Sari la conținut

Party In Pijamale In Iron City - 23 Feb. 2008

Ralucone
 Share

Postări Recomandate

Ralucone a spus:

Nu suntem raspunzatori pentru pierderea ursuletilor, sa fie clar, daaaaaa? Veniti cu pijamalutzele la pachet, schimbarea se face in interior. Asta pentru blonzii si blondele care ar putea crede ca-i punem sa vina in pijamale pana la Paw... :kiss: :)

si daca vin direct imbracat in pijamale pe motor ce are? :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Esti blond si-mi demonstrezi in sfarsit teoria asta, pupa-te-ar mama de baiat mumos si...si...fie, si harnic, 'tu-tzi nisipu' astazi si maine :wink: :kiss:

Link spre comentariu

noro a spus:

si daca vin direct imbracat in pijamale pe motor ce are? :wink:

eventual facem si o plecare in grup de la arc, imbracati in pijama!

eu nu mai am nevoie de ursuleti...insasi casca mea e un iepuras:

Editat de raven30hell
Link spre comentariu

Sambata e somn de voie la mine, asa ca incarcati-va bateriile, azi a fost preview gentil la ce va sa fie la "slumber party" :kiss: :wink:

Link spre comentariu

Mai oameni buni......eu am o problema mareeee :kiss: .........is mai timid asa de fel.........si o sa-mi fie rusine sa ma schimb acolo..........vremea o sa fie buna vinerea viitoare.....ceva pe la 8 grade :wink: .........deci clar am sa vin pe motor si acum INTREBARE...............

UNDE GASESC EU PIJAMALE CU PROTECTII????????

HAAAAAA :)

Link spre comentariu

Ahoi!

CE SUNT ALE PIJAMALE SI IZMENE?

Apropo de accesorii, pot sa-mi aduc pe cel mai bun prieten al meu??

Care il folosesc pe post de perna!

Oricum radem glumim tare a-si vrea sa fiu acolo, dar munca asta ne omoara asa usor usor......:wink:!

post-25613-1203157411_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu cu Noro cred ca venim in pijamale direct, pe motor. Cadem din paturi fix pe motor si de pe motor fix in Paw :wink:

Miki....ciorba?? a zis cineva ciorba?? :kiss:

Link spre comentariu

Si sa vezi ce pijamale are omul! Sa-i aduceti portocale si mandarine ca astia la spital ii dau doar jeleu si ceai :wink:

Link spre comentariu

Ralucone a spus:

Si sa vezi ce pijamale are omul! Sa-i aduceti portocale si mandarine ca astia la spital ii dau doar jeleu si ceai :kiss:

si o ciorba mancavar tata! :wink:

Link spre comentariu

Raul80 a spus:

Ma intreb un singur lucru...........daca voi veni sambata ma va baga cineva in seama? :lol: ........sau voi sta singur intr-un colt :kiss: .......is mai tikmid asa de fel :wink:

Bre, daca incetezi cu :) , sa mor de nu te iau io la dans, ca tot esti bercenar.. :lol:

Link spre comentariu

Just_John a spus:

Bre, daca incetezi cu :lol: , sa mor de nu te iau io la dans, ca tot esti bercenar.. :lol:

Jhon............nu la dans man ca nu prea ma pricep si este posibil sa ramai fara unghii :) .........asa ......sa stau si eu de vorba cu lumea.....ca de exemplu cu Raven(poate imi explica si mie cum sa schimb vitezele la motor :kiss: )........ma simt tare singur p'aci si incerc si eu sa ma bag in sesama...dar......in zadar..........lasa ca astazi scot motorul si invat sa merg pe el........am sa ma tavalesc si asa o ma bagati in seama :wink: ............sper

Link spre comentariu

Raul80 a spus:

Jhon............nu la dans man ca nu prea ma pricep si este posibil sa ramai fara unghii :) .........asa ......sa stau si eu de vorba cu lumea.....ca de exemplu cu Raven(poate imi explica si mie cum sa schimb vitezele la motor :kiss: )........ma simt tare singur p'aci si incerc si eu sa ma bag in sesama...dar......in zadar..........lasa ca astazi scot motorul si invat sa merg pe el........am sa ma tavalesc si asa o ma bagati in seama :wink: ............sper

Raul, daca tot pregatesti o tavaleala cu motorul, anunta si tu locul si momentul, din timp.

Vindem ceva bilete, afise, seminte, popcorn, locuri VIP...aducem si presa, facem ceva PR... macar sa iasa o chestie faina. Pentru poze te'ai scos, ca face Ravenutza.

ATUNCI sa vezi popularitate pe capul tau :lol: :lol:

Link spre comentariu

classic_vld a spus:

Raul, daca tot pregatesti o tavaleala cu motorul, anunta si tu locul si momentul, din timp.

Vindem ceva bilete, afise, seminte, popcorn, locuri VIP...aducem si presa, facem ceva PR... macar sa iasa o chestie faina. Pentru poze te'ai scos, ca face Ravenutza.

ATUNCI sa vezi popularitate pe capul tau :kiss: :)

Daca ma gandesc bine...........chiar ai dreptate................pai am sa ies astazi pe la ora 14:00 plec din berceni si ma duc in Grangasi..............o sa aveti ce vedea........are 320kg moto............o sa trag o tavaleala pe cinste......cum n-am mai tras din decembrie :wink: ......uite asa poate fac si eu un ban cinstit

Link spre comentariu

Raul80 a spus:

Daca ma gandesc bine...........chiar ai dreptate................pai am sa ies astazi pe la ora 14:00 plec din berceni si ma duc in Grangasi..............o sa aveti ce vedea........are 320kg moto............o sa trag o tavaleala pe cinste......cum n-am mai tras din decembrie :kiss: ......uite asa poate fac si eu un ban cinstit

Sa ne fereasca Dumnezeu de cazaturi, glumim despre orice, numai cu asta nu e de gluma.. :)

Bafta si noi sa fim sanatosi ! :lol:

:wink:

Link spre comentariu

Breh Raul, lasa cazaturile si nu-ti fa griji, nu sta nimeni pierdut in vreun coltz la party-urile noastre, stai calm. Poate te invata baietii si "Dansul Shacalilor", turbogixxer l-a invatat deja :wink:

Link spre comentariu

Ralucone a spus:

Breh Raul, lasa cazaturile si nu-ti fa griji, nu sta nimeni pierdut in vreun coltz la party-urile noastre, stai calm. Poate te invata baietii si "Dansul Shacalilor", turbogixxer l-a invatat deja :wink:

Dansul Shacalilor???...... :kiss: ......suna interesant.......abia astept sa va cunosc......asta daca nu imi rup gatul astazi cu motorul

Link spre comentariu