apriliacluj Postat Decembrie 9, 2019 Share Postat Decembrie 9, 2019 eu m-am bagat pe mine la hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Decembrie 9, 2019 Share Postat Decembrie 9, 2019 Ai grijă, să nu ieși slabit la primăvară și ahtiat după carne proaspătă ca ursu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 9, 2019 Share Postat Decembrie 9, 2019 A mea e oarecum la hibernare. Adica mai mult eu. Ma cam dor oasele si articulatiile la frig. Asa ca prefer sa stau domol. Daca ai ceva in plan ( iesiri scurte) comunica si daca sunt p-acasa ma bag si eu la una mica. Altfel calaresc masina. Wek-ul asta trag o fuga pana la Chisinau, urmatorul la tara si sper ca pe sfarsit de ianuarie o Albanie. Se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 9, 2019 Share Postat Decembrie 9, 2019 (editat) Am lasat GS-ul in garaj si circul cu DR-ul, sunt inca in perioada de acomodare cu el, mai trebuie sa-l scarman nitel, dar per total e ok, o motoreta cinstita. Singurul lucru cu care nu ma impac, saua, dar o sa se rezolve si asta la urmatoarea etapa de customizare. Astept sa vina zapada ca sa-i fac o revizie completa, pana atunci ma mai deplasez cu el. Editat Decembrie 9, 2019 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 @DKW Uite, un garaj ca al tău mi-aș dori și eu. Curat, spațios și probabil încălzit. Poate aduce moșul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Acum 23 ore, Muretto Grundieg a spus: Ai grijă, să nu ieși slabit la primăvară și ahtiat după carne proaspătă ca ursu' ! eu si in somn ma ingras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 5 hours ago, Muretto Grundieg said: @DKW Uite, un garaj ca al tău mi-aș dori și eu. Curat, spațios și probabil încălzit. Poate aduce moșul... Poza e facuta la munca, uneori mai stau dupa program si mesteresc la troace. Momentan garajul meu are incalzire de la soba sau aeroterma, si nu e prea curat, dar e spatios. Uitasem, are careva prin garaj/boxa/etc un melc de kilometraj? Al meu este stricat, la modul ireparabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Greu o sa gasesti acel melc, facut din duritan sau plastic. Stiu ca eu am cautat vreo 3 luni la dezmembrari pana am gasit pe cineva care sa il aiba. A mea nu se bucura de garaje, in schimb e multumita de umbra blocului si de folia pe care am tras-o deasupra ei. Acum 11 ani inca mai circulam cu ea pe vremea asta, chiar de aveam mucii prin casca, acum am lasat-o mai moale si ma dau cu ea doar pe vreme buna. Ca imi mai vine dorul de 2 roti, iau bicicleta si ma dau putin pe dealuri...insa uneori nici pentru ea nu e indicata vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 Melcul ala e de belea. Eu am distrus trei pana acum. Nu mai am nici unul, ma gandesc sa adaptez altceva acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 (editat) Practic lucreaza fier pe plastic, duritan, si asta din urma cedeaza. Eu am pus multa vaselina acolo, am uns bine cablul de viteza, pentru ca de aici pleaca toata problema, cablul se intepeneste. Ma batea gandul sa scot melcul ala si sa incerc sa ii fac o matrita dupa el. Varianta cea mai buna un ceas vitezometru cu 3 afisaje digitale si magnet pe spita. Insa trebuie un ecranaj bun pentru ca bobina de inductie il da peste cap. Editat Decembrie 26, 2019 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 26, 2019 Share Postat Decembrie 26, 2019 O, ce veste minu...not! Dar am gasit pe Louis un bord Koso care pare a fi exact ce-mi trebuie. Koso DB-EX 02 Digital speedometer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 (editat) Este perfect asta. Poti renunta la ambele ceasuri, pare-mi-se ca iti arata asta si turatia?. Cel putin asa vazusem in trecut un model, doar ca la vremea aia costa cam 250$. Era prea scump si am optat pentru un cablul nou de kilometraj si melc second, ajunsesem cam pe la 250ron la vemea aia, acum 11 ani.https://www.google.ro/url?sa=i&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjBicyHj9XmAhWG-qQKHSCTBGQQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2FTRAILTECH-Vapor-Computer-Kit-Motorcycle%2Fdp%2FB07CBHW5YS&psig=AOvVaw0ObtrbpoUshTlon7eZB6qL&ust=1577511622062064&cshid=1577425269907 Editat Decembrie 27, 2019 de irinel2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Decembrie 27, 2019 Share Postat Decembrie 27, 2019 (editat) Cel postat de mine nu arata si turatia, dar nu e un capat de tara, in schimb modelul asta are si turometru Koso DB01-RN Speedometer Editat Decembrie 27, 2019 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nea Valy Postat Ianuarie 27, 2020 Share Postat Ianuarie 27, 2020 Salut si La Multi Ani pe 2020 care aveti de dat un cadru de 750-800 BIG ? nu ma intereseaza serie , acte ci doar vreau sa mai asamblez un DR pentru a fi expus in curtea unui prieten undeva la munte ... pret cat mai mic multam si numai drumuri bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Ce gume folositi pentru mers mai de oras, dar nu 100% oras? Eu am pe DR-u' TKC80 Twinduro si nu prea imi plac cum se simt pe udatura. Ma gandesc daca sa fac pasul spre Heidenau sau Mitas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 De cativa ani am numai mitas. E70, E80, etc. Pe asfalt uscat sunt ok dar se macina extrem de repede. Max 8000 km. In off iar mi se par foarte ok. Nu am avut probleme si la cata vaca e a mea am reusit sa ies si din namoale, zapada sau nisip. Pe asfalt ud e dezastru. Patinoar efectiv. Daca nu ma insel acum 2-3 ani l-am speriat pe @ raducod priprin apuseni intrun derapaj pe asfalt ud. Si cauciucurile erau noi sub 100 km. Eu m-am obisnuit cu ele. Si facand ovanaliza intre pret (cred ca sunt cele mai ieftine) si la ce le folosesc eu (nu-mi place sa merg pe ploaie), mi-a parut o combinatie buna. Acum depinde la ce la folosesti. Daca mergi zilnic indiferent de ploaie eu zic sa te mai gandesti. Scuze: scriu de pe tel si am destele groase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Merg cu motorul cam tot timpul, nu ma intereseaza cat de repede se tocesc, ci sa tina bine la udatura. Endureala mai subtire ca nu mai ma tin balamalele si nici prea mult timp liber nu am, iar cand am timp liber sunt plecat in ture si merg cu GS-ul. DR-ul este mai mult pentru fatzaiala zilnica si ceva coclau lejer cand mai prind ocazia, deci as vrea niste gume care sa stea bine pe udatura dar sa pot sa ies si nitel in off, macar asa, de amoru' artei, si sa fie ok si pe frig. Deh, prefer sa merg la munca cu motorul pana da gheata pe jos decat sa dorm in autobuz/metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Mitas pe spate si heidenau pe fata... Ambele in stare buna, ca si km nu fac multi pe ani, maxim 3000km. 4 ani face Mitasul si vreo 7 heidenau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Cred ca am gasit combinatia castigatoare, de la Heidenau, K60 Silica, 90/90-21 M/C 54T TT M+S SiO2 fata si 130/80-17 M/C 69T TT M+S SiO2 spate, pret cam 550 setul, cu vreo 150 lei mai ieftin decat setul de Scout-uri si cica tin bine la frig. Daca ma tin 4000 km ma declar foarte multumit. Profilul este cel folosit si pe Scout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Februarie 2, 2020 Share Postat Februarie 2, 2020 Daca le iei, dupa ce le incalti si faci un numar oarecare de km, baga o parere aici. Trebuie sa le schimb si eu.... sunt relativ treminate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 (editat) Maxxis spate, Dunlop fata. Dupa 8000 de km Dunlop e aproape chel, Maxxis la jumatea vietii Nu ca ar conta, am o mina de diamante in Nigeria, e doar pentru statistica. Ca aderenta, Dunlop - jos palaria , Maxxis aluneca, chiar si pe drum uscat. Pe udatura trebuie sa te grabesti incet. Pe noroi/pamant/mizerii e ok, doar e 70% off. N-am incercat pe zapada dar cred ca nici nu intereseaza pe nimeni. Editat Februarie 13, 2020 de Muretto Grundieg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 @chucki, momentan am amanat achizitia gumelor, mi-a dat masina o gaura in buget. Sper ca la sfarsitul lui martie sa le iau. Si azi a inceput DR-ul sa faca figuri, aleator da rateuri in mers si da in nas pentru o secunda, apoi isi revine, iar trebuie sa-l iau la scarmanat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 19, 2020 Share Postat Februarie 19, 2020 (editat) Gata, s-a adjudecat, a crapat bobina de inductie. Deci, caut bobina. Editat Februarie 19, 2020 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Esti din bucuresti, nu? Daca nu ai gasit bobina s-ar putea sa mai am eu ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Am reusit sa gasesc bobina, a comandat-o un prieten care are un magazin online, saptamana viitoare trebuie sa ajunga. Oricum, multzam de intentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate