. Acum de cateva zile am stat acolo o noapte. Sau sus la Balea...270 lei camera dula. Iar la Ranca, am stat o noapte cu 80 de lei, la pensiunea Maria...exceptional ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) IMG_5033.JPG dumnezeule, ce nu are autobuzul alb? in viata asta tre sa am sau sa ma dau cu unu dala. trebuie E pentru el? Editat August 31, 2012 de capusang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Sat Corbeni, la 10 km de lacul Vidraru,15 de Curtea de Arges. pensiunea ''La Brazi'', numar de casa 191. Cost: cca 90 de lei camera dubla matrimoniala, mic dejun inclus. Acum de cateva zile am stat acolo o noapte. Sau sus la Balea...270 lei camera dula. Iar la Ranca, am stat o noapte cu 80 de lei, la pensiunea Maria...exceptional ! Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 stiu ca e prea din scurt , dar in juma de ora ma bag la o plimbare aiurea pe autostrada cu prietena ...merg de l polus si ies la turda ... daca se baga cineva e binevenit ! pana la fara 20 mai stau pe forum sa vad daca sunt binevoitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Maine o Stana de Vale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) sigur ca se merge!! o sa fie gasca mare de clujeni pe acolo :friends: a fost super iar pe final cateva poze cu puscatura, poze cu dedicatie speciala pentru unii, carora nu le dam numele, ca oricum ii roade invidia!!!!!! Editat Septembrie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 a fost super da, chiar a fost super !! Felicitari organizatorilor!! :friends: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) da, chiar a fost super !! Felicitari organizatorilor!! :friends: este notata in calendar pentru 2013 , aia ii clar Editat Septembrie 3, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes_6025 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Foarte fain a fost si misto poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 iar pe final cateva poze cu puscatura, poze cu dedicatie speciala pentru unii, carora nu le dam numele, ca oricum ii roade invidia!!!!!! Nu te mai lauda arat cu PUSCATURA aia de VARADERO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Nu te mai lauda arat cu PUSCATURA aia de VARADERO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 citeva si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Suge burta soldat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 citeva si de la mine. beeetooonnnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 citeva si de la mine. BEEEEEETON!!!!! :crack: au fost niste concursuri foarte misto!! ne vedem la anu la Broscarie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Plimbare anyone ? Verific aici in 5 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 BEEEEEETON!!!!! :crack: au fost niste concursuri foarte misto!! ne vedem la anu la Broscarie!!!! Si l-am sustinut si pe prietenul nostru motociclist dany_zzr care a cantat in concert la intrunire in formatia "Voices of Silence" la clape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 BEEEEEETON!!!!! :crack: au fost niste concursuri foarte misto!! ne vedem la anu la Broscarie!!!! mai vrei ratota for free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 mai vrei ratota for free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) decat sa pui o poza in care nu shtii exact cine-i in ea , tovarashe Vlady_80 , mai bine rupe-tzi buletinu ... bineintzeles k noi nu santem asha importantzi k ,, altzii ,, ... o trebuit sa pun eu poza k altfel nu credea lumea k am fost shi noi la intrunire . Editat Septembrie 5, 2012 de jackie chan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) decat sa pui o poza in care nu shtii exact cine-i in ea , tovarashe Vlady_80 , mai bine rupe-tzi buletinu ... bineintzeles k noi nu santem asha importantzi k ,, altzii ,, ... o trebuit sa pun eu poza k altfel nu credea lumea k am fost shi noi la intrunire . beton poza Editat Septembrie 5, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Buna tuturor,cine va veni la drag race care va fi pe 29 septembrie?Poate ne intalnim undeva cu motoarele si mergem toti deodata si dupa ce se termina lasam motoarele acasa si iesim la o bere. Cine nu stie de event postez si link: https://www.facebook.com/events/443655089012770/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate