IceCube Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Si uite ca numarul scade... Eu 99% nu mai vin din motive de vizita la s0-acra (mi-era sa nu autocenzureze forumul ) ) si nesthe analize. Imi cer scuze initiatoarei excursiei si celorlalti daca am incurcat pe cineva. Sper sa mai fie si alte ocazii de plimbari sa ne mai vedem si pe motoare, nu doar la tastatura. Hey dude..take it easy, chill out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) "raven" nu pleca tu vei fi capetenia mea motocicleta cand o.i lua e pe tine pana la ruse te voi urma acum fara gluma daca nu era la bulgari veneam sa va filmez sa facem si noi un film pe 2008 Editat Februarie 19, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 "raven" nu pleca tu vei fi capetenia mea motocicleta cand o.i lua e pe tine pana la ruse te voi urma acum fara gluma daca nu era la bulgari veneam sa va filmez sa facem si noi un film pe 2008 Pai si de ce nu vii?.....ce anume te retine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) In sfarsit o sa caut si articolul ala de lege cu iesitul din tara. Imi aduc aminte ca totusi parca el exista. Am intrebat pentru ca banuiesc ca se mai inchid ochii, chiar daca el ar exista. Nu banuiam ca voi deranja pe cieneva. [...........] edit Editat Februarie 19, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwak305 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Frate nu inteleg cum v-ati ambalat atat.... cred ca va trece la o bere Oricum, mie inca imi surade ideea unei plimari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Frate nu inteleg cum v-ati ambalat atat.... cred ca va trece la o bere Oricum, mie inca imi surade ideea unei plimari. Punem cortul la Bulgari ?? ne incalzim la o tarie si un foc de tabara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Atentie la masini /motoare cand ajungeti in Bulgaria. Se fura ca la balamuc. Daca fura ei din parcari asa zis pazite din fata hotelului, daramite de langa corturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Atentie la masini /motoare cand ajungeti in Bulgaria. Se fura ca la balamuc. Daca fura ei din parcari asa zis pazite din fata hotelului, daramite de langa corturi... Legende...Nu se fura mai mult ca in Romania. Oricum nu o sa mearga nimeni cu cortul, era o gluma, sau un pretext de ...betie. Mai degraba atentie ca prea multa organizare duce la dezorganizare. Pentru o plimbare pana la Ruse nu e nevoie decat de actele pe care oricum le avem obligatoriu si in permanenta asupra noastra, putina benzina si un loc de intalnire. Restul discutiilor de pana acum, ca de obicei in ultimul timp pe acest forum, flame-uri... Editat Februarie 19, 2008 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Punem cortul la Bulgari ?? ne incalzim la o tarie si un foc de tabara ? Daca tu crezi ca am sa va las sa innoptati vreunul la Bulgari va inselati amarnic.........va leg pe toti dupa mine si va aduc in tara..........eu era sa raman si fara masina si fara bani si fara muieri ......noroc ca aveam puscociul la mine si am dat de unii cu cutite nu cu Kalasnikoave.......asa ca pe lumina sa fim in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) Daca tu crezi ca am sa va las sa innoptati vreunul la Bulgari va inselati amarnic.........va leg pe toti dupa mine si va aduc in tara..........eu era sa raman si fara masina si fara bani si fara muieri ......noroc ca aveam puscociul la mine si am dat de unii cu cutite nu cu Kalasnikoave.......asa ca pe lumina sa fim in tara Vorba lui Rocristea .. nu se fura mai mult ca la romani Ps. La motoare nu prea se baga tiganii bulgari .. stiu ei de ce PS2 ... Era o gluma cu, cortul.. asteptam intrunirile de la bulgari pt asta Editat Februarie 19, 2008 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Daca tu crezi ca am sa va las sa innoptati vreunul la Bulgari va inselati amarnic.........va leg pe toti dupa mine si va aduc in tara..........eu era sa raman si fara masina si fara bani si fara muieri ......noroc ca aveam puscociul la mine si am dat de unii cu cutite nu cu Kalasnikoave.......asa ca pe lumina sa fim in tara da si tu niste detalii, cand, cum etc thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 da si tu niste detalii, cand, cum etc thx este mult de povestit......important este ca am avut puscociul la mine si ei aveau cutite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 este mult de povestit......important este ca am avut puscociul la mine si ei aveau cutite Nu iti face griji, crezi ca se ia de unu de 2.10 m si 135 kg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Nu iti face griji, crezi ca se ia de unu de 2.10 m si 135 kg ? Eu am 97kg si 1.90 ......deci nici eu nu sunt prea mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) lumeeeeeeeeeeee.....ati deviat de la subiect mult de tot nu va mai contrati atat....plecam la ruse si gata.... ne vedem la 9.30 la Academie , stabilim ce si cum , dupa care la ora 10 fix plecarea. Editat Februarie 19, 2008 de adya suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 este mult de povestit......important este ca am avut puscociul la mine si ei aveau cutite cu rugamintea de a nu mai speria lumea,- eu am pararea exact opusa in ce priveste bulgaria si ma lupt cu o groaza de lume care se sperie de "zvonuri " daca ai o situtie care poate fi impartasita, te rog, daca nu ...mai bine nu mai "baga " strambe respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Daca si de la un asa subiect ajungeti sa va beşteliţi, ati ajuns rau. Huliti forumul, va bagati si va scoateti, dar nu va dati seama ca sunteti chiar voi cei ce formati acest forum si prin comportamentele voastre se ajunge la asa ceva. Facem curatenie si schimbam foaia de-acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Daca si de la un asa subiect ajungeti sa va beşteliţi, ati ajuns rau. Huliti forumul, va bagati si va scoateti, dar nu va dati seama ca sunteti chiar voi cei ce formati acest forum si prin comportamentele voastre se ajunge la asa ceva. Facem curatenie si schimbam foaia de-acum tocmai vroiam sa ajung acasa sa modific cele postate. recunosc.. am sarit calul(azi am fost prea rau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwak305 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Catre Thomas: Eu am cumparat fosta ta mobra, GS-ul cu toba de Gixer. E galagioasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 lome, eu am ceva leva pe acasa... mult mai mul decat mi-ar trebui acolo. cine vrea ... 2 lei pt o leva as mai pastra ca mai merg si la vara pe acolo .... dar n'am bani de benzina asa ca .. cine vrea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Daca si de la un asa subiect ajungeti sa va beşteliţi, ati ajuns rau. Huliti forumul, va bagati si va scoateti, dar nu va dati seama ca sunteti chiar voi cei ce formati acest forum si prin comportamentele voastre se ajunge la asa ceva. Facem curatenie si schimbam foaia de-acum fata a incercat ceva si ca deobicei aceiasi "agitatori" s-au bagat in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Elena DACA BAIATU' E DISPUS SA MEARGA CU 140 DE CAI SUB C.U.R PANA LA RUSE CU TOATE CA NU STIE SA SCHIMBE VITEZELE...inseamna ca te place taare mult... Va recomand un suc bogat in grade si o masuta in paw... Stiu sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Acolo cam cati bani ne-ar trebui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 cracky, daca nu ai bani, poti face ca mosu ala de la iasi: Intamplare aproape incredibila in Iasi, unde un barbat a vrut sa isi amaneteze gaina congelata ca sa aiba bani de bautura. "Am ramas uimit cand am vazut ce are in sacosa. Initial am crezut ca are un fier de calcat inauntru. Cand a scos gaina, l-am intrebat daca e sanatos si cum se gandeste el ca tin eu asa ceva la amanet. Pana la urma, mi s-a facut mila de el si i-am cumparat-o eu", povesteste Vlad Eugen Nicusor, patronul casei de amanet Piciu Gold din Iasi. Omul a luat banii si a plecat fericit numai ca, spre stupoarea celor de la amanet, dupa cateva zile a venit sa isi ia gaina acasa. "I-am zis sa cumpere alta, pentru ca nu puteam, evident, sa o tin aici si ca a fost consumata. Omul mi-a explicat, insa, suparat, ca nevasta isi va da seama ca a dat gaina din congelator. Pana la urma a inteles ca nu o puteam tine o saptamana", a mai povestit seful casei de amanet. Eugen Nicusor spune ca oamenii sunt saraci si ca vin cu tot ce au prin casa, de la masini de spalat vechi, pana la televizoare sau casetofoane. Insa, de multe ori, aceste marfuri raman nevandute si dauneaza grav afacerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Acolo cam cati bani ne-ar trebui ? Preturile sunt cam ca la noi. Cateva Leve in buzunar (20-30) si un card cu neste banutzi pe el, e mai mult decat suficient. Sunt max 200 km de mers, ce naiba...cu tot cu balanganeala prin oras. Dar.. pe bune... Parca pregatim turul Europei. Alioo!! Se merge pana la un suc si o friptura, o tura prin oras si back home!! Sau am inteles eu gresit? Ravenutza mama, eu cred ca ai un plan secret Tu ai spus Ruse...dar mergem acolo prin Paris. Apropo...afara de soare si cald. Mai lasati teoria chibritului deoparte. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate