sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Raul, nu intelegi ca Sorinel ne confunda cu unii care chiar isi permit asemenea rasfaturi vineri seara cand la noi se pune problema cat e berea colo si dincolo!Asta-i adevaru' cu asta defilam... Altfel ideea e frumoasa,dar eu nici daca imi permit drumu, nu imi permite buleftrica la javasaki. gresesti. eu am bani de bere SAU benzina. Alegerea mea e benzina. si ajunge pentru cheia si retur. Sorinake later edit: si cu buleftrica, sigur nu-i complicat, si sigur sunt destui care pot sa te ajute. nu-i asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Altfel ideea e frumoasa,dar eu nici daca imi permit drumu, nu imi permite buleftrica la javasaki. Ba iti permite numai ca pe timp de noapte trebuie sa o tii in ture si sa te dai pe langa unul cu un proiector bun Daca esti cuminte promit ca iti pun si pinion de fuga sa ii alergi pana le ies segmentii pe toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 haidetz ba la mine la tzara sa-i facem in ciuda lu baiazidu. la 16km de campina spre doftana da e o casuta micaaaa cu o cameraaaaa micaaaaa si o curte maaaaaaaaaare. Am si gratar acolo , si e goala casuta. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 hai bei etrusco generation, the everest alternative la pilmbare... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 io la etrusco merg, la o bere, o pizza si o discutie batraneasca eu sunt un artist, sa aduc aparatu foto sa-tzi schimbam poza din avatar, nu de alta, da daca te duci in spania, nu te recunoashte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Io votez CORINT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 spargator de greva!!! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Deci ramane etrusco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 sau cheia !!! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Sau concert NSK (marog DJ Vasile) in Web Club. Eu voi fi acolo. Poate trec shi pe la voi pe drum ... daca va hotaratzi pana-n 17:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 eee, placebo, lasa ca tu esti ocupat cu alegerile papale!!! zi-ne pe cine ai pariat si lasa ca e biserica la cheia si la campina. La concert nu e. Si vezi ca nu ai inteles pe deplin pe tutea Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Sorinake, daca nu ploua mergeam la Cheia si eu (si-asa trebuie sa probez amortizorul de ghidon pe care am dat o suma obscena ) asa ... voi trece pe la etrusco (sper de data asta nu asa pe fuga ca sapt. trecuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 bai puneti mana de la mana si luati la aviator o trusa de scule de 10 sa-si repare elicea de pe casca faruri ai bre la beliciopteru ala ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Bah, io unu chiar m-as baga cu Sorinake. Are omu "un punct acolo". Mai mult bem bere decat sa ardem gaz in motoreta... Pacat ca maine tre sa plec acasa, vreo 360km, sa fac RARu la moto si va fi o gaura majora in bugetu de plimbare dupa asta. Next time io ma bag la plimbarica. Count me in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 sal .. vin si eu cu o idee de bar misto , eu unu am fost si mi s-a parut super misto , poate il stiti .. se numeste parca beraria germana si e pe undeva pe langa casa popurului. Mi-a placut f. mult berea nefiltrata, cred ca e din cazanele proprii ( un pic cam scumpa, e drept, ex: 75000 halba la litru, sau 250 metru de bere unde intra cam 11 halbe mici ) Idee e ca e f.f.f. mare, chiar mai mare decat baza militara, si e o atmosfera daia de taverna germanica medievala. Eu unu o recomand .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 S-a mai dicutat despre ea! E pe calea Rahovei (prin spatele casei academiei) E beton! Dar preturile sunt.... . Costa un suc/ o bere cat un tren cu bani (cu tot cu pretzul trenului ) . Harta astora mi se pare cam aiurea (cunosc zona, dar nu-mi dau sema exact unde e dupa harta astora. E undeva pe linia trasata cu rosu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 ramane etrusco pana la urma? daca ne vedem, lt. navarro te rog shi eu ceva, ca ajung mai tarziu: | | | | | \/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 ATZI ADORMIT???? MAI BEM IN SEARA ASTA ??? SAU BEAU DOAR CU LT. NAVARRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 deci unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 hai ca nu ma pot baza pe voi deloc.... nehotarati ca de obicei. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Misha' , draga, incerci degeaba!Nu vezi ce motoristi rai avem!! La dans (ca in fire sau in baza e super) nu vor, la bauta in berarie(unde cred ca o sa ajung diseara) sau in corint nu, la un biliard ceva tot nu! Ei vor pizza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Misha' , draga, incerci degeaba!Nu vezi ce motoristi rai avem!! La dans (ca in fire sau in baza e super) nu vor, la bauta in berarie(unde cred ca o sa ajung diseara) sau in corint nu, la un biliard ceva tot nu! Ei vor pizza.. pai spunetzi voi unde mergem!!!! io vin oriunde pentru o bere shi/sau pizza/dans etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Pai ziceti, mei unde!! Becker-ul (adecatalea Beraria Germana) e la nici un km de casa mea, Etrusco e departe, dar pot sa vin! Dar decideti-va! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate