noro Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Nu suntem raspunzatori pentru pierderea ursuletilor, sa fie clar, daaaaaa? Veniti cu pijamalutzele la pachet, schimbarea se face in interior. Asta pentru blonzii si blondele care ar putea crede ca-i punem sa vina in pijamale pana la Paw... si daca vin direct imbracat in pijamale pe motor ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Esti blond si-mi demonstrezi in sfarsit teoria asta, pupa-te-ar mama de baiat mumos si...si...fie, si harnic, 'tu-tzi nisipu' astazi si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) si daca vin direct imbracat in pijamale pe motor ce are? eventual facem si o plecare in grup de la arc, imbracati in pijama! eu nu mai am nevoie de ursuleti...insasi casca mea e un iepuras: Editat Februarie 15, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Abea astept party-ul de vinerea aviatoare ca asta de vinerea asta a fost bestial... Sa vad cum ma trezesc eu maine la 6.30... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Sambata e somn de voie la mine, asa ca incarcati-va bateriile, azi a fost preview gentil la ce va sa fie la "slumber party" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 tot de petreceri va arde )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Sambata e somn de voie la mine, asa ca incarcati-va bateriile, azi a fost preview gentil la ce va sa fie la "slumber party" pai da, iti incarci bateriile pt ciorba de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Mai oameni buni......eu am o problema mareeee .........is mai timid asa de fel.........si o sa-mi fie rusine sa ma schimb acolo..........vremea o sa fie buna vinerea viitoare.....ceva pe la 8 grade .........deci clar am sa vin pe motor si acum INTREBARE............... UNDE GASESC EU PIJAMALE CU PROTECTII???????? HAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ahoi! CE SUNT ALE PIJAMALE SI IZMENE? Apropo de accesorii, pot sa-mi aduc pe cel mai bun prieten al meu?? Care il folosesc pe post de perna! Oricum radem glumim tare a-si vrea sa fiu acolo, dar munca asta ne omoara asa usor usor......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 si daca vin direct imbracat in pijamale pe motor ce are? si io ;a fel ma gandeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Pijamale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Eu cu Noro cred ca venim in pijamale direct, pe motor. Cadem din paturi fix pe motor si de pe motor fix in Paw Miki....ciorba?? a zis cineva ciorba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) abia astept! noro in pijamale...IN PUBLIC. Editat Februarie 16, 2008 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Cred ca iau de la Luana o pereche de pijamale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Si sa vezi ce pijamale are omul! Sa-i aduceti portocale si mandarine ca astia la spital ii dau doar jeleu si ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Si sa vezi ce pijamale are omul! Sa-i aduceti portocale si mandarine ca astia la spital ii dau doar jeleu si ceai si o ciorba mancavar tata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ma intreb un singur lucru...........daca voi veni sambata ma va baga cineva in seama? ........sau voi sta singur intr-un colt .......is mai tikmid asa de fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Ma intreb un singur lucru...........daca voi veni sambata ma va baga cineva in seama? ........sau voi sta singur intr-un colt .......is mai tikmid asa de fel Bre, daca incetezi cu , sa mor de nu te iau io la dans, ca tot esti bercenar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Bre, daca incetezi cu , sa mor de nu te iau io la dans, ca tot esti bercenar.. Jhon............nu la dans man ca nu prea ma pricep si este posibil sa ramai fara unghii .........asa ......sa stau si eu de vorba cu lumea.....ca de exemplu cu Raven(poate imi explica si mie cum sa schimb vitezele la motor )........ma simt tare singur p'aci si incerc si eu sa ma bag in sesama...dar......in zadar..........lasa ca astazi scot motorul si invat sa merg pe el........am sa ma tavalesc si asa o ma bagati in seama ............sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Jhon............nu la dans man ca nu prea ma pricep si este posibil sa ramai fara unghii .........asa ......sa stau si eu de vorba cu lumea.....ca de exemplu cu Raven(poate imi explica si mie cum sa schimb vitezele la motor )........ma simt tare singur p'aci si incerc si eu sa ma bag in sesama...dar......in zadar..........lasa ca astazi scot motorul si invat sa merg pe el........am sa ma tavalesc si asa o ma bagati in seama ............sper Raul, daca tot pregatesti o tavaleala cu motorul, anunta si tu locul si momentul, din timp. Vindem ceva bilete, afise, seminte, popcorn, locuri VIP...aducem si presa, facem ceva PR... macar sa iasa o chestie faina. Pentru poze te'ai scos, ca face Ravenutza. ATUNCI sa vezi popularitate pe capul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Raul, daca tot pregatesti o tavaleala cu motorul, anunta si tu locul si momentul, din timp. Vindem ceva bilete, afise, seminte, popcorn, locuri VIP...aducem si presa, facem ceva PR... macar sa iasa o chestie faina. Pentru poze te'ai scos, ca face Ravenutza. ATUNCI sa vezi popularitate pe capul tau Daca ma gandesc bine...........chiar ai dreptate................pai am sa ies astazi pe la ora 14:00 plec din berceni si ma duc in Grangasi..............o sa aveti ce vedea........are 320kg moto............o sa trag o tavaleala pe cinste......cum n-am mai tras din decembrie ......uite asa poate fac si eu un ban cinstit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Daca ma gandesc bine...........chiar ai dreptate................pai am sa ies astazi pe la ora 14:00 plec din berceni si ma duc in Grangasi..............o sa aveti ce vedea........are 320kg moto............o sa trag o tavaleala pe cinste......cum n-am mai tras din decembrie ......uite asa poate fac si eu un ban cinstit Sa ne fereasca Dumnezeu de cazaturi, glumim despre orice, numai cu asta nu e de gluma.. Bafta si noi sa fim sanatosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Breh Raul, lasa cazaturile si nu-ti fa griji, nu sta nimeni pierdut in vreun coltz la party-urile noastre, stai calm. Poate te invata baietii si "Dansul Shacalilor", turbogixxer l-a invatat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Breh Raul, lasa cazaturile si nu-ti fa griji, nu sta nimeni pierdut in vreun coltz la party-urile noastre, stai calm. Poate te invata baietii si "Dansul Shacalilor", turbogixxer l-a invatat deja Dansul Shacalilor???...... ......suna interesant.......abia astept sa va cunosc......asta daca nu imi rup gatul astazi cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 am gasit pijamale!!! pai dc vremea e relativ ok .... vin direct in ele pe motor:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate